| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cburak_esk

|
Tarih: Sal 20.05.2008 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
kardeş eski sayfaları okuyamadım o yüzden eskiden yazılmışssa şimdiden özür dilerim
bende bi tane eski ibanez mf5 (nodern fusion ),
bitane boss ds 1
bide boss DI-1 var
ds 1 ile mf 5 de setup a koyduğumda sorun yok ama herhangi birini çalıştırayım dediğimde ses gelmiyo anlamadım sorunu nedir
true baypass olmadıklarını düşünürsek bunların hangi devre elemanı bolulmuştur yardım edermisin?
DI-1 de önceden çalışıyodu arkadaşa verince böyle oldu malum
trabzondayım ne önerirsin olmadı tamir için istanbul a gelicem yaza doğru o zaman getiririm istersen... _________________ sigara kullanmıyorum ama gitar çalıyorum
daha mı iyi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cochise

|
Tarih: Prş 22.05.2008 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba pedalların setup olarak çalışıp tek başlarına çalışmaması ilginç doğrusu, pedalların dışında kalan kablo adaptör vs.. gibi ekipmanların tamamen sağlamlığından kesinlikle emin olduktan sonra ancak pedallarda bir kusur aramalısın setup halinde çalıştıklarına görede herhangi yanık bir devre elemanı olması olasılık dışı bir ihtimal bu durumda da temassızlık olabilecegi ihtimali kuvvetleniyor. (bu yazdıklarım yanızca tahmini olasılıklardır incelemeden kesin bir teşhiste bulunamıyorum) _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
http://www.turkrock.com/ftopic81651.html |
|
| Başa dön |
|
 |
cburak_esk

|
Tarih: Prş 22.05.2008 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim kardeşim ben iyice bidaha kontrol edeyim
durum düzelmezse haberleşiriz bi şekilde _________________ sigara kullanmıyorum ama gitar çalıyorum
daha mı iyi |
|
| Başa dön |
|
 |
OnurGuler

|
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Cum 23.05.2008 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
| OnurGuler demiş ki: | | selam.. setupımda mxr, ibanez,behringer ve morley pedallarım var.. bunları çalıştırıcak çok uçlu bi adaptör yapmamız mümkünmü ve bana kaça malolur acaba? |
Ö.M. attım _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
eankhilous

|
Tarih: Pzr 08.06.2008 6:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Elimde morley power wah pedal war. Normalde bu pedal swichli tiplerden ben bunu bad horsie gibi optik yaptırmak ve switchinide başka bir efekt için kullanmak istiyorum. Böyle bir modifikasyon mümkün mü? Elimde her iki devre şemasıda mevcut. Konu hakkında detaylı görüşmek için msn: polaturkay@hotmail.com. Çlışmalarınızda başarılar. Saygılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Pts 09.06.2008 22:25 Mesaj konusu: |
|
|
| eankhilous demiş ki: | | Elimde morley power wah pedal war. Normalde bu pedal swichli tiplerden ben bunu bad horsie gibi optik yaptırmak ve switchinide başka bir efekt için kullanmak istiyorum. Böyle bir modifikasyon mümkün mü? Elimde her iki devre şemasıda mevcut. Konu hakkında detaylı görüşmek için msn: polaturkay@hotmail.com. Çlışmalarınızda başarılar. Saygılar... |
Ö.M. attım _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
dms

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Levent ustanın misafiriydim.
İnatkar RR3'üme Tel değişimi & sap & entonasyon ayarı yaptı.
Gitar şu anda çok ama çok güzel bir formda. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca, bir ustada olması gereken titizlik ve düzene fazlasıyla sahip olduğunu düşünüyorum.
Saygılar. _________________ RR3 w/ EMG 81 & 85
ENGL Screamer 50 combo
GE-7 & NS-2 |
|
| Başa dön |
|
 |
eric

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
elimde bir adet marshall vs 8280 anfi var, 0- 20 db anahtarı calısmıyor. bass potansında sorun var potanslar komple bi elden gecmesi gerekiyor yani komple bir bakım yapılması lazım. bu arada trabzondayım ortalama nekadara yaptırabilirim, ve sadece anfi bolümünü göndersem yapma imkanınız varmıdır ve nasıl gondermem gerekir? _________________ Notorius says:
The funk baby, machine gun funk baby |
|
| Başa dön |
|
 |
Babbazulla

|
Tarih: Pts 07.07.2008 9:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben de cumartesi çalışmayan Line 6 MM4 pedalımı Levent Bey'e bıraktım. Eğer sorunu hallederse beni çok büyük bür yükten kurtarmış olacak. Kendisine çalışmalarındakolaylıklar diliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Pts 07.07.2008 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
| dms demiş ki: | Bugün Levent ustanın misafiriydim.
İnatkar RR3'üme Tel değişimi & sap & entonasyon ayarı yaptı.
Gitar şu anda çok ama çok güzel bir formda. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca, bir ustada olması gereken titizlik ve düzene fazlasıyla sahip olduğunu düşünüyorum.
Saygılar. |
Tesekkür ediyorum kazasız arızasız gunler dileğiyle.. _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Pts 07.07.2008 22:42 Mesaj konusu: |
|
|
| eric demiş ki: | | elimde bir adet marshall vs 8280 anfi var, 0- 20 db anahtarı calısmıyor. bass potansında sorun var potanslar komple bi elden gecmesi gerekiyor yani komple bir bakım yapılması lazım. bu arada trabzondayım ortalama nekadara yaptırabilirim, ve sadece anfi bolümünü göndersem yapma imkanınız varmıdır ve nasıl gondermem gerekir? |
Ö.M. attım . _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
T4UR0S

|
Tarih: Prş 17.07.2008 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Selamlar, elimdeki dyna compu farklı adaptörlerle denerken birden çalışmamaya başladı. Adaptörlerde bir sorun yok diye biliyordum(ama bir şekilde zarar verdiler yani). Devre elemanlarının yanıp yanmadığını nasıl anlayabilirim(voltmetre var elimde)? Parça değiştirmek vs. gerekirse size göndermeyi düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Babbazulla

|
Tarih: Cum 18.07.2008 9:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Levent Bey Line 6 MM4 pedalımdaki sorunları tespit etti ve çözdü. Bir de iyi bir adaptör yaptı pedal için... Kendisine teşekkür ediyorum. Konusunda iyi olan bir arkadaşımız... Şu anda da amfimdeki sorunları halletmesini bekliyorum. Bir de true-bypass hale gelmeyi bekleyen bir pedalım var kendisinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
koraytugay

|
Tarih: Cum 18.07.2008 9:39 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar,
Geçmiş yazıları okuyamadım.
Digitech BNX3 Bass Processorüm var.
BANK UP tuşu tutukluk yapıyor.
Size nasıl ulaşabilirim?
İstanbulda mısınız?
Ya da kargoyla gönderim yapabilir miyim? |
|
| Başa dön |
|
 |
SSlayer

|
Tarih: Cum 18.07.2008 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
İyi akşamlar. Bende ilk seri cort a6 var.jack girişinde sorun var,ama on/off switch yok, güç jack çekilince kesilen sistem mevcut üzerinde.Buna uygun (eğer olabiliyorsa Neutrik) jack girişi varmı elinizde ve kaça patlar bana...
Neutrik jack da eğer kesici yoksa on off switch yapsak ne olur?
eğer fiyat verirseniz ben p.tesi günü gelirim yanınıza, isterseniz yeni modellerin (cort a6 on off switch olan modellerin) devre şemasını da getirebilirim,tabi işinize karışmak gibi olmazsa:)
Yardımcı olsanız da olamasanız da şimdiden teşşekür ederim,çünkü bu kadar müzisyenin işini halletmişsiniz daha ne diyeyim:) _________________ Fareli köyün basscısı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
| T4UR0S demiş ki: | | Selamlar, elimdeki dyna compu farklı adaptörlerle denerken birden çalışmamaya başladı. Adaptörlerde bir sorun yok diye biliyordum(ama bir şekilde zarar verdiler yani). Devre elemanlarının yanıp yanmadığını nasıl anlayabilirim(voltmetre var elimde)? Parça değiştirmek vs. gerekirse size göndermeyi düşünüyorum. |
Ö.M. attım. _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
| koraytugay demiş ki: | Selamlar,
Geçmiş yazıları okuyamadım.
Digitech BNX3 Bass Processorüm var.
BANK UP tuşu tutukluk yapıyor.
Size nasıl ulaşabilirim?
İstanbulda mısınız?
Ya da kargoyla gönderim yapabilir miyim? |
Merhaba İstanbul -Tünelde benim atolyem ilk sayfadaki adres ve telefondan bana ulaşabilirsiniz. _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
SSlayer

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
Bir ara benim sorunum için bir fiyat verirseniz çok sevinirim,(cort a6 jack değişimi için) _________________ Fareli köyün basscısı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
| SSlayer demiş ki: | İyi akşamlar. Bende ilk seri cort a6 var.jack girişinde sorun var,ama on/off switch yok, güç jack çekilince kesilen sistem mevcut üzerinde.Buna uygun (eğer olabiliyorsa Neutrik) jack girişi varmı elinizde ve kaça patlar bana...
Neutrik jack da eğer kesici yoksa on off switch yapsak ne olur?
eğer fiyat verirseniz ben p.tesi günü gelirim yanınıza, isterseniz yeni modellerin (cort a6 on off switch olan modellerin) devre şemasını da getirebilirim,tabi işinize karışmak gibi olmazsa:)
Yardımcı olsanız da olamasanız da şimdiden teşşekür ederim,çünkü bu kadar müzisyenin işini halletmişsiniz daha ne diyeyim:) |
Konu ile ilgili Ö.m. yazdım. _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
|