Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Türkrock gitaristlerinin ekipmanları?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Türkrock gitaristlerinin ekipmanları?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
janmoreye

MesajTarih: Cum 17.08.2007 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

secks demiş ki:
janmoreye, herşey güzel güle güle kullan ama açık söyleyeyim fret işçiliğini pek beğenmedim.

Fret isciligiyle ilgili bir problem yok. Hatta cok cok iyi diyebilirim, ama fotograflari resize ederken resimler bi acaiplesebiliyor. Ondan kaynakli olabilir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
grunge88

MesajTarih: Prş 17.07.2008 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://img102.imageshack.us/my.php?image=grnt003ek7.jpg

http://img209.imageshack.us/my.php?image=grnt002dd6.jpg

http://img102.imageshack.us/my.php?image=grnt001xe0.jpg

http://img209.imageshack.us/my.php?image=grnt000um3.jpg

arkadaslar gıtarım 2004 model amerıkan telecaster esık ıse orjınal les paul esıgı ve calımı cok rahat oluo arkadaslar Smile

amfım ıse vox ad30 vt yarı tuplu amfı

bıde crafter akustık gıtar
satılıktır: http://www.turkrock.com/post1497079.html#1497079

alınık mxr phase90
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kornfreak

MesajTarih: Prş 17.07.2008 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ibanez rg370dx / Ibanez tbx15r
Head2KoRn

MesajTarih: Prş 17.07.2008 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ibanez Apex1 - Ibanez TBX15R
Amerikadan Digitech Death Metal yada Big Muff Pi ve Jim Dunlop Crybaby Getirtmeyi Düşünüyorum.
Başa dön
mfikret

MesajTarih: Prş 17.07.2008 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam kusura bakmada amerikadan getirte getirte digitech death metal mi getirmeye karar verdin? Çok daha güzel pedallar var.
tuncaaa

MesajTarih: Çrş 23.07.2008 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aile izdivacı ibanez tbx 150h

takamine EG541SC akustik,cort z6 ,ibanez klasik , S.B. Dreams kelly(haytımın gitarı 6 senedir kullanıyorum (L)) Very Happy
95q wah wah
her ihtimale karşı 1 adet çakma metalzone venson marka

En son tuncaaa tarafından Pts 28.07.2008 1:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
agmed

MesajTarih: Prş 24.07.2008 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu Ibanez TBX150H den nasıl bi ses çıktığını çok merak ediyorum, karakter olarak?
tuncaaa

MesajTarih: Prş 24.07.2008 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

agmed demiş ki:
Şu Ibanez TBX150H den nasıl bi ses çıktığını çok merak ediyorum, karakter olarak?

Tatlı sert Smile ama istanbuldaysan zuhal müzik te deneyebilirisn kısık seste denememeni tavsiye ederim nitelikli bir amfi ayrıca sert tonlara ulaşmak çok kolay ve çok dolgun orta frekanslar veriyor ben beğeniyorum
Başa dön
KaanSK

MesajTarih: Cum 25.07.2008 2:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşım merhaba.

İbanez amfiyi düşünüyorum orta-büyük çaplı konserler için genel olarak alternatif çalıyoruz ama çalım aralığım çok geniş.

Bu tatlı-sert kavramı benim ibanez tbx 15teki gibi cazır cuzur tatlı sert mi yoksa tatlı sert mi?

Gerçi az buçuk bir analog düzeneğim var ama...

Bunun yerine lambalı amfi mi önerirsin?

Saygılarımla...
Başa dön
tuncaaa

MesajTarih: Cum 25.07.2008 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KaanSK demiş ki:
Arkadaşım merhaba.

İbanez amfiyi düşünüyorum orta-büyük çaplı konserler için genel olarak alternatif çalıyoruz ama çalım aralığım çok geniş.

Bu tatlı-sert kavramı benim ibanez tbx 15teki gibi cazır cuzur tatlı sert mi yoksa tatlı sert mi?

Gerçi az buçuk bir analog düzeneğim var ama...

Bunun yerine lambalı amfi mi önerirsin?

Saygılarımla...

küçük amfilerle kıyaslama yapmayın hiçbi zaman 10" en dandiğinden hoperlör ve kabin ve çılız bi drive büyük amfilerin hiçbiriyle kıyaslanamaz bence gidip denemeni öneririm mg100 fln alırsan daha mesut bahtiyar olursun bence daha standart bi tonu var onun, de paran varsa git dene 50w yada üzeri bi lambalı amfi al niye uğraşıyosun bunlarla
Başa dön
alpburak12

MesajTarih: Cum 25.07.2008 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitar : Fender Telecaster Meksika
Amfi : Marshall Mg30dfx
Pedal : Boss Ns2-Cs3-Ds2-Sd1 , Wd7 Wah
Yakında Add Analog Delay gelicek inşallah.

Ds2 yi ilk heves olarak almıştım ilk analog pedalım oydu geldiği günden beri çok kullanmadım çok tiz bir pedal ısınamadım bir türlü zaten bu gitarlada olucak iş değil sonradan anladım Very Happy Elimden çıkartırsam iyi olucak.Zaten kafe programlarında genelikle clean ton arada bir düşük drive da sd1 açıyorum o kadar.
Head2KoRn

MesajTarih: Cum 25.07.2008 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mfikret demiş ki:
hocam kusura bakmada amerikadan getirte getirte digitech death metal mi getirmeye karar verdin? Çok daha güzel pedallar var.

Hocam Öğrenci Borsası Napalım. Very Happy
Başa dön
cortred

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 2:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitar : Aria Wink Kullandığım en rahat klavyeli gitar Ibanez, cort, epiphone kullandım daha önceleri Klavye bakımından en rahatı bu bence Çok dandik bir gitar olduğundan olsa gerek Add+tube drive'ın hırıltısına bir de gitarın kendi hırıltısı geliyor Tadından yenmez Smile Sert drive'larda dip çok fazla (S-S-S) Para olsa kim istemez fender stratı Bu da ayrı bir mesele Smile

Pedallar:

Marshall ed-1: Forumda hakkında güzel yorumlar duydum 1hafta kadar cs-3 ve ed-1 kullanma fırsatım oldu Ed-1'i tercih ettim Drivedan önce kullanıldığında hafif bir boost etkisi yapıyor Cs-3'e göre dip daha az MXR comp kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama değiştirmeyi düşünmediğim aletlerden biri

Behringer am100: bir akustik sim pedalı Almadan boss ac-3 ile birlikte denedim Kıyaslama yapacak olursam aralarındaki tek fark: Behringerin dışının plastik olması Ton farkı yok diyebilirim

Ibanez wd7: cleanlerde ufak bi sorunum olsa da severek kullandığım bir pedal Autoswitch ve ince ayarlar yapabilme olayı gerçekten "+" bir özellik

Add+tube drive: Anlatmama gerek yok sanırım Efsanevi ts9 modifiyesi Vazgeçilmezimsin add+ tube drive Atilla abiye burdan sevgiler Smile

Boss Ds-1 (add mod): Add+ mod ile kendini bulmuş bir pedal. Ds-1 de vazgeçilmezimdir Klasik rock soundu için birebir Biraz da eq ayarı ile ton yelpazasi daha da genişleyebiliyor tabi

Marshall Jh-1 : 2-3 gün önce mt-2 ile takasladığım bir pedal Çok fazla kurcalayamadım ama şu an kullandığım ayarlar ds-1 in biraz daha güçlü ve solo tonuna daha yatkın hali İleri de ayarlarını değiştirip alternatif bir drive çıkarabilirim sanırım Uğraşmak gerek (bi de evde sesi biraz açmak gerek Mümkün mü? HAYIR Wink

Boss ge-7: 1hafta kadar önce forumdan aldığım "0" deniilebilecek kadar temiz bir pedal İlk kullandığım eq olduğundan kıyaslama yapamayacağım Ama kötü bir yanını henüz keşfetmiş değilim Solo tonu için ayar yapmaya çalışıyorum henüz Mid ve tizleri biraz ortaya çıkararak Leveli de arttırdın mı güzel bir şey olcak sanırım (solo da öne geçmek gerek dimi ama Smile

Psk crs-2: bunun özellikleri de bana kalsın Smile ilk göz ağrım Analog dizmem gerektiğini bana anlatan pedal Wink

Amfi:

Marshall MG100dfx : Amfiyi aldığımda alltube'lerden haberim yoktu Sad Ama pişman da değilim aldığıma Bar programlarımda o olmasa napardım bilemiyorum Sitede mg serisi hakkında yapılan yorumlara bazen katılıyorum bazen katılmıyorum Sırf ingiliz yapımı değil diye yerden yere vurulması yanlış Büyük hoperlöre sahip ilk amfim Kıyaslama yapamam o yüzden başka amfilerle Alltube'lere de lafım yok zaten İşimi görüyo mu? Evet görüyor Sorun yok o zaman yola devam

Diğer :
Stagg pedal board: Pedal board yokken o kadar pedalla çektiğim eziyeti düşünüyorum da katlanılacak şey değil Grup arkadaşlarım ilk şarkıya girdiğinde ben hala pedal diziyodum, çıkışta sigara yaktıklarında ben pedal topluyodum Smile Smile Smile İyi ki varsın

Add+ adaptör : Dip yok, pil yok, sorun yok Wink

Marshall footswitch: Delay pedalı alana kadar dfx delay kullanmak zorundayım Delay alsam da pedal boarddan çıkarmam Bazen amfinin drive'ı baya iş görüyor Delay için dd6 falan düşünüyorum Analog delay kullandım ama son delaylerde drive'lanması clean tonda rahatsız etti beni Cleande bana parlak bi ton lazım Dijitalse dijital napayım Smile Ama drive'da da analog çok iyiydi Süper bi sound anlatamam 2delay mi kullansam analog+digital Smile

Benden bu kadar müzikle kalın Twisted Evil

En son cortred tarafından Cmt 02.08.2008 20:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xChernobilx

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ibanez rg350 ex, digitech rp150 , boss md-2, cry baby 535q , ibanez 10w amfi
EmilioDeCarro

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jackson DKMG Dinky ( Blackforest) (EMG 81 -85)
Line 6 Pod XT Live
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
keni

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitar:Epiphone slash signature limited edition

Anfi: Marshall mg30dfx

Pedallar: Boss gt-8, sd-1 ,ds-2

www.myspace.com/dembedem
Başa dön
groverjackson

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güncel ekipman listem:

charvel san dimas usa 2006
charvel san dimas usa 2008(yolda)
charvel japan 1990
jackson fusion usa 1991
jackson fusion japan 1990

peavey rage amp.
peavey dirty dog
rack delay
danelectro wah
Başa dön
D-Sonic

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

-Fender Standart Strat(USA) [Emg SV set]
-ESP Ltd M-1000 Deluxe [Emg 81]
-Jackson RR Std. 93 [Seymour Duncan Sh-8, Sh-2]
-Epiphone Goth 1958 Explorer Hardtail [Emg 81-60]
-Espan Vintage akustik

-Fender Frontman 25w amp

-Boss Bcb-60:
Boss Tu-2
EHX Holy Grail rev.
Boss Ge-7
EHX Metal Muff
Jim Dunlop Cry Baby GCB-95

Add+ Delay yolda...
sertsessiz

MesajTarih: Pzr 03.08.2008 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cortred demiş ki:
Boss ge-7: 1hafta kadar önce forumdan aldığım "0" deniilebilecek kadar temiz bir pedal İlk kullandığım eq olduğundan kıyaslama yapamayacağım Ama kötü bir yanını henüz keşfetmiş değilim Solo tonu için ayar yapmaya çalışıyorum henüz Mid ve tizleri biraz ortaya çıkararak Leveli de arttırdın mı güzel bir şey olcak sanırım (solo da öne geçmek gerek dimi ama Smile

midleri boostlayarak öne geçiyorsun zaten level kalsın bence Smile
DS-1 ve EQ-7 ile gelen ton yelpazesi yorumuna katılıyorum, şu an modsuz hatta, modsuz halde EQ'suz iyi işler yapılmadığı kanısındayım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
actarus

MesajTarih: Pzr 03.08.2008 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slm,

Pro-Ekipman 'ım + Peavey 20 watts amphi

Hoşçakalın
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki
19. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız