Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Hangisini alsam başlığı)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Hangisini alsam başlığı)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 84, 85, 86  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
evpandasi

MesajTarih: Pts 21.07.2008 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankarada Yaşıyorum Acil yardıma ihtiyacım var Skylark DRW9716 EQ Elektro Akustik buldum bir tane bunu almayı planlıyorum ama bununla yakın fiyatlarda daha iyi bir model biliyorsanız lütfen bana yardım edin

http://urun.gittigidiyor.com/SKYLARK-ELEKTRO-AKUSTIK-GITAR-YENI-HEDIYELER_W0QQidZZ10419510

Alıcağım gitarın linki yukarda

http://urun.gittigidiyor.com/Skylark-Elektro-Akustik-Gitar-Lacivert-hediye_W0QQidZZ7983804

bi de bu link var ama hangisi daha iyi bilmiyorum onu da söyler misiniz bana

200-220 ytl falan param var yardım lütfen

yaw şunu yazdım burda hangisini alayımdan buluşmalara kaydı iş şu konuda yardımcı olabilecek var mı ????
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ritimgitar

MesajTarih: Pts 21.07.2008 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evpandasi demiş ki:
Ankarada Yaşıyorum Acil yardıma ihtiyacım var Skylark DRW9716 EQ Elektro Akustik buldum bir tane bunu almayı planlıyorum ama bununla yakın fiyatlarda daha iyi bir model biliyorsanız lütfen bana yardım edin

http://urun.gittigidiyor.com/SKYLARK-ELEKTRO-AKUSTIK-GITAR-YENI-HEDIYELER_W0QQidZZ10419510

Alıcağım gitarın linki yukarda

http://urun.gittigidiyor.com/Skylark-Elektro-Akustik-Gitar-Lacivert-hediye_W0QQidZZ7983804

bi de bu link var ama hangisi daha iyi bilmiyorum onu da söyler misiniz bana

200-220 ytl falan param var yardım lütfen

yaw şunu yazdım burda hangisini alayımdan buluşmalara kaydı iş şu konuda yardımcı olabilecek var mı ????

evet arkadasim ilk olarak soylemek istedigim markanin bilinmeyen bir marka olduguna dikkat etmen bence daha bilinen markalari uygun fiyatlara alabilirsin baslangic icin dusundugunu varsayarak soyluyorum bence ibanezin 200-350 ytl civarindaki gitarlari seni bu gitardan cok cok daha iyi goturecektir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
evpandasi

MesajTarih: Pts 21.07.2008 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çoğu forumda yazılan başlangıç için skylark ın iyi olduğu kullanan herkes fiyatına göre performansının gayet iyi olduğunu söyledi ama söylediğini dikkate alıcam ibanez gitarlara da bakıcam elektro akustik aradığım için o fiyatta bulmam biraz zor gibime geliyo daha çok model ismi verirseniz benim için çok daha yararlı olur.

şimdiden teşekkürler.
Başa dön
ritimgitar

MesajTarih: Sal 22.07.2008 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ibanez V72ECE - 249ytl

Ibanez SGE130E - 331 ytl

Ibanez Talman Series TCY10 - 335 ytl

Ibanez AEG8E - 336 ytl

Ibanez Talman Series TCM50 - 339 ytl

piyasa fiyatlaridir eger p.m. atarsan yardimci olabilirim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
KHammett

MesajTarih: Sal 22.07.2008 3:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım war cunku gitar alımım cok yakın bir tarihte olcak şimdiden yardım eden arkadaşlarıma teşekkürler.

Benim yaklaşık 320 Euro (yaklasık olarak 650 Ytl ) miktarda param war.
Yaklasık 1.5 senedir gitar çalıyorum ve takılacagım muzikler genellikle Heavy Metal ya da Hard Rock olcak. Suanda bu cüssi miktarda bulabildiim ve begendiim gitar Epiphone Les Paul 100 war.

Onerilerini bekliyorum ayrıca p.m olarak ta msj atabilirsiniz.

:::... Tesekkurler ...:::
Başa dön
MyCn

MesajTarih: Sal 22.07.2008 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar çok çelişkide kaldım bana bi yardmcı olun lütfen...Boss pw-10 mu alsam yoksa ibanez wd-7 mi ?
halilpazarlama

MesajTarih: Sal 22.07.2008 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MyCn demiş ki:
Arkadaşlar çok çelişkide kaldım bana bi yardmcı olun lütfen...Boss pw-10 mu alsam yoksa ibanez wd-7 mi ?
ibanez wd7 çok işlevli sağlam ve fiyatının fazlasını veren bir pedal.
ghostknight

MesajTarih: Sal 22.07.2008 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pw-10 dijital modelleme ile çalışan bir pedal. modellemeleri iyi ama tek bir dijital efekt için o kadar para vereceğine belki prosesör daha mantıklı bir seçim olabilir.
Başa dön
hellqueen

MesajTarih: Sal 22.07.2008 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar 200-300 ytl arası fiyata bir elektro gitar almak istiyorum bi süredir gitarlara ve fiyatlarına bakıyorum gitara yeni başlıycam cort m200 ve cort G210 gitarlar gözüme çarptı fiyatları bana uygun ve seslerini de beğendim.Daha çok heavy metal yada hard rock çalabileceğim bir gitar istiyorum.Ve şöyle bi 3 yıl idare edebilecek bişey olmalı.Cort m200 veya g210 bana uygun mu? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler... Question Rolling Eyes
Başa dön
silent_assasin

MesajTarih: Sal 22.07.2008 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cort x-6 mı x-11 mi arada nerdeyse ikiyüz lira fiyat oynuyor?
teşekkürler.
ritimgitar

MesajTarih: Sal 22.07.2008 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KHammett demiş ki:
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım war cunku gitar alımım cok yakın bir tarihte olcak şimdiden yardım eden arkadaşlarıma teşekkürler.

Benim yaklaşık 320 Euro (yaklasık olarak 650 Ytl ) miktarda param war.
Yaklasık 1.5 senedir gitar çalıyorum ve takılacagım muzikler genellikle Heavy Metal ya da Hard Rock olcak. Suanda bu cüssi miktarda bulabildiim ve begendiim gitar Epiphone Les Paul 100 war.

Onerilerini bekliyorum ayrıca p.m olarak ta msj atabilirsiniz.

:::... Tesekkurler ...:::

ibanez rg serisini kesinlikle dusunmelisin heavy metalde ver epiphone guvenilmez ama rglerde garanti verebilecegim modeller var. p.m. ile ulasabilirsin.
Başa dön
KHammett

MesajTarih: Sal 22.07.2008 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ibanez rg serisini kesinlikle dusunmelisin heavy metalde ver epiphone guvenilmez ama rglerde garanti verebilecegim modeller var. p.m. ile ulasabilirsin.[/quote]

Guven olmaz derken neyi kastettin Zuhal Muzikten alıcam sahte cıkma gibi olasılıgı war mı ondan korkuyorum ben...
Başa dön
plaROCK

MesajTarih: Çrş 23.07.2008 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

KHammett demiş ki:
ibanez rg serisini kesinlikle dusunmelisin heavy metalde ver epiphone guvenilmez ama rglerde garanti verebilecegim modeller var. p.m. ile ulasabilirsin.

Guven olmaz derken neyi kastettin Zuhal Muzikten alıcam sahte cıkma gibi olasılıgı war mı ondan korkuyorum ben...[/quote]

Dostum bencede tercihin uygun bir rg olsun bu arada arkadaşın dediği sana ses bakımın dan epi lere güven olmaz ,sahte cıkma olasılıgı zor zaten konuştuğumuz epi lp100
lic_x

MesajTarih: Çrş 23.07.2008 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gibson Les Paul modellerinden;

Vixen
BFG hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yazabilir mi?. Teşekkürler
murataydogdu

MesajTarih: Prş 24.07.2008 5:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar bir yerde Ibanez RG3EX1 gordum gitar cok temiz. uzerinde EMG manyetikler vardi. modifiye edilmis. EMG yazilarinin biri metalik kirmizi digeri metalik griydi. bunu nden dedim belki bilendenler manyetiklerin modelini bilebilirler diye. ben fazla para harcamak istemiyorum bu gitar EGM lerle ne kadar is yapar. tavsiye edermisiniz. bu arada gitar 250 dolar Smile
Başa dön
KHammett

MesajTarih: Prş 24.07.2008 5:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

plaROCK demiş ki:
KHammett demiş ki:

Guven olmaz derken neyi kastettin Zuhal Muzikten alıcam sahte cıkma gibi olasılıgı war mı ondan korkuyorum ben...

Dostum bencede tercihin uygun bir rg olsun bu arada arkadaşın dediği sana ses bakımın dan epi lere güven olmaz ,sahte cıkma olasılıgı zor zaten konuştuğumuz epi lp100[/quote]

Walla ses bakımında lp ' lere guven olmaz diosunuz ama istedigin her tür muzigi yapman mumkun bu gitarlarla. Ben cok arastırdım sesi cok temiz ayrıca clean tonları da kalbime dokundu Smile
Suanlık ibanez'e pek ısınamadım seklinden mi kaynaklanıo bilmiorm ama bana lp bi gitar onerirseniz sewinirim Smile
Başa dön
PeeeDeee

MesajTarih: Prş 24.07.2008 8:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Les Paul' lerle istediğin her türlü müziği yapamazsın, ton yelpazesi oldukça dardır. Dar olan bu yelpazedeki tonlar son derece tatmin edicidir ancak her yola gelen gitar kavramından uzak gitarlardır Les Paul' ler.
Ton yelpazesi en geniş olan, "her yola gelen gitar", bence Ibanez'dir. Ihlamur olanları özellikle, ton yelpazesi çok geniş gitarlardır.
halilpazarlama

MesajTarih: Prş 24.07.2008 9:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

her gitarla her müzik yapılır Very Happy yeterki adamın içinde istek olsun Very Happy

les paul konusuna gelince
kullanan bir iki eleman ismi vereceğim ne kadar geniş yelpazesi olduğunu siz anlayın

zakk wylde
jimy page
al dimeola
gary moore
kirk hammet
ve bu böyle gider.
değiştir manyetiği al sana trash gitarı yine değiştir jazz çal Very Happy
PeeeDeee

MesajTarih: Prş 24.07.2008 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oo, hoşgeldin abi Smile

Yelpaze genişliği konusunda, Les Paul'lerin Ibanez RG'lerle kıyaslanamayacağı düşüncesindeyim. Çok fazla Les Paul çalmadım, ancak direk kendine has bir tonu, karakteri olduğu düşüncesindeyim. Ha tabi ki manyetik değiştirerek ton yelpazesi genişletilebilir, modifiye olayı apayrı .Smile Death de bir albümün kayıtlarını strat'la yapmıştı mesela Smile
hellqueen

MesajTarih: Prş 24.07.2008 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar 200-300 ytl arası fiyata bir elektro gitar almak istiyorum bi süredir gitarlara ve fiyatlarına bakıyorum gitara yeni başlıycam cort m200 ve cort G210 gitarlar gözüme çarptı fiyatları bana uygun ve seslerini de beğendim.Daha çok heavy metal yada hard rock çalabileceğim bir gitar istiyorum.Ve şöyle bi 3 yıl idare edebilecek bişey olmalı.Cort m200 veya g210 bana uygun mu? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

kimse yardımcı olmayacak mı ya ? Sad Confused Confused
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 84, 85, 86  Sonraki
77. sayfa (Toplam 86 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız