| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rocksena

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 12:30 Mesaj konusu: |
|
|
demo halini dinlemedim valla birşey diyemiycem =) Ama ben böyle de çok beğendim tabi sen daha iyi bilirsin Ben bir şeyi çözmüş değilim şu kırmızı şarkısı ne anlamda ya :/ acaba kime yazmış can  _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hellium_tr

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
rocksena bir yanlışı dözeltmek isterim kimseye
gece grubu çok harika bi grup demedim
gecefan sitesindeki hesabımı bıraktım (matrax die biriyle hafif tartışarak)
bnm hesabıma girilip bnm ağzımdan laf edildiyse bu onların kalitesizliğini gösterir (gecefan site sahiplerinin)
gece ortalama bi grup dedim, dinliyorum dedim, şarkıları güzel dedim BU KADAR _________________
hayden panettiere
nam-ı değer ponpon kız claire |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Prş 17.07.2008 11:39 Mesaj konusu: |
|
|
HeLLium_tr cığım sen o siteyi kendi isteğinle değil banlanarak bıraktın ayrıca benimle msndeki konuşmalarını hatırlatmak isterim YaLan söyLeyecek haLim yok ... Sen bana anlatıyordun menajerlerine sevgi dolu bir mektup yolladım diye çok beğendim hemen albümlerini aldım arkadaşımla yazdık falan diye sen bilirsin burası sohbet için değil sadece biraz dürüst olman dileğiyle .. ! Cevap yazcaksan özelden yaz cnm =) _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
hellium_tr

|
Tarih: Cum 18.07.2008 7:08 Mesaj konusu: |
|
|
herkesin ortasında ithamda bulunup özelden cwp yazmamı bekleyen birine laf anlatmaya çalışmak biraz zor olacak ancak tekrar söylüyorum
Ben kendi isteğimle gecefan sitesindeki üyeliğimi bıraktım. Ancak egoist kişilerce bıraktıktan sonra banlanmış olabilirim ve hatta hesabıma girilip benim adıma yazılar yazılmış da olabilir.
menajere sewgi dolu mektup lafını okuyunca gülmekten kendimi alamadım. Sen beni biriyle karıştırıyorsun heralde ayrıca seninle msnde konuştuğumuzu hiç sanmıyorum
israhan we tropikalprenses ile konuştum o kadar
neyse demek istedigim eger birinin menajerine SEWGİ(!) dolu mektuplar atacaksam bu gece grubu olmaz
konu kapanmıştır!! _________________
hayden panettiere
nam-ı değer ponpon kız claire |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Cum 18.07.2008 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
Öyle olsun bakalım  _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
soadturkey

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir grup _________________ system of a down türkiye fan
www.soadturkey.tr.gg |
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 120 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Pzr 20.07.2008 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
gece grubunu çok sevdim ben
rock antalyadaki performanslarını baktım dinledim
gerçektende güzel bir gün olmuştu |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
Masstival de aynı şekilde süperdi =) _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
panco

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 17:49 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Türkiye'nin ilk Gece Fan Sitesi açıldı!!! Bakın fan sitesi kısmının altını çiziyorum çünkü daha önce açılanlar fan forumuydu.. Herkesi sitemize ve forumumuza bekliyoruz! Daha yeni yeni yapılanmaya başladığından bazı eksiklikler olabilir onları da yavaş yavaş tamamlarız artık.Foruma sizin katılımlarınızı,mesajlarınızı bekliyoruz.Ayrıca moderatör de arıyoruz..
www.gecegrubu.net
Not : Aşık Mıyız şarkısının demo hali sanırım bende var.yani albümdeki halinden baya bi değişik sanırım demosudur onu ve daha önce hiç yayınlanmamış Gece resimlerini yakında foruma ekleyeceğim.Ayrıca Gece'nin Masstival ve Rock'n Antalya resimlerine de forumumuzdan ulaşabilirsiniz.  _________________ www.gecegrubu.net
En Güncel Gece Fan Sitesi Açıldı! |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
artic monkeys:) _________________ WUUUU MARSHALL JTM45&1960A |
|
| Başa dön |
|
 |
panco

|
Tarih: Pts 21.07.2008 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizin forumuna yeni Can Baydar resimleri eklenmiştir!Diğer grup üyelerinin resimleri de yakında eklenecektir...daha çok resim için forumumuza üye olabilir,sizde elinizdeki resimleri paylaşabilirsiniz.Ayrıca sitemizin yeni bir uygulaması var belli bir mesaj sayısını geçenler resimleri reklamsız olarak alabilecek
www.gecegrubu.net _________________ www.gecegrubu.net
En Güncel Gece Fan Sitesi Açıldı! |
|
| Başa dön |
|
 |
manyakk

|
Tarih: Pts 21.07.2008 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
Seviyorum Bu grubu _________________ www.yakupfan.com Yakup Resmi Fan Sitesi<br />www.dorianfanclub.com Dorian Resmi Fan Sitesi <br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Pts 21.07.2008 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
| manyakk demiş ki: | | Seviyorum Bu grubu |
Bende bende =)  _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
manyakk

|
Tarih: Pts 21.07.2008 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
Sanırsam gecenin 3 adet fan sitesi var _________________ www.yakupfan.com Yakup Resmi Fan Sitesi<br />www.dorianfanclub.com Dorian Resmi Fan Sitesi <br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
nrgzm

|
Tarih: Pts 21.07.2008 13:08 Mesaj konusu: |
|
|
müthiş bi grupsunuz yaa!.. sizi çokk beğenerk dinliyorum:D başarılarr. _________________ Keşkeleri bitmiş,Sankileriyle yaşayan bir fanii... |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Pts 21.07.2008 13:44 Mesaj konusu: |
|
|
| manyakk demiş ki: | | Sanırsam gecenin 3 adet fan sitesi var | Bir tanesi açık değil benim bildiğim bir de kendileri açacak ama bekliyoruz orada site yöneticisi olmak vardı ah ah xD  _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
gece-fan

|
Tarih: Sal 22.07.2008 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
harika bi grup billboard röportajını okumuştum sonra myspacesinden dinledim ve albümünü aldım şarkıları süper
sana alemde temsil maksatlı http://gece-fan.com/index.php u açtım herkesi bekleriz |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
E madem herkes kendi sitesini diyor bizimkide www.gecefan.forumm.biz herkesi bekLeriz  _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
rocker_sinem_rocker

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 18:39 Mesaj konusu: |
|
|
Eveett bekliyoruz sitemizee |
|
| Başa dön |