Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - -İZMİR- Satılık El Yapımı ""RAT KLONU""
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

-İZMİR- Satılık El Yapımı ""RAT KLONU""

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Infern0
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 18:15    Mesaj konusu: -İZMİR- Satılık El Yapımı ""RAT KLONU"" Alıntıyla Cevap Ver

mesaj silinebilir,yenisini açtım..

En son Infern0 tarafından Prş 31.07.2008 21:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ANT

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Infern0,

ProCo RAT olmayan bir pedalı ProCo Rat firmasının ismini kullanarak ProCo Rat'mış gibi tanıtarak satmaya çalışmanız hukuksal olarak başınıza ciddi işler açabilir lütfen satışınızda ProCo RAT markasını kullanmayınız ayrıca pedalın üzerindeki RAT markasınıda siliniz.

Pro Co Rat Türkiye Distribütörü
ANT Müzik Aletleri İth. İhr. Ltd.
Sırselviler Cad. No:28/A
Taksim İstanbul
Tel: 0-212-2449624
Fax: 0-212-2449627
www.antmuzik.com.tr

Not: Bu uyarımız ProCo RAT olmayan el yapımı pedalları ProCo RAT ismi altında satış yapan, yapmaya çalışan tüm kişi ve kurumlar için geçerlidir.
T4UR0S

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 1:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pro co rat satıyorum dememiş ki, pro co rat klonu satıyorum demiş, anlayana tabi. Sanki adam seri üretime geçmiş piyasaya sahte mal sokuyor, sadece el emeği aletini satmaya çalışıyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ManyaxTheLost

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Markaların isimleri tescillidir ve telif hakkını ödemeden kullanamazsınız. Bu yüzden tazminat davası açılabilir ve kesinlikle firmanın lehine sonuçlanır.
Infern0

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ANT demiş ki:
Infern0,

ProCo RAT olmayan bir pedalı ProCo Rat firmasının ismini kullanarak ProCo Rat'mış gibi tanıtarak satmaya çalışmanız hukuksal olarak başınıza ciddi işler açabilir lütfen satışınızda ProCo RAT markasını kullanmayınız ayrıca pedalın üzerindeki RAT markasınıda siliniz.

Pro Co Rat Türkiye Distribütörü
ANT Müzik Aletleri İth. İhr. Ltd.
Sırselviler Cad. No:28/A
Taksim İstanbul
Tel: 0-212-2449624
Fax: 0-212-2449627
www.antmuzik.com.tr

Not: Bu uyarımız ProCo RAT olmayan el yapımı pedalları ProCo RAT ismi altında satış yapan, yapmaya çalışan tüm kişi ve kurumlar için geçerlidir.

sayın Ant müzik yetkilisi,yazımı dikkatle okumanızı öneririm..ayrıca;

1-pedalın adını RAT değilde "Fare" olarak mı değiştireyim,ne diyim,bir öneriniz varsa açığım..

2-Klon olduğunu,daha doğrusu el yapımı olduğunu hem yazıda hemde başlıkta belirttim,kendi elimle yaptığım amatörde olsa bir pedalı bu forumda,yada bu ülkede satamayacaksam,böyle işin ben...neyse..

3-dediğim gibi,üzerindeki yazılar kolaylıkla silinebilir,ben kendi evimde kullandığım için istediğimi yazarım kimseninde bunu sorgulamaya hakkı yok,alan kişide isterse siler isterse silmez,beni ilgilendirmez orası..
Başa dön
Aytekcan

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

R4T yaz , adamlar NOKlA (Küçük L ile) telefon yapıyor bişey olmuyor , herhalde seri üretime geçmemiş , elinde 2 klon bulunan birisine milyon dolarlık tazminat açmazlar Smile Orjinal mal herzaman orjinaldir , kimseye almayın demiyorum , hatta bi ara bu pedallarda , Amerikan üretimi daha iyi , Çin üretimi daha kötü gibi bişey çıktı , sanki gitar yapıyorsun işçilik var , alakası yok tamamiyle fabrikasyon bir mal , yapıldığı malzeme aynı olduktan sonra nerde üretildiğinin anlamı yok .

(Başlığa şehir bilgisi birde Smile )
Infern0

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

okey o zmn Ratatouille yazıcam..hey allam yaa nelerle uğraşıyoruz.. Evil or Very Mad madem o kadar isimlerinin kullanılmasına karşılar,o zaman o büyük firmalar nette dolanan onlarca elektronik pedal şemalarını devrelerini pcb'lerini ele geçirsinler,sahiplerini içeri tıksınlar.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Başa dön
ManyaxTheLost

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Inferno Ant müziğe kızma onlar sadece üzerlerine düşen görevi yapıp uyarıyorlar. Telif hakları kanunu böyle malesef, tescilli bir markanın ismini tüzel kişinin izni haricinde benzer bir üründe kullanmak suçtur. El yapımı da olsa ve biz bunun bir problem olmadığını bilsek de kanun önünde yaptığın şey bir markanın ismini kullanarak korsan üretim yapmaya girecektir.
Infern0

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seri üretim yapıyorum zaten,basıyorum evde çoğaltıp satıyorum..isteyen istediği hukuki işlemi başlatsın madem öyle..ben ant müziğin satışına darbe mi indiriyorum,hayır,sadece işime yaramayan bir pedalı satmaya çalışıyorum,bu kadar problem olacaksa lanet olsun pedalınada telif hakkınada bilmemneyinede be!!
obican

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçenlerde çin yapımı gibson, fender vs satmak isteyen biri vardı forumda hatırlarsınız. başlığı gören moderatör konuyla ilgili hiç bir şey yapmasına gerek olmadığını, yasadışı bir durum olmadığını ileri sürmüştü. zuhal ve kıvılcımı aradığımda ise zuhal umrumuzda bile değil, yasadışı bir durum yok, alacak olan düşünsün derken kıvılcım ilgileneceğini söylemişti. şekil 1a da görüldüğü üzere oradaki durum yasadışı bir durumdur ve distribütör firmanın müdahelesini gerektirir.

ancak tükenmez kalemle yazılmış RAT yazısı da müdahele gerektirmez yahu Very Happy sanki adam aynısını üretmiş Smile abi bence sen bi jackson da yaz üzerine, bi de serter bağcan telefon açsın Smile
Başa dön
Aytekcan

MesajTarih: Pts 28.07.2008 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

obican demiş ki:
geçenlerde çin yapımı gibson, fender vs satmak isteyen biri vardı forumda hatırlarsınız. başlığı gören moderatör konuyla ilgili hiç bir şey yapmasına gerek olmadığını, yasadışı bir durum olmadığını ileri sürmüştü. zuhal ve kıvılcımı aradığımda ise zuhal umrumuzda bile değil, yasadışı bir durum yok, alacak olan düşünsün derken kıvılcım ilgileneceğini söylemişti. şekil 1a da görüldüğü üzere oradaki durum yasadışı bir durumdur ve distribütör firmanın müdahelesini gerektirir.

ancak tükenmez kalemle yazılmış RAT yazısı da müdahele gerektirmez yahu Very Happy sanki adam aynısını üretmiş Smile abi bence sen bi jackson da yaz üzerine, bi de serter bağcan telefon açsın Smile

Arkadaşım onlar piyasada orjinal adı altındada satılmaya çalışılıyor , tamam forumda satmaya çalışan arkadaş belirtmiş bu taklit demiş eyvallah , ama burdaki arkadaşın olayı çok farklı kendi çapında bi klon yapmış ve bildiğiniz üzere forumda klon dolu , "Rat" degilde "R4t" yazar "Zart" yazar "Zurt" yazar sonuçta bir klon ve orjinalinin yerini tutmaz belirtilmiş bişey yasal olarakta hiçbişey olmaz . İsteyen alir , isteyen almaz tercih meselesi . Klon lafı herhalde göze batıyor keşke taklit deseymişsin .
Başa dön
muoupu

MesajTarih: Pts 28.07.2008 0:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o zaman distortion yazanlara da boss distribütorleri dava açsın.. satılan pedalın görünüşü rata benzemiyor bile. üstelik ben kar amacı da göremiyorum arkadaş kullanmadığı bi pedalın satıyor sonucta.
ayrıca ratların çin üretimlerinde amerikanlarıyla aynı malzeme kullanılmıyormus
http://www.robertkeeley.com/product.php?id=7
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
karadoan

MesajTarih: Pts 28.07.2008 1:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ANT müziğin şu tavrını itici buldum.. Saçmalık..
Başa dön
The-DeathLeSs

MesajTarih: Pts 28.07.2008 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muoupu demiş ki:
o zaman distortion yazanlara da boss distribütorleri dava açsın.. satılan pedalın görünüşü rata benzemiyor bile. üstelik ben kar amacı da göremiyorum arkadaş kullanmadığı bi pedalın satıyor sonucta.
ayrıca ratların çin üretimlerinde amerikanlarıyla aynı malzeme kullanılmıyormus
http://www.robertkeeley.com/product.php?id=7

distortion boss a ait birşeymi sanıyorsun :Dgece gece hiç güleceğim yoktu.o effecte verilen bir isim Very Happy senin dediğin şuna çıkıyor.ben oğluma atıyorum ahmet ismini koydum.başkasıda ahmet koyarsa tak dava açayım o zaman ..

Satılık İBANEZ s470 KORE
http://turkrock.com/ftopic92167.html

Kargo ile alışverişte 2 referans =D
sbd983 -> Ankaraya Cortz42 yollandı
holzeminster -> Kayseriye kelepir fiyata wg580 gitti:D
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Infern0

MesajTarih: Pts 28.07.2008 8:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar konuyu uzatmanın alemi yok,sapmasın bence Wink
Infern0

MesajTarih: Sal 29.07.2008 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herhangi eşdeğer birşeyle (40-50ytl civarı) takasta yapabiliriz..
muoupu

MesajTarih: Çrş 30.07.2008 3:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rat de gayet ingilizce sıçan demek ona bakılırsa. bilmiyorum markalar nasıl tescilleniyor ama rat adlı sürüyle baska sey varken proconun çıkıp da rat yazamazsınız o kutunun üstüne diyebileceğini sanmıyorum.
örnek: "rat" adlı 2000 yılı yapımı film
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız