| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Amorphis__

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
Rüyalarımın insanı Axl.ondaki ses hiçkimsede yok. olmicaktır da. ah keşke çıksa karşıma da sarılsam boynuna. bırakmam bidaha heralde (:
yeri hiç bi şekilde doldurulamaz Guns'n Roses'ın .
ayrı onlar herkesten . hayranlıkla dinlediğim , ah keşke dinleyebilseydim canlı canlı lafını yürekten söylediğim belli başlı gruplardan biri.
Sweet Child Of Mine gelmiş geçmiş dinlediğim en iyi rock'n roll parçasıdır diyebilirim rahat rahat .
Don't Cry ağlatır. fırtınalar estirir herkeste.
öyle işte. Guns'n Roses apayrı. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
axl rose'un sesi kedi gibi. kelimeleri uzatışına dayanamıyor hemen ileri alıyorum. mesela don't cry'ın en sonu büyük bir ızdırap benim için.
ondaki ses değil de gerçekten iyi bir vokal arıyorsanız tom keifer bunun için biçilmez kaftan. _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
Av:Phil Lynott (Thin Lizzy) |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 2:13 Mesaj konusu: |
|
|
Tom Keifer'e hakaret olmuş bu cümle  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 11:27 Mesaj konusu: |
|
|
Enchant > Axl'ı dinlemek mi daha büyük ızdırap senin için yoksa Vince'i mi (Vince Neil)  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 11:37 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi ikisine de katlanamıyorum dostum. bunlara birde sebastian bach'ı ekleyebilirsin. biraz garip beğenilerim var ama öyle...
bak mesela vince neil yerine john corabi'li 94 mötley crüe albümünü severek dinleyebiliyorum ama diğerlerini pek tutmam. _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 474 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
Sahne performansından önce dengeli kullanılan ses istiyorsun yani... Sammy Hagar verelim o zaman sana
http://www.youtube.com/watch?v=xoVeF9FSvDY _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 19:22 Mesaj konusu: |
|
|
Lee Roth ezer geçer yedeğini. Axl'ın karşısına çıktılar Tribute'da, gördük herkesin halini.
Milyonlar yıllarca sabaha karşı evlerine mutlu mutlu gittiler kulaklarında çınlama ile, o zamanlar geri gelecek inşaxl,gelmese de biz payımızı aldık  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Prş 19.06.2008 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
Yıllar süren bekleyiş bitti arkadaşlar... Ayrıntılar 1-2 gün içinde. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
siyah-baget

|
Tarih: Prş 17.07.2008 9:58 Mesaj konusu: |
|
|
| bir sweet child o mine herkesi kendinden geçirmeye yeter.. slash zaten orda yeri göğü inletmiştir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
| siyah-baget demiş ki: | | bir sweet child o mine herkesi kendinden geçirmeye yeter.. slash zaten orda yeri göğü inletmiştir.. |
yaaa yanlışmı hatırlıyorum acaba(mylife düzelt beni )..sweet child ın solosu dünyanın en iyi solosu olarak kabul edilir ve slash da bundan dolayı ödül bile almıştır??  _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 1:18 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | | siyah-baget demiş ki: | | bir sweet child o mine herkesi kendinden geçirmeye yeter.. slash zaten orda yeri göğü inletmiştir.. |
yaaa yanlışmı hatırlıyorum acaba(mylife düzelt beni )..sweet child ın solosu dünyanın en iyi solosu olarak kabul edilir ve slash da bundan dolayı ödül bile almıştır??  |
bende bir kaç yerde gördüm fakat kime göre neye göre kabul edilir ki? o kadar klasik rock şarkısı var, sweet child o'mine'ın sözü mü geçer? deep purple, led zeppelin, lynyrd skynyrd'a dolayısıyla ritchie blackmore'a jimmy page'e ve allen collins'e hakarettir bu. _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 2:19 Mesaj konusu: |
|
|
Bir listede de birinci sırada Led Zeppelin'in Stairway to Heaven solosu vardı.Bugüne kadar çevremde o listeyi gören kimse birinciliği Stairway to Heaven hak etmiş demedi.Açıkçası Comfortably Numb,November Rain,Floods,Bohemian Rhapsody,Man in a Box gibi sololar varken oraya ben de koymazdım.Sonuçta bütün listeler göreceli.Bir de klasik rock diye listeleri bir ton klasik rock grubuyla doldurmakta bir o kadar saçma. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
yine su "EN İYİ" zirvaliklari.. neyse, benim baska bi haberim var:
Yeni bir Guns N’Roses şarkısı bir video oyununda yer buldu. Henüz resmi olarak yayınlanmayan 'Shackler's Revenge'; 'Rock Band 2' oyununda Beck, Bob Dylan, L7, Paramore, Panic At The Disco ve Interpol gibi isimlerin şarkılarının arasında yer alıyor. 'Rock Band 2' Eylül ayında Xbox, PS2, PS3 için piyasaya sürülecek. (Dream Tv'den alinti) _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
Helecanla bekliyoruz.
Scom hemen hemen tüm ciddi katılımlı anketlerde birinci oluyor,da ne onu boklamak ne de o birinci oluyor die diğerlerini boklamak mantıklı değil.
Müzik öznel değerlendirilmesi gereken bir olgu,isteyen istediğini dinler,en iyi der falan filan,bunlar boş işler,başkalarının beğenisine göre müzik dinleyenleri kasdetmiyorum tabii,onlar takılsınlar ööle  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
SupHomie

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
cevabını bilsem de yıllık sorumu sormak istiyorum.
Çıkmadı mı hala?  _________________ I gave you my soul , you left me dying...
................................................. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
Çıkmadı ama çıkacak  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2015 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 24.07.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
chinese democracy yılın "comeback" albümü olacak...tı. ama ac/dc dönüyor ekimde yeni albümü dirty rhytm ile. axl akıllıysa başka bahara saklar kendini... _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Prş 24.07.2008 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
Axl aklını başına alsın velvet revolverın durumu hazır belirsizken tekrar birleşsinler yahu.velvet revolver kuruldu iki albüm yaptı Axl hala chinese democracy'yi çıkaramadı kaybolan zaman yazık valla.. _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
|