Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar eski telefonumdan vazgeçemediğim için, yeni aldığım Nokia E60 telefonumu satıyorum. Garantisi yeni bitmiştir, ancak 2 hafta önce, garanti bitmeden hemen önce, tüm içi aksamını değiştirttim garanti kapsamında. Hiçbir sorunu yoktur.
Özellikleri :
-- 352*416 Çözünürlüğe sahip ekran ( Piyasadaki neredeyse en yüksek çözünürlüklü ekrandır. N95 8 GB' ta bile 240*320 çözünürlüğünde ekran vardır. ) Bu sayede web sitelerinde gezinmek çok rahat oluyor. Netliğini anlatmak için, evlerimizde kullandığımız HD monitörlerden daha net diyebilirim.
-- WLAN sayesinde, WLAN olan heryerden, kablosuz internete bağlanabiliyorsunuz. Ayrıca web tarayıcısına girdiğinizde, diğer telefonlardaki gibi satır satır inmiyorsunuz, normal bildiğimiz mouse ilmeci çıkıyor, ekranın da döndürülme özelliği olduğu için yatay olarak kullanabiliyorsunuz, bilgisayardan pek bir farkı kalmıyor yani.
-- Symbian OS Series 60 3rd ile, yükleyebileceğiniz uygulama sayısı neredeyse sonsuz. Aklıma gelenler; Windows Live Messenger, PowerPoint, Word, Excel, Adobe Reader, eBook Reader, vb.
-- Oyunları gerçekten çok ama çok güzel, 3 boyut desteği var, ekran da dönebildiği için, boş zamanlarda oyun oynamak çok keyifli oluyor gerçekten.
-- Hoparlörü çok yüksek çıkışlı, duymamak gibi bir şey imkansız.
Kilit özellikleri bunlar. Bu fiyata wireless LAN desteği olan bir telefon daha bulmak imkansız gerçekten. Yanında vereceklerim :
Yedek Kapak
Yedek Pil
AD-41 3.5 mm kumandalı kulaklık adaptörü
Yazılım CD'si
Kullanım Klavuzları
Kutu
Hızlı Şarj Aleti
512 MB DV-RS MMC Hafıza Kartı
Ekranında biraz çizik var, rahatsız edici boyutlarda değil, isteyen 15 YTL' ye ekran camı alıp taktırabilir, ancak gerek yok bence. gerçekten.
Yanında verdiğim ekstralar ile brlikte fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.
Bunları düşünce zaten 150 YTL kalıyor, aldığım fiyatın çok çok altına satıyorum yani.
Herkese bol müzikli günler...
[img][/img]
[img][/img] _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Anlamsız post kasan arkadaşlar, siz de kendinizi yukarıdaki gruba dahil ediniz...
En son PeeeDeee tarafından Prş 21.08.2008 14:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Resimleri hemen ekliyorum. Başka bir arkadaşlar pedal için anlaştığım için takas opsiyonu da yok malesef. _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Anlamsız post kasan arkadaşlar, siz de kendinizi yukarıdaki gruba dahil ediniz...
Resimler eklenmiştir arkadaşlar. _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Arkadaşlar fiyat 190 YTL olmuştur. _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Arkadaşlar ihiyacımdan dolayı fiyatı kısa bir süreliğine 170 YTL'ye çekiyorum. Alacağım ürün satıldığı takdirde tekrar 190 YTL olacaktır, saha sonra " ne biçim iş bu, bir artıyor fiyatı, bir azalıyor" demeyelim
Bu arada alacağım ürün Microsof Zune 1st edition 30 GB, elinde olan ve satmak isteyenler irtibata geçebilir takas için. _________________ Müzik yapmak değil de, bir enstrüman çalmak isteyen arkadaşlar, lütfen en kısa zamanda üyeliklerinizi kapatınız, kendizi siteden attırınız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız