| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
illnino

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 14:23 Mesaj konusu: |
|
|
Lila da ne ateşli bi hatun öyle. Ayrıca Bill Murray'nin kızıymış! Babasıyla alakası yok be. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 17.04.2008 16:55 Mesaj konusu: |
|
|
dizinin kaç sezon olacağı konusunda benim bildiğim kadarıyla henüz bir açıklama yapılmadı. yeni sezonu da eylül-ekim gibi bekliyoruz. christian camargo (rudy-brian) suz bir sezon olacak bu tabii yine, ne acı! christian camargo:
 |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 141 Nerden: bi adımlık yerden.
|
Tarih: Pts 12.05.2008 18:31 Mesaj konusu: |
|
|
Lila'nın aksanına bayılıyorum bide şöyle demezmi '' dextaaa'' tav oldum hatuna + bi kadın bu kadar ateşli sevişir ama dizi sonunda lila'yıda kaybettik... ...lila senin ingiliz aksanını özledik , herbölümde görmekten bıktığımız m..e uçlarını özledik..geri dön geri döööön..
 _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım niye söylüyosun sezon finalini izlemeden lilanın da gittiğini  _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 141 Nerden: bi adımlık yerden.
|
Tarih: Sal 13.05.2008 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
ohaa...çok pardon ya...ne bilim tv den takip etmiyorum ben bu kadar geriden geldiğinizi bilmiyordum..özür  _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 15.05.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sağlam dizi. Gelecek çarşamba cnbc-e'de 1. sezondan başlıyorlar. Birbirinin aynısı polisiye dizilerden sıyrılıp, değişik bir yapım izlemek isteyenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir dizi Dexter.. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1075 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Cmt 14.06.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
şu an dizinin durumu nedir, kaçıncı sezon kaçıncı bölümde şuan öğrenebilir miyim? yazın oturup başlayamayı düşünüyorum da artık  _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 15.06.2008 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
2 sezon bitti. 3. sezon Amerika da oynar. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Prş 17.07.2008 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
yakın zamanda izlemeye başlıcam.Michael C. Hall ın oyunculuğunun ne kadar kaliteli olduğunu Six Feet Under daki gay rolünden biliyorum.O yüzden eminim Dexter daki performansı da mükemmeldir.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Prş 17.07.2008 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
Lila severler, TNT de ki 'HUSTLE' adlı dizide Lila hatunu izleyebilirsiniz. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
SupHomie

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
Çok ilginç bir diziydi dexter benim için.
Felaket sıktığı,daralttığı,baygınlık verdiği zamanlar oldu bayağı.Fakat çok heyecan verici zamanları da oldu,bu yüzden gerçekten ilginç bir deneyim yaşadım
İyi veya kötü diyemiyorum fakat yeni sezonu merakla bekliyorum  _________________ I gave you my soul , you left me dying...
................................................. |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 15:29 Mesaj konusu: |
|
|
son zamanlardaki en büyük takıntım dexter 2.sezon 2.bölümdeyim.çizgiromanvari anlatımı,iyi yazılmış karakterler ve müzikler..herşey çok iyi.takipçisiyiz efenim  _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1075 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Prş 24.07.2008 2:57 Mesaj konusu: |
|
|
yeni sezonu heyecanla bekliyoruz efenim.. _________________ RG570 rulezzz! |