Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yngwie Malmsteen
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yngwie Malmsteen
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
anelka
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 2:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

illnino demiş ki:
daha önce pek bir alakam yoktu ama geçtiğimiz günlerde ilk albümünü dinledim babanın, süper çalıyor be..... Twisted Evil

rising force o albümün adı.zaten gitar üzerine yapılmış gelmiş geçmiş en güzel albüm.o tonlar melodiler besteler allahım ya şans eseri almıştım o albümü.adama abi bana şöyle güzel gitar parçaları olan bi albüm verir misin demiştim.o zamanlar gitarla alakam yok bi klasik gitarım var onla teoman parçalarını çalmaya çalışıyorum.işte ver dedim.cd yi taktım neye uğradığımı şaşırdım.black star,evil eye,far beyond the sun ve diğerleri. parçaların sekizi de birer şaheser.dinlemeyen malmsteene b.k atmasın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Spacetimereality

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
rising force o albümün adı.zaten gitar üzerine yapılmış gelmiş geçmiş en güzel albüm.

Kime göre neye göre? Bana göre diyorsan eyvallah. Bana göre de gitar üzerine yapılmış en güzel albüm Van Halen 1, Are You Experienced veya In Rock'tır.
Rising Force'u ben de severim. Başka biri de hiç sevmeyebilir. Subjektif şeyler bunlar.
Başa dön
anelka
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dinleyim bakim o albümü ama bilmiyom düşüncem değişmez sanırım.
Başa dön
MyCn

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kıraç la Yngwie nin yapacağı bi çalışma fln vardı sanırım bi yerde okumuştum o iş noldu bilen varmı?
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim o isten bekledigim tek hayır Malmsteen'in bu bahaneyle verecegi bir konserdir. Onun disinda ne hayır gelir bilmiyorum Laughing
illnino

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anelka demiş ki:
illnino demiş ki:
daha önce pek bir alakam yoktu ama geçtiğimiz günlerde ilk albümünü dinledim babanın, süper çalıyor be..... Twisted Evil

rising force o albümün adı.zaten gitar üzerine yapılmış gelmiş geçmiş en güzel albüm.o tonlar melodiler besteler allahım ya şans eseri almıştım o albümü.adama abi bana şöyle güzel gitar parçaları olan bi albüm verir misin demiştim.o zamanlar gitarla alakam yok bi klasik gitarım var onla teoman parçalarını çalmaya çalışıyorum.işte ver dedim.cd yi taktım neye uğradığımı şaşırdım.black star,evil eye,far beyond the sun ve diğerleri. parçaların sekizi de birer şaheser.dinlemeyen malmsteene b.k atmasın.

ilk albümün adı 'STEELER'
aegnor92

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bazıları duygusuz bulsada bence duyguyla tekniği çok iyi harmanlamış bi gitarist özellikle black star şarkısına hastayım.
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 08.07.2008 3:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

illnino demiş ki:
anelka demiş ki:
illnino demiş ki:

ilk albümün adı 'STEELER'

Yngwie Malmsteen'in ilk solo albumu Rising Force'dur. Steeler, Malmsteen'in ilk zamanlarinda dahil oldugu grubun adidir.
Başa dön
MuratOzer

MesajTarih: Sal 08.07.2008 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
Benim o isten bekledigim tek hayır Malmsteen'in bu bahaneyle verecegi bir konserdir. Onun disinda ne hayır gelir bilmiyorum Laughing

ilk duyduğumda aynı şeyi söylemiştim Very Happy
Monster_YGT

MesajTarih: Pts 14.07.2008 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne zamandır yazacağım unutuyorum
I am a viking şarkısı nedir öyle acayip hoşuma gitti.
Enstrümental olanlardan çok daha fazla beğendim.
Başa dön
micronom

MesajTarih: Pts 21.07.2008 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar biraz gec ama yazıları okurken bir tartışma gördüm Yngwie Malmsteen nın karısıyla ilgili. Very Happy karısı izmirlidir. bir konserde kalbini çalmıştır. hatta gazetelere cıkmıştır. ben şahsen düğün fotolarını ve evini gördüm.Ve hatta yeni bir projeyle türkiyeye gelecek. nerdenmi biliyorum kaynanasını tanıyorum Very Happy
Başa dön
Clickboy

MesajTarih: Pts 21.07.2008 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İzmirli değil Mersinli sanırım. Adı da Ebru idi yanlış hatırlamıyorsam. Ebru Malmsteen Very Happy
Battalboy

MesajTarih: Çrş 23.07.2008 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar Malmsteen İzmir'de!! Salı günü Alsancak'ta karısı ve birkaç kişi gezerlerken gördük. Asmaaltı kafede oturuyorduk... Tabi insan gözlerine inanamıyor haliyle videolarını hatmettiği adamı karşısında görünce:Smile
Şunu söylemeliyim ki gerçekten uzunmuşSmile ve videolarındaki halinden pek de farklı değilmiş. Gerçi insan düşünüyor, git bi imza iste demi:)
Türkiye'ye geliyor, hem de İzmir'e geliyor, hem de adam bizim oturduğumuz kafenin önünden gibi geçiyor, inanılır gibi değil! Bi konser falan yok muydu yaa, şöyle izlesek....
cortred

MesajTarih: Cum 25.07.2008 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bugün hayatımın belki de en unutulmayacak gününü yaşadım Ailemle birlikte akşam 9-10 gibi forum bornova'ya gittim Bimex'den mouse alırken 3-4 metre uzağımda Yngwie J.Malmsteen'ı gördüm Ama emin olamadım Hızla dışarı çıktı Az önce konuştuğu görevlilere sordum kim tanıyomusunuz diye Hayır dediler doğal olarak ama yabancı biri olduğunu söylediler O zaman Malmsteen olduğunu anladım Peşinden koştum çok acelesi var gibiydi, boyu da çok uzun olduğundan yetişene kadar canım çıktı Kipa'ya girdiğini gördüm Peşinden gittim yine Baktım girişdeki görevliyle konuşuyo yine Yanında durdum 2-3 saniye farketmedi beni (boyum da cüce gibi zaten yanında) Malmsteen diye seslendim Daha doğrusu malmsteen? diye soru sordum Kafa salladı evet diye İngilizce bilip bilmediğimi sordu Çok az biliyorum dedim Glue superglue diyip duruyodu Eliyle tarif etmeye çalışıyordu anlatmak istediği şeyi Ama ben dahil kimse anlamadı bişey O sırada hemen ablamı aradım Bimex de yanlarından bişey söylemeden gitmiştim Hemen kipaya gelmesini söyledim (Ablam ingilizce öğretmeni) Dedim belki yardımcı olabilir ablam ve ben bir tanecik penasını kapabilirim Neyse o hala tarif etmeye çalışıyodu el hareketleriyle ve çok sinirliydi İngilizce nasıl bilmezsiniz gibilerinden Bi cümlesinde kağıt dediğini duydum ve sonunda glue = yapıştırıcı eşitliğini çözmüş oldum Görevliye yapıştırıcıların nerde olduğunu sordum tarif etti bana Kırtasiye bölümünde yapıştırıcılara bakarken ablam geldi ve ne yapıştıracağını sordu Metal yapıştıracağını söyledi üstad Oradaki görevli metal yapıştırıcıların hırdavat bölümünde olduğunu söyledi Üstadın peşinden koştururken anam ağladı diyebilirim Bu kadar da acele edilmez ki bir yapıştırıcı için Sonunda aradığı yapıştırıcıyı buldu ve teşekkür etti Ben aceleyle ne yapacağımı bilemedim Pena istedim Yanında pena olmadığını söyledi O heyecandan kırtasiye bölümündeyken asetat kalemi alıp da rock-a t-shirt'ümü imzalatmak aklıma gelmedi Nasıl sövüyorum kendime bi bilseniz En sonunda el salladı ve kasaya yöneldi Resmen koşuyordu Acelesi niye anlayamadım bi yapıştırıcı için Aileme kim olduğunu anlatana kadar gözden kaybettim ACI SON : Elime hiçbirşey geçmedi Ama belki yetenek bulaşmıştır biraz ya da bu bi işarettir bana Sen de gitarist ruhu var... falan filan Smile Bunu yazma amacımı ben de bilmiyorum Paylaşmak istedim Bu olaydan sonra bir zamanlar garsonluk ve müzisyenlik yaptığım Bornova Naz Bar'a gittim Çok sevdiğim bi müzisyen Murat abime olayı (aynı zamanda barın sahibi) anlattım Kulak misafiri olan bi müzisyen de Yngwie J.Malmsteen'ın eşinin izmirde yaşadığını söyledi Yani gördüğüm şey hayal değilmiş Smile
kurtt

MesajTarih: Cum 25.07.2008 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende steve vai ankara konserinde herifle aramda bi iki metre vardı.saklıkentte konser öncesi biraz dolaştılar o civarı.bende nabacamı şaşırmıştım malmsteenide görmeyi çok isterdim doğrusu çünkü gitara başlamamın tek nedeni o herif
Başa dön
cortred

MesajTarih: Cum 25.07.2008 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Malmsteen'i gitara başladıktan çok sonra tanıdım ama kendimi geliştirmeme çok yardımcı oldu Bi parçasını çıkaracam diye anam ağlamıştı Smile mail falan atsam belki imzalı bişey, pena, ne bilem belki sarhoşken yakalarım da gitar falan gönderir Wink ama mail adresini nerden bulcaz Smile Smile Smile
calis

MesajTarih: Cum 25.07.2008 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yuuhh doğruymuş demek.arkadaş da gördüm demişti inanmamıştım bide dalga geçerek ezdidim çocuğu Very Happy
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 25.07.2008 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

karısı izmirli ve ebru. 2001'de harbiye'de verdiği konserde sahneye çağırıp öpmüştü bademciklerinden..
cortred

MesajTarih: Cum 25.07.2008 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

calis demiş ki:
yuuhh doğruymuş demek.arkadaş da gördüm demişti inanmamıştım bide dalga geçerek ezdidim çocuğu Very Happy

Nasıl özür dileyeceğini düşün biraz bakalım Smile
-motorhead-

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet karısının adı Ebru..benim izmirden arkadaşımın abisinin arkadaşının arkadaşıymış Ebru .. biraz uzun oldu ama neyse Very Happy onlarda penasıda varmış..İzmire gelmesi doğal malmsteen in harika yaa Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Sonraki
21. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız