Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - satıldı silinebilir...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

satıldı silinebilir...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nejo

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

inex2 demiş ki:
iyi de o hemen al fiyatı
ona bakarsan 5 para etmeyecek gitarlar için 10bin dolar istediklerini gördüm
sen de bi hesap aç, koy o zaman oraya 5000 dolar diye sonra burda sat o fityata; bu nasıl bir mantıktır!
gitar hemen al fiyatından satılmış inex2 aşağıdaki linkten görebilirsin madem bu tür olaylardan anlıyosun ...ama ben bu nasıl mantıktır lafını pek anlayamadım.. http://cgi.ebay.com/Ibanez-Jem-Flower-Pattern-JEM77FP_W0QQitemZ230270433666QQihZ013QQcategoryZ33034QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nejo

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 12:13    Mesaj konusu: Re: fiyat örneği Alıntıyla Cevap Ver

koray yazdıkların için teşekkür ederim ,keşke herkez senin gibi düşünebilse...

En son nejo tarafından Cmt 12.07.2008 12:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nejo

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 12:19    Mesaj konusu: Re: fiyat örneği Alıntıyla Cevap Ver

agmed demiş ki:
nejo demiş ki:
arkadaşlar gitarın fiyatıyla ilgili çok polemik olduğu için aşağıdaki örneği vermek istedim. http://cgi.ebay.com/Ibanez-Jem-Flower-Pattern-JEM77FP_W0QQitemZ230270433666QQihZ013QQcategoryZ33034QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Linteki fiyatı verirken 1 Avustralya dolarının 0,75 Amerikan dolarına eşit olduğunu da biliyosundur umarım.
umarım sende 2450 avustralya dolarının 2350 amerikan doları olduğunu biliyorsundur...
Başa dön
Requi_em

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tartışma yapmaya gerek yok.yüksek fiyata satılıyor amerikada çünkü temiz gitarlar.resimlerinden belli oluyor zaten.insanlar kullanmasını malına iyi bakmasını biliyor orda.

bu ilandaki gitara talip oldum.resimlerini bekliyorum ama 'relic' kelimesini duyduktan sonra pek aklıma yatmadı ama yinede resimlerini bekliyorum..

Satılık Sıfır Orjinal UMD Film(PSP için)
http://www.turkrock.com/ftopic91076.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nejo

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyatı 1450 dolar yaptım.
Başa dön
satranc123

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 3:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nejo allah sabır versin sana abi çoluk çocukla uğraşıosun

inex2 ,

nickindeki x harfini k harfiyle değiştirsen pek bi makbule geçicek takip ediorum sürekli bi bk atma hali
asıl senın nasıl bi mantığın var hemen al fiyatı dio ya komedi: D sen ebayde eski jemlerin ne kadar gittiğinden hbrin yok herhalde
nejonun sattığı gitarı ben ebayde bi kere bile 1700$un altında görmedim bi kere bile

agmed
2450 avusturalya $ 2396 usa $ eder gören duyan edende ebaydeki gitarı 1000$ satılmış gibi zannedicek

allah sabır versin nejo
bööle tipler benim ilanımda kimse fiyat yorumu yapmasın diyip başkalarını ilanına bk atan ruh hastaları

takmaya gerek yok ruh hastalarını
veridiğin fiyat üretimi bitmiş bi jem için inanılmaz bi fiyat
bilmeyen etmeyen dolu olduğundan bk atmaktan başka bişey yapamıolar haliyle

kolay gele
Başa dön
The-DeathLeSs
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 8:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

satranc123 demiş ki:
nejo allah sabır versin sana abi çoluk çocukla uğraşıosun

inex2 ,

nickindeki x harfini k harfiyle değiştirsen pek bi makbule geçicek takip ediorum sürekli bi bk atma hali
asıl senın nasıl bi mantığın var hemen al fiyatı dio ya komedi: D sen ebayde eski jemlerin ne kadar gittiğinden hbrin yok herhalde
nejonun sattığı gitarı ben ebayde bi kere bile 1700$un altında görmedim bi kere bile

agmed
2450 avusturalya $ 2396 usa $ eder gören duyan edende ebaydeki gitarı 1000$ satılmış gibi zannedicek

allah sabır versin nejo
bööle tipler benim ilanımda kimse fiyat yorumu yapmasın diyip başkalarını ilanına bk atan ruh hastaları

takmaya gerek yok ruh hastalarını
veridiğin fiyat üretimi bitmiş bi jem için inanılmaz bi fiyat
bilmeyen etmeyen dolu olduğundan bk atmaktan başka bişey yapamıolar haliyle

kolay gele

çoluk cocukla uraşıoruz diyenler genellikle 15 16yaşında çıkıyor Smile neyse güzl gitar istedin fiyata satarsın inş.

Satılık İBANEZ s470 KORE
http://turkrock.com/ftopic92167.html

Kargo ile alışverişte 2 referans =D
sbd983 -> Ankaraya Cortz42 yollandı
holzeminster -> Kayseriye kelepir fiyata wg580 gitti:D
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Aytekcan

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

inex2 demiş ki:
iyi de o hemen al fiyatı
ona bakarsan 5 para etmeyecek gitarlar için 10bin dolar istediklerini gördüm
sen de bi hesap aç, koy o zaman oraya 5000 dolar diye sonra burda sat o fityata; bu nasıl bir mantıktır!

Şuraya link koysanda , bizde görsek fena olmazdı . Açıkçası ben görmedim öyle bişey. İllaki 1-2 tane gereksiz insan vardir , koymuştur ama kalktıpta ciddi ciddi ilan açanda yoktur.
Başa dön
fatihelloween

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sahibinden com üstünden 4 gün öcne bir mesaj atmıştım. Benim de şu ilanda gene 1991 model bir Gibson LP gitaırm var. Belki takaslamak istersiniz.

http://www.turkrock.com/ftopic90163.html

İlan içinde çok açılı fotolar ve de video mevcuttur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Requi_em

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nejo demiş ki:
fiyatı 1450 dolar yaptım.

beyefendi siz bu gitarı satmak istiyormusunuz gerçekten ben bunu anlayamadım?
alıcıyım dedim msnde de, ne gitar hakkında bir bilgi verdiniz, ne bir resim verdiniz nede başka birşey.
söylediğiniz tek şey gitarın relic olduğu.
en azından 3-5 resim koyun aletin ne olduğunu anlayalım.sizde rahatlayın bizde.
en azından boşu boşuna post kasılıp başlık yükselmez.benden başka almak isteyenlerde görüp fikir sahibi olur.

şimdi diyebilirsiniz,alıcı olan gelip görüp alır zaten diye..
örnek olarak;ben mersinde yaşıyorum. ne olduğunu bilmediğim bir mal için taaa kalkıp izmite veya istanbula gelemem doğrusu..

Satılık Sıfır Orjinal UMD Film(PSP için)
http://www.turkrock.com/ftopic91076.html
Başa dön
kurtt

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence beklersen 1500 e de alıcı bulursun.çok diyemem ama 1250 dolar civarına hemen satabilirsin benim yorumum.ama fiyat kesinlikle fazla değil bence.harika gitar
Başa dön
nejo

MesajTarih: Prş 24.07.2008 5:11    Mesaj konusu: satılmıştır Alıntıyla Cevap Ver

satılmıştır silinebilir...
Başa dön
nejo

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 0:57    Mesaj konusu: satılmıştır silinebilir... Alıntıyla Cevap Ver

satılmıştır silinebilir...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız