| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MENDES

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
Başka forumda gördüğüm kadarıyla İzmir'den de tur kalkıyor.
Mesajı aynen alıntı yapıyorum:
İzmir Metalcisine Dev Hizmet
Hepinizin bildiği gibi, bu Temmuz ayının 27’sinde Türkiye bugüne kadar gördüğü belki de en iyi konser organizasyonunu görecek.
İzmirli metalcilerimiz de rahat rahat en ekonomik şekilde konsere gidip izleyebilsinler, konser sonrası ulaşımdı otobüs telaşıydı yaşamasınlar, hep birlikte eğlenerek gidilip gelinsin diye, Metallica konserine otobüs kaldırıyoruz.
Gidiş Dönüş Ulaşım : 50YTL
Otobüs kapasitesi sınırlıdır.
Bilet satış yerleri : Çaput Giyim & Takı / Bornova , Köprüaltı Tattoo & Piercing / Alsancak , Stüdyo Frekans / Karşıyaka
İrtibat için: 05063115040 onursrc@gmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
calis

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
acaba otobüs modeli,kaçında falan gidilcek bunlar hakkında bilgiler varmı ? _________________ Satılık Maxine Telecaster Elektro Gitar
http://turkrock.com/ftopic75842.html |
|
| Başa dön |
|
 |
MENDES

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Pek bilgim yok. Forumdaki ilanı buraya aktardım. İlandaki mail adresinden daha fazla bilgi alabileceğini tahmin ediyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
bassplayerr

|
Tarih: Sal 22.07.2008 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar unutmayalım kapıda aklmayalım içeri alınmayacak eşyaların listesi tekrar tekrar okuyalım
27 TEMMUZ 2008 -METALLICA- ALİ SAMİ YEN KONSERİNDE İÇERİ ALINMAYACAK MADDELER
- Üzerinde kesici veya sivri madde bulunan giysi ve takılar (kemer, bileklik, kolye, yüzük vb.)
- Her türlü kesici madde (bıçak, çakı, cam vb.)
- Tedaviniz kapsamında olduğu reçete ile kanıtlanmadıkça, kırmızı reçete kapsamında olan sakinleştirici, teskin edici ve tüm ilaçlar...
- Alkol içeren veya içermeyen her türlü içecek ve sıvılar (kolonya, parfüm, su, meşrubat vb.)
- Her tür yiyecek...
- Yasadışı madde ve uyuşturucular...
- Her türlü yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde
- Ateşli (ruhsatlı bile olsa) silahlar
- Havai fişek, maytap vb..
- Metal kutulu ya da cam şişeli pulvarizatörler, sprey deodorantlar
- Telsiz, radyo, müzik seti, vb...
- Her türlü ses kayıt cihazı
- Her türlü fotoğraf makinası, video kamera ve flaş
- Her cins evcil havyan
- Madeni bozuk paralar
- Zincir (Cüzdan zinciri, takı vb.)
- Her türlü lazer pointer
MADDELERİ ve/veya EŞYALARI KESİNLİKLE KONSER GÜNÜ ALANA ALINMAYACAKTIR VE MUHAFAZA EDİLMEYECEKTİR! _________________ www.myspace.com/bplayerr |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Sal 22.07.2008 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
stad konseri diye telefon sorun olacakmı? getirebilirmiyiz? _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
bassplayerr

|
Tarih: Sal 22.07.2008 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
orasını bilemiyorum ama benim de kafamda büyük bir soru işreti bırakıyor _________________ www.myspace.com/bplayerr |
|
| Başa dön |
|
 |
MENDES

|
Tarih: Sal 22.07.2008 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Ankara'dan yola çıkacak turda 1. otobüs dolmuştur. İlginize teşekkürler. 2. otobüs için kayıtlar devam etmekte. Kayıt için son gün perşembe. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 10:42 Mesaj konusu: |
|
|
Telefonları almamaları büyük sorun yaratır.Toplayamazlar da...Bu nedenle büyük ihtimal telefonlara birşey demeyeceklerdir diye düşünüyorum.Yasaklamışlarsa düzgünce belirtmeleri gerekirdi.En az 50000 kişi gelecek diyorlar,o kadar telefona hiçbir şey yapamazlar.  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRAin91

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
telefonları alamazlar o yalan olur siz kafanıı yormayın..ben her konsere fotoğraf makinesi getiriyorum hesapta da hepsinde yasak hiçbirşey sormuyorlar bile,acaba bunada getirsemmi diyorum  _________________ Fender Deluxe Strat (USA) , İbanez Jem7V, Marshall 65W Valvestate , Cry BaBy Wah 535Q , MXR Double Shot Dist. M-151 , Boss GE-7 EQ , Boss DD-6 Delay , El yapımı İbanez TS9... |
|
| Başa dön |
|
 |
dionisio_vivo

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
| bozuk para olayıda tamamen yalan |
|
| Başa dön |
|
 |
dionisio_vivo

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
| bozuk para olayıda tamamen yalan |
|
| Başa dön |
|
 |
pick-up

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
| Su ve yiyecek yoksa staddaki insanlar napcak? |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
bozuk para olayı bence de yalan.. o zaman gidenleri örgütleyelim herkes telefonunu getirsin  _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1387 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
Tarih: Çrş 23.07.2008 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
telefonlara bişey diyeceklerini sanmıyorum rockncoke masstival gibi organizasyonlarda bile sorun çıkartmıyolar çünkü bu organizasyona da şehir dışından insanlar geliyo o yüzden salamazlar pek foto makinası içinde sokan nasıl sokuyo bilmiorm ama beceriolar.Yiyecek içecek için standlar olacağını duymuştum nekadar doğru nekadar yalan bilmiorm _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 181 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Çrş 23.07.2008 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
öss mi bu konser cep telefonları yasaklansın kı yasaklanırsa gercekten sacmalık olur olay fotograf ıcın ıse hıc bı cep telı bı foto makınesı vs gıbı net foto cekemez ..onun dısında sehır dsısından fln gelecek bırsuru ınsan var böyle bişey olamaz _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
KHammett

|
Tarih: Prş 24.07.2008 5:54 Mesaj konusu: |
|
|
Beyler onu bunu bırakın saka maka 3 gün kaldı ya
Bu arada 50.000 kisi olayı biraz yalan ... Tas catlasa 30.000 kisi
Aynı zamanda telede hic bi sekilde mudaale edilemez...
Bu arada buyuk bi barkovizyon wardır umarım herkesin gormesi icin bi fikriniz war mı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Mendoza

|
Tarih: Prş 24.07.2008 9:53 Mesaj konusu: |
|
|
var eet en arkadaki adam bile izleyebilcek bu konseri cidden iyi bi organizasyon türkiyede olduguna şaşırıorum acıkcası. ama son 3 gün kala biletixin bilet olayında yaptıgı ayıbı anlamadı. siteden bilet alınımına girilior fakat acıktaki bilet bölümlerinden sadece sahne önü ve son 3 günde acılmış 200tl lik 7. kategoriden bilet alabiliyorsunuz ayıp olmuş cidden. hadi biletler full bitti siteyi güncellemedin. 7. kategori nedir son 3 gün ? neymiş özel koltuklarmış cok sacma. ayrıca metallicanın kendi sitesinden böyle bir kategoriden bahsedilmiyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
ThE_MaFFicK

|
Tarih: Prş 24.07.2008 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
daha şimdiden çok heycanlıyım...
işallah dayanırım pazar gününe kadar.. _________________ www.RocK-LiFe.Org
Farklıyız Çünkü RocK-LiFe'lıyız |
|
| Başa dön |
|
 |
forever_autumn

|
Tarih: Cum 25.07.2008 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar elimde 3 adet 5. kategori konser bileti var. tanesini 60 ytl den veriyorum. isteyen özelden msj atabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
KHammett

|
Tarih: Cum 25.07.2008 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
| Biraz gec degilmi arkadasım simdi herkez gibi bende konsere gidiyorum biliosun erken giden alıyor yerleri... |
|
| Başa dön |
|
 |
|