| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sertsessiz

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | metallica o taputun içine ''siyah kapaklı metallica''dan sonra girmişti zaten bana göre!..yani benim gibi yaşı 30 u geçik gerçek thrasher lara göre(benle hemen hemen aynı yaşda olan arkadaşlarımla konuştuklarımı baz alarak yazdım bunu elbetteki yeni albümlerinide seven eski thrasher lar vardır muhakkak)...
bu arada düşünüyorumda overkill,exodus,sodom,forbidden vb...gruplarla hemen hemen aynı kulvarda ve aynı yıllarda yola çıkan metallicanın şöhret ve parasal olarak daha fazla yırtmasının ana sebebi ismi içindeki ''metal''kelimesindenmi geliyor acaba? yani işin sihri büyüsü şansı burdamı saklı!??? |
o işin -var mı yok mu bilemeyeceğim ama- bir büyüsü varsa; anlaman için bana kalırsa "thrasher"lıktan çıkıp "müzik dinleyicisi" mertebesine ulaşman lazım. tek bir müzik türüne takılıp kalırsan coldplay'in neden bu senenin en iyi rock albümünü yaptığını, neden beyoncé'nin sodom'dan çok sattığını veya wagner'in neden bugün bile dinleniyor olduğunu anlaman mümkün değil. kusura bakma. _________________
| Roth-Azad demiş ki: | | I love hot content. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 12:29 Mesaj konusu: |
|
|
bence olayı genneleyip kendini müzik dehası falan yapma!!...müzik evrenseliktir zırvasını ortaya atıpta fikirleri çürütüp kendine pay biçme ben sadece 80 leri yani bu saydığım grupların çıkış noktalarından bahsettim.neyi anlamam mümükün değil beni tanıyomusunda böyle önyargıyla eleştiriyosun!!???...yaaa avatarınıza metallicanın bilmemneyini koyupta burda ''metallica kabadayılığı''yapmanız öle komikki bu arada!!bu arada ben yeri gelir ''thrasher yeri gelir ''deather'' yeri gelirde michael jackson,george michael hastası dinleyiciside olabilirim ve senin gibi müzik dehası!!!değilim ama müzik konusunda ve türleri hakkında da herşeyi anlamam mümkündür mr veya mrs müzik dehası!!! _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | | bence olayı genneleyip kendini müzik dehası falan yapma!!...müzik evrenseliktir zırvasını ortaya atıpta fikirleri çürütüp kendine pay biçme ben sadece 80 leri yani bu saydığım grupların çıkış noktalarından bahsettim.neyi anlamam mümükün değil beni tanıyomusunda böyle önyargıyla eleştiriyosun!!???...yaaa avatarınıza metallicanın bilmemneyini koyupta burda ''metallica kabadayılığı''yapmanız öle komikki bu arada!!bu arada ben yeri gelir ''thrasher yeri gelir ''deather'' yeri gelirde michael jackson,george michael hastası dinleyiciside olabilirim ve senin gibi müzik dehası!!!değilim ama müzik konusunda ve türleri hakkında da herşeyi anlamam mümkündür mr veya mrs müzik dehası!!! |
metallica kabadayılığı da nedir, ben grubu öven bir şey söylemedim bile.
Size bundan sonra Georger diyelim o zaman.
Görüşmek üzere. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Pts 21.07.2008 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
Metallica bence yarıştığı her kulvarda birinci olduğu için başarılı...Hard Rock olsun,yaptıkları akustik parçalar olsun,coverları olsun...
Ha bu arada,konsere 6 gün kaldı
zaman çok çabuk geçiyor,daha dün hatırlıyorum biletimi aldığımı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pts 21.07.2008 16:00 Mesaj konusu: |
|
|
| sertsessiz demiş ki: | | deathmetalman demiş ki: | | bence olayı genneleyip kendini müzik dehası falan yapma!!...müzik evrenseliktir zırvasını ortaya atıpta fikirleri çürütüp kendine pay biçme ben sadece 80 leri yani bu saydığım grupların çıkış noktalarından bahsettim.neyi anlamam mümükün değil beni tanıyomusunda böyle önyargıyla eleştiriyosun!!???...yaaa avatarınıza metallicanın bilmemneyini koyupta burda ''metallica kabadayılığı''yapmanız öle komikki bu arada!!bu arada ben yeri gelir ''thrasher yeri gelir ''deather'' yeri gelirde michael jackson,george michael hastası dinleyiciside olabilirim ve senin gibi müzik dehası!!!değilim ama müzik konusunda ve türleri hakkında da herşeyi anlamam mümkündür mr veya mrs müzik dehası!!! |
metallica kabadayılığı da nedir, ben grubu öven bir şey söylemedim bile.
Size bundan sonra Georger diyelim o zaman.
senin gibi artık köşeye sıkışmış azının payını almış söyliycek bişeyi kalmamış basit ve ucuz insanların yaptığı şeydir işte bu!!..olayı alaya alarak en azından durumu kurtarmak..çok basitsin yaa gerçekten bu son cümlenle!!yukarıdaki yazdıklarınada katılmıyodum ama orda bile en azından düzeyliydin....cevap verilecek ve dikkate alınacak bi insan değilsin bence!!
Görüşmek üzere. |
_________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Sal 22.07.2008 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
20 Temmuz - Letonya
Creeping Death
Fuel
Ride The Lightning
Harvester Of sorrow
Welcome Home (Sanitarium)
The Memory Remains
...And Justice For All
No Remorse
Fade To Black
Master Of Puppets
Whiplash
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
Last Caress
Motorbreath
Seek And Destroy |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Sal 22.07.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
Şaka maka 6 gün kaldı yaw  _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
exodus_deniz

|
Tarih: Sal 22.07.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
ABD savaş esirlerine çok ciddi işkenceler uygulamaktadır. bunlardan bir tanesi de esirleri günlerce odaya kapatıp yüksek seste müzige mağruz bırakmak ve onları piskolojik olarak çökertmektir. dinlettirilen gruplar arasında Metallica da vardır.
''sert metalci'' bireyi oynadığı zamanlarda james abimiz bircok protest şarkı sözüne imza atmıştır. bu sözlerin bir kısmı da savaş karşıtıdır. ama gelin görün ki james e Metallicanın müziğinin bu işkencenin bir parçası olması hakkında ne düşündüğü sorulduğunda kendisi içinde bolca özgürlük ve demokrasi safsatası ile dolu saçma bir açıklama ile Irak halkını aşağılamış ve bu işkenceyi desteklemiştir.
Sorun Metallica nın ne kadar sert müzik yaptığı yada metal köklerine ne kadar sadık kaldığı değildir. sorun Metallicanın müzik kalitesindeki değişim de değildir. bunların hepsi görecelidir.
sorun bu adamların haysiyetlerini kaybetmiş olmasıdır. _________________ http://www.myspace.com/rectifierthrash
KAPİTALİZM ŞAVAŞTA DA ÖLDÜRÜR.. BARIŞTA DA |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Sal 22.07.2008 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
evet haklısın, bizde 48 bin kişi olarak o haysiyetsizlerin karşısına çıkacağız maalesef!!...ama bir gerçekte varki konu müzik-sound albüm vs..olunca dikkat bunlarda oluyor ve kişilikler de doğal olaraktan pek irdelenmiyor. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Sal 22.07.2008 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
kişilikler irdelenmiyor demişsinde one-disposable heroes gibi şarkıları kim yazdı?
ayrıca bahsi geçen ropörtaj türk gazetelerinde yanlış çevrilmiştir. |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Sal 22.07.2008 20:05 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | senin gibi artık köşeye sıkışmış azının payını almış söyliycek bişeyi kalmamış basit ve ucuz insanların yaptığı şeydir işte bu!!..olayı alaya alarak en azından durumu kurtarmak..çok basitsin yaa gerçekten bu son cümlenle!!yukarıdaki yazdıklarınada katılmıyodum ama orda bile en azından düzeyliydin....cevap verilecek ve dikkate alınacak bi insan değilsin bence!!
Görüşmek üzere. |
Saygı duyarım.
En son buna benzer bir yazıyı 90'lar sonu Blue Jean'lerinde metalcilere laf atan rapçilerden okumuştum. "Azının payını aldın söylüycek bişeyin yoq yawww" falan yazıyorlardı. Çok azının lise diploması vardı kanaatimce.
Saygılar tekrar.
| exodus_deniz demiş ki: |
ABD savaş esirlerine çok ciddi işkenceler uygulamaktadır. bunlardan bir tanesi de esirleri günlerce odaya kapatıp yüksek seste müzige mağruz bırakmak ve onları piskolojik olarak çökertmektir. dinlettirilen gruplar arasında Metallica da vardır.
''sert metalci'' bireyi oynadığı zamanlarda james abimiz bircok protest şarkı sözüne imza atmıştır. bu sözlerin bir kısmı da savaş karşıtıdır. ama gelin görün ki james e Metallicanın müziğinin bu işkencenin bir parçası olması hakkında ne düşündüğü sorulduğunda kendisi içinde bolca özgürlük ve demokrasi safsatası ile dolu saçma bir açıklama ile Irak halkını aşağılamış ve bu işkenceyi desteklemiştir.
Sorun Metallica nın ne kadar sert müzik yaptığı yada metal köklerine ne kadar sadık kaldığı değildir. sorun Metallicanın müzik kalitesindeki değişim de değildir. bunların hepsi görecelidir.
sorun bu adamların haysiyetlerini kaybetmiş olmasıdır. |
James abimiz siyaset bilimcisi değil. James abimiz Orta Doğu'lu Arap falan da değil. Adam müzisyen, profesyonel olduğu alan bu, yaşam koşulları bizden farklı, gazeteyi açıp incelediği zaman gördükleri bizlerden farklı.
Herkes Irak halkına bayılacak veya savaş veya ABD karşıtı olacak diye bir kaide yok. Bu bir haysiyet meselesi olarak değerlendirilmemeli bence. Çünkü bu olaya tek taraflı bakmak, ben ne diyorsam o doğrudur demek olur. Irak Savaşı haklı bir savaştır veya değildir, burası tartışılır.
Benzer açıklamaları Zakk Wylde, Korn'dan Jon Davis ve Blink 182'den ve AAW'den Tom Delonge'da yapmıştı zamanında. Hiçbiri siyasetten politikadan savaştan falan anlamak zorunda değil. Asıl eşeklik tutup da bu adamlara savaş hakkında ne düşünüyorsun diye sorup bunu bütün dünyaya duyuranda.
Kaldı ki James'in, Zakk'in, Tom'un haysiyetinden bize ne ki? Oturup dertleşmişliğimiz mi var? Yaptıkları müziği beğeniyorsam dinlemem, konserine gitmem, yaptığı işe saygı duymam normal, onun haricinde özel hayatlarında istiyorlarsa Snoop Dogg gibi kadın satsınlar ne yapayım. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Sal 22.07.2008 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
Milliyet gazetesinde çıkan röportajında Lars, vücutları el verdiğince bu müziği yapacaklarını söylemiş. Hani her albümde bu son diyenlere bir cevap sanırım. _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1380 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
Tarih: Sal 22.07.2008 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
Son 5 gün keşke Death Magnetic ten de bişiler çalsalar hoş olurdu ama Extacy Of Gold ile sahneye çıktıklarında hepimizin tüyleri diken diken olucak gibi  _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Blackrider demiş ki: | | Milliyet gazetesinde çıkan röportajında Lars, vücutları el verdiğince bu müziği yapacaklarını söylemiş. Hani her albümde bu son diyenlere bir cevap sanırım. |
hernekadar son hallerine pek prim vermesemde ilerlemiş yaşlarına rahmen halen bu tür müziği icra edip stadyumlarda 50-60 binlere seslenmeleri ayakta alkşlanacak bir durum gerçekten. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
mat

Kayıt: May 13, 2003 Mesajlar: 1105 Nerden: Siyahın başkenti... Who:Rhadamantys Bass
|
Tarih: Çrş 23.07.2008 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
Olsun ya onları sahneyi biz istanbulu yıkıcaz olay budur...
Fazla söze gerek yok
Tartışmayada... _________________ and we all die young... |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 19:01 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün açıklanan Death Magnetic Tracklist:
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Broken, Beat & Scarred
The Day That Never Comes
All Nightmare Long
Cyanide
The Unforgiven III
The Judas Kiss
Suicide & Redemption
My Apocalypse _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 23:26 Mesaj konusu: |
|
|
| unforgiven 3 baya şaşırtıcı dizi gibi oldu unforgivenlar ilk 2 si kadar güzel olur inşallah:D |
|
| Başa dön |
|
 |
-motorhead-

|
Tarih: Prş 24.07.2008 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
Metallica'nın yeni albümü ''Death Magnetic' in şarkı listesi şöyle oluşuyor...
01. That Was Just Your Life
02. The End Of The Line
03. Broken, Beat & Scarred
04. The Day That Never Comes
05. All Nightmare Long
06. Cyanide
07. The Unforgiven III
08. The Judas Kiss
09. Suicide & Redemption
10. My Apocalypse
"The Unforgiven III" Şarkısı büyük süpriz olarak değerlendiriliyor.. _________________ METAL MORTAL >>> www.metalmortal.com |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Prş 24.07.2008 15:45 Mesaj konusu: |
|
|
end of the line ve my apocalypse deyince aklıma arch enemy geldi hemen, ilginç, unforgiven III'ün de nası bişey olacağını özellikle merak etmekteyim _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
|