Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
elimde guzel ekipmanlar ve bir miktar da nakit para var.hemen belirteyim tamamen nakit olarak alacak butcem yok bu sıralar.elimdekilerden biri yada bikaçını verip uzerini tamamlarım..yada farklı bi kombinasyon yapabiliriz elinizdeki ekipmana gore..
engl-marshall-randall gibi guclu drive katı olan combo alltube ler yada cok iyi bi hybrid combo dusunuyorum..
takaslık ekipmanlarım
Jackson JDR Concept elektro ters kafa
japon yapım ve 96 uretimi 12 yılık bi gitar ancak cok ilginç bi sekilde sıfır kadar temiz ve tum parcaları orjinal(bu gitar için emg almıstım ama diger gitarıma taktım,jackson stock manyetikleri vardır uzerinde),hiçbir yenileme yada modifiye yok..hiçbir okistlenme,kuflenme,ezik dokuk,kırık,cizik... soz konusu degil..şarap gibi bi alet..
tekliflerinizi buradan bekliyorum.. _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR -- EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Jackson DXMG -- EMG HZ set & Jackson JDR Concept Japan 96 -- Stock
En son symbolc99 tarafından Prş 24.07.2008 11:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: Pzr 06.07.2008 16:04 Mesaj konusu:
edit _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR -- EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Jackson DXMG -- EMG HZ set & Jackson JDR Concept Japan 96 -- Stock
En son symbolc99 tarafından Prş 24.07.2008 11:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: Prş 24.07.2008 11:20 Mesaj konusu:
ilanın içerigi degişti.**1000 ytl** nakit ve yukarıdaki ekipmanlardan verebilirim..gonlumde yatan uygun fiyatlı bi engl bulma teklifinizi cook acil cep telefonumdan iletirseniz guzel olur yoksa para degerlendirilecek
0554 270 60 55 _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR -- EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Jackson DXMG -- EMG HZ set & Jackson JDR Concept Japan 96 -- Stock
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız