| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
NFF

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 9:46 Mesaj konusu: |
|
|
izmir caddesi
turtes pasajı alt kat
evrensel müzik |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
mfikret

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 9:51 Mesaj konusu: |
|
|
| VaLHaLLa demiş ki: | | Çok özür dileyerek soruyorum Kenan Usta'yı nerden bulabilirim ? Yani yeri yurdu neresidir normalde ? |
ykm nin önünden işbankası köprüsüne doğru yürü.Köprünün ayağında turtes pasajı var.Pasajın içinde giriş katının altında... _________________ Satılık Cort Solo Series |
|
| Başa dön |
|
 |
ilahimorluk

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
kenan usta hem işinin ehli birisi hem de kişiliğiyle sevdiğim birisi.
diğer müzik mağazalarındaki kompleksli, diğerlerini kendi çapında ezerek egolarını tatmin eden zavallılarla uzaktan yakından bir alakası yoktur.
2 hafta beklersiniz ama uygun bir fiyata, olması gerektiği şekilde alırsınız gitarınızı.
gördüğünüz muamele de insan gibi bir muamele olur.
bence... |
|
| Başa dön |
|
 |
Marvell_01

|
Tarih: Prş 24.07.2008 3:11 Mesaj konusu: |
|
|
Abicim Kenan usta bu işte hakikaten bir numaradır. Ben gitarımı verebilmek için kilometrelerce yol geldiğimi bilirim. Ben sizin yerinizde olsam dicem ama bende yerinizde sayılırım sap ve entonasyon ayarı için kendisini bekliyorum Kenan abiden Başkasına gitmem... Adresi veriyorum;
İzmir Cad. Tutes iş hanı (pasajı) içinde alt katta...
Kızılay maltepe istikametine giderken soldaki izmir caddesi.... |
|
| Başa dön |
|
 |
nightcold35

|
Tarih: Prş 24.07.2008 4:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Kenan Usta hakikaten işini adabıyla yapan biri kişiliğini de çok beğeniyorum, keşke yurdun çeşitli yerlerinde olsa böyle insanlar. Ankara gibi bir yerde bir tane olması da üzücü çünkü onun işçiliğini başkasında şahsen görmedim. Kıvılcım Müzik'teki kişileri de bilen bildiği gibi bilsin hele Ankara Kıvılcım.. Aman konuşmuyorum gitarı bırakma sebebi o insanlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
katilfil

|
Tarih: Prş 24.07.2008 11:46 Mesaj konusu: |
|
|
kenan ustaya, izmir 2, sokağın başında ''Turtes pasajı'' nın alt katından ulaşabilirsiz.. köprü ayağının sağında kalıyor pasaj..
arkadaşın sorununa gelince, ağaç işçiliğinde tartışmasız çok iyi işler çıkardığını gördüm Kenan abinin.. ama artık ayar yapma işinde hangi müzik mağazasına gidersen git senin sorununu çözebilirler. Kıvılcım müzik ve çalışanları bu işte çok köklü bir firma.. 15 yıldır kıvılcmı tanıyorum fiyatlar abartı desen anlarım, ama ne kıvlcımda nede başka bir firmada müşteri kaybı söz konusu deil. çünki işler eski hızında gitmiyor..
önemli bir not ise gitar ayarları tel değişimi olmadan yapılmaz, özellikle bir aylık tel gitar çalan biri için uzun bir süredir. eski teller ile yapılan ayarlar, tel değişiminde ayar bozukluğuna yol açar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
katilfil

|
Tarih: Prş 24.07.2008 16:04 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada yorumlar gerçekten komik oluyo bazen..
gitarına bedava istediğinden daha iyi ayar yaparım. bana ö.m den ulaş tarihleşelim. sorun kalmasın....... |
|
| Başa dön |
|
 |
karagozgokce

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 9:19 Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Gitarını Kenan Abi dışında kimseye bırakma.
Valla pişman olursun !!
Örnekleri çoktur. Kendine iyi bak !! _________________ Regulator Redresor Manyeto |
|
| Başa dön |
|
 |
memos

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 10:13 Mesaj konusu: |
|
|
kıvılcımda çalışanlardan biri abim sayılır ne zaman yanına uğrasam bakıma gelmiş gitarlara bakıyorum aklıma gelen örnekler şöyle:japon espler,amerikan fenderler,amerikan jacksonlar,custom gitarlar,amerikan gibsonlar vb...
bütün bu gitarları bazen 2kere 3kere gördüğüm oldu hepside gayet severek getirip mutlu mesut gidiyorlar. bütün bu gitarların fiyatları 2.000 le 5.000dolar arasında değişiyor.
acaba bu kadar insan salakmı da getirip kıvılcıma gitar bırakıyorlar? _________________ bence okumaktan bir şey kaybetmezsin??
www.pisihole.com |
|
| Başa dön |
|
 |
cardesh

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 10:27 Mesaj konusu: |
|
|
belkide benim gitarımın 2.000 ila 5.000 arasında olmaması va benimde eskiden beri tanıdıkları bir adam olmamam bu duruma yol açmıştır. arkadaşımdan borç aldığım parayı verdiğim bir tamir olayının beni gitardan nasıl soğuttuğunu anlattım ve yardım istedim sağolsun bikaç arkadaş cevap verdi. bu konunun daha da uzamasını istemiyorum tekrar söylüyorum bedava strat dağıtıyoruz dense de ben o dükkana adımımı atmıycam. ama isteyen çok sevdiği abisi bilmem ne akrabası neyiyse artık gider oturur sohbet eder. isteyen istediği kişiyi sevebilir, isteyen sevmez..
bu arada SİLİNEBİLİR ÇOK TEŞEKKÜRLER.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|