Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - [İZMİR] Satılık Sony DN-F 600 Discman
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

[İZMİR] Satılık Sony DN-F 600 Discman

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
PeeeDeee

MesajTarih: Prş 24.07.2008 13:19    Mesaj konusu: [İZMİR] Satılık Sony DN-F 600 Discman Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar çok sevdiğim discman'imi satıyorum. Kesinlikle çok memnundum, ancak elime başka bir mp3 çalar geçti, hediye olduğu için de onu kullanmaya karar verdim, discman de yaklaşık 8 aydır öyle yatıyor evde, ben de satmaya karar verdim.
Gelelim özelliklerine. Birincisi bulunabilecek en iyi ve üst düzey discmanlerden biri. Tek kalem pille çalışıyor ve şarjı 50 saat civarında gidiyor. Şöyle bir örnek vermem gerekirse, tek bir pille 3 hafta kullandığım oldu ki bu süre içinde İzmir - İstanbul otobüs seferi de yaptım ve yol boyunca (gidiş- dönüş ) sürekli çalıştı. Diğer özelliklerini sıralamak gerekirse;
-- Adaptörü ile içindeki pili şarj edebiliyor, yani ekstra olarak birpil şarj aletine gerek yok.
-- İstediğiniz kalar sallayın, hiçbir şekilde müzik durmuyor ( G - Protection)
-- Kablolu kumandası var, yani çantanıza attıktan sonra bir daha çıkartmanız gerekmiyor.
-- Kutusu, faturası, herşeyi duruyor. Alacak olan arkadaşa ürünü mağazadan aldığım gibi vereceği ( Kulaklıklar hariç ) Kutu içeriği: Discman, kablolu kumanda, özel taşıma çantası, şarjlı örijinal Sony pili, pil muhafaza kutusu, adaptör, kullanım klavuzu, Sonic stage yazılım cd'si.
-- En önemlisi, ses kalitesi inanılmaz. Bu fiyata ( hatta 2,3 katı fiyata ) alabileceğiniz herhangi bir müzikçalardan çok çok daha iyi ses kalitesi.
-- Kullanımı çok kolay, iPodlardakine benzer bir tekerleği var, 4 satır olan ekranda istediğiniz şeyi bulmak çok kolay.
-- Radyosu var
-- Ekolayzır ayarları gayet detaylı, ayrıca "custom eq" özelliği var, gerçekten çok başarılı.
-- Atrac3 formatı sayesinde bir cdye 490 şarkı sığabiliyor.
-- Playlist yaratma özelliği var.

Ürünün tek bir eksisi var, o da kapak yayı biraz gevşedi, bir sorun yaratmıyor ancak cd değiştirmek istediğiniz zaman bir elinizle kapağı tutmak zorunda kalıyorsunuz. Bunun dışında da hiçbir eksiği yok. Dediğim gibi, boyuta değil ses kalitesine önem verenler için çok uygun bir ürün, benim satın alma sebebim de buydu zaten.

Gelelim fiyata; 60 YTL istiyorum. Ancak dediğim gibi, bu fiyata ses ve malzeme kalitesi daha iyi olan bir müzikçalar bulunması neredeyse imkansız.
Temsli resmini koyuyorum:

Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HoochieCoochieMan

MesajTarih: Prş 24.07.2008 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bu cihaz bende de olduğundan yazmak istedim. Çok ama çok güzel bir discman bu. Aynen satan arkadaşımda olduğu gibi MP3 player'a geçince bende de ikinci plana düştü ama gerek ses kalitesi, gerek çok az pil yemesi, gerek radyosunun olması, gerekse MP3 cdlerinizi de okuyabilmesi ile gerçekten Sony'nin en iyi discmani diyebilirim. Ben zamanında alırken bir çok discmanin arasından ses kalitesi farkıyla seçmiştim. Ben elimde aynı zamanda çok fazla cdm olduğu için satmıyorum. CD arşivi bulunan arkadaşlar özellikle düşünsün. Arkadaşımıza iyi satışlar diliyorum...
PeeeDeee

MesajTarih: Prş 24.07.2008 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel yorumların için teşekkürler dostum. Çok az bile kullanıyor olsan kesinlikle satmazdım gerçekten..
metallizm2
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 28.07.2008 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dostum diskman i orjinal herhangib ir parfümle takaslamayı düşünürmüsün?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PeeeDeee

MesajTarih: Pts 28.07.2008 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dostum nakit gerekiyor ya Sad
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız