Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 24.07.2008 4:06 Mesaj konusu: 9 Eylül Müzik Teknolojisi Yetenek Sınav Soruları hakkinda...
Merhaba arkadaşlar.Bu sene yeni açılmış olan Müzik Teknolojisi Bölümü 10 öğrenci alcak ve herşeyin kusursuz olması gerekiyor ki 10 adayın içine girebilesin.
Sorular arasında anlamadığım bazı noktalar oldu.Onu size danışmak istedim.Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Soru-1: II Aşama - Mesleki İşitme Sınavında :
"Bu sınavda. kaydedilmiş örneklerden yola çıkarak adayın tını ayrıştırma ve ses karşılaştırma becerisi ölçülür." demiş.Acaba ses karşılaştırma ve tını ayrıştırmadan kastı nedir?Bunu tam olarak anlayamadım:\
Soru-2: III. Aşama Test Sınavında:
"Sınavda ağırlıklı olarak mesleki genel kültür, sektörel yaklaşıma yönelik ayrıştırma ve bilgi becerisi, detay donanım-yazılım bilgisi, dört işleme dayalı temel matematik hesaplamaları vb. konuları içeren sorular sorulur."denmiş.Bu sorulara bir kaç örnek verebilir miyiz?
ITU'de falan deneyimi olanlar karşılaştıkları soruları paylaşırsa süper olur ve eğer 9 Eylül hakkında da bilginiz varsa ve paylaşırsanız daha da süper olur.
Şimdiden ilginize ve yardımlarınıza çok teşekkür ediyorum... _________________ Gri ve Yaşlı - Klavye
http://www.myspace.com/griveyasli
Soru 1 de benzer iki melodi çalınıp bunlar arasındaki nota farklılıkları sorulur yada aynı melodiyi çalan iki farklı tonlu enstrüman kullanılır ve aradaki fark sorulur. Bu gitar diğerinden tiz en kaba cevap yani sizden daha iyi birşeyler bekleyeceklerdir sanırım.
Soru 2 de ise ses mühendisliği ile alakalı sorular varmış gibi geldi bana. Ses mühendisliği nedir den başlayıp ne iş yaparla devam eden sorular. Kullanacağınız cihazlarla ilgili bilginiz. Haliyle çalışırken matematik kullanmanız gerekeceğinden bu beceriniz. _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
Satılık Joemeek Jm27 Condenser,Nady Rack Compressor\\Gate
http://www.turkrock.com/ftopic85191.html
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız