| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
osxfang Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 75 Nerden: İstanbul/bahçelievler
|
Tarih: Sal 24.06.2008 9:19 Mesaj konusu: |
|
|
Jackson RR5 -- GuitarCenter fiyatı 1299$ dır.. bana gelişi ne kadar olr? teşekkür ettim.. _________________ ***Gibson 86' SG Custom-Gibson 59'Custom Pickups***Cort X6 EMG81(bridge) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MidnightOil

Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 54 Nerden: Land of new Rising Sun
|
|
| Başa dön |
|
 |
alpergrk

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 22:28 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar herkese,
Amerika'dan SeymourDuncan Manyetik seti getirttim.
Tam söylediği sürede geldi ve sağolsun Uskan hemen verdi manyetikleri bana.
Rahatlıkla güvenip alışveriş yapabilirsiniz..
Teşekkür ederim tekrar. _________________ Cort M600 LH Korean w/nickel plated SH4 JB & SH2N, Tech21 PE60, Tech21 SansAmp Tri-A.C, MXR Blue Box, Ibanez TS9DX, BBE Sonic Stomp, Morley Bad Horsie, Rocktron Hush, ADD+ Analog Delay... |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 18:39 Mesaj konusu: |
|
|
merabalar..kopru seti getirebilme imkanınız varmı acaba_?? odemeyi havale ile yapsak ornegin.. les paul tipi kopru seti arıyorm.. boyle kucuk seyleri getirebiliyormusunuz acaba _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a>www.turkrock.com</a> : )</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
davulcu_egemen

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
| özel mesaj attım. Teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
InFlamesWeTrust Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 07.07.2008 0:19 Mesaj konusu: |
|
|
| böyle saçma şey mi olur %1 komisyon ne demek ya? dalga mı geçiyorsunuz yoksa reklam için başka fiyatlardan geçirdiniz de komisyon az mı diyorsunuz??? 1000 dolarlık bir satıştan 10 dolar mı kazanıyorsunuz yani siz? telefonla arasan beni harcayacağın kontör parası be o kadar.... |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Pts 07.07.2008 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
InFlamesWeTrust,
öncelikle nezaket ve saygı çerçevesinde yazmadığın sürece karşındaki insanın seni ciddiye alıp cevap vermeyebileceğini düşünmen senin menfaatine olacaktır.
%1 komisyon tamamen teşvik amaçlı bir kampanyaydı ve bizimle sabit alışveriş yapan arkadaşlarımızdan birine uyguladık; kampanya artık gereçliliğini yitirdi.
Kısacası, bazı arkadaşlar bunun altında bir şeyler arayabilirler; ancak bana güvenen ve memnun olan bir çok arkadaşımız bu tip kaygıların yersiz olduğunun zaten bilincindeler. |
|
| Başa dön |
|
 |
kelle2

|
Tarih: Pts 07.07.2008 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bilincindeyim : )
Şöyleki herşey acık ve net. Mal fiyatının, üstüne konulması gereken para(gümrük komisyon yada herneyse), herşey açık açık yazılmış.
gümrükte takılır mı acaba sorusu ortadan kalkıyor ki zaten gümrüğe bizzat takılıp tam ücreti ödenip geçiyor. Bu da "acaba gümrükte takıldıgında, ederinden daha fazla vergi alırlar mı? acaba kafalarına göre vergi tutarı belirlerler mi" kaygısını ortadan kaldırıyor. Amaç gümrüksüz mal geçirmek değil aksine gümrüklü mal geçirmek.
Gümrüksüz geçirip daha ucuza getiren arkadaşlar var. Olmadı onlardan alırsınız. Ama kafada bir soru işareti hep kalıyor. Dahası gümrükte takılıp sürüm sürüm sürünüyorsunuz. Var sürünen, tanıyorum : )
Ne biliyim işte, bana bu yöntem daha risksiz ve uygun geldi. Bence Turkiyede bulunmayan ürünler için ideal. Yakın sürede görüşüp birşeyler getirtmeyi planlıyorum bende. _________________ 1w1? |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Cum 11.07.2008 10:51 Mesaj konusu: |
|
|
düzenlenmiştir
En son BUENO tarafından Pzr 20.07.2008 19:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
kelle2

|
Tarih: Cum 11.07.2008 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Bueno,
İlk başta "çok iyi taksitli alış veriş" demiştim. komisyonda buna oranda artabilir demiştim. Ama değilmiş ve bu durum pek de hoş değil. Şöyle ki;
Taksitden çok, kaporaya(peşinat) benzeyen bir durum bu. Malı alırken veriyorsunuz geri kalan taksidi. Kapora almada bir sorun yok, bu iki taraf için de çok iyi birşey ama bu durumda üzerine fazladan komisyon alınması bana pek de güzel görünmedi. Zaten böyle birşey de daha önce görmedim. Aynı şey bir dukkanda olsa açıkcası epey sinirlenirim.
Saygılar, iyi ticaretler. _________________ 1w1? |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Cum 11.07.2008 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili kelle2,
özellikle hatırlatmak isterim ki biz bir müzik dükkanı olmadığımız gibi standart prosedürlere göre de çalışmıyoruz. Bu, çok ayrıntılı ve uzun bir konu... Bu yüzden "sinirlenmeniz" pek yerinde olmayacaktır objektif baktığınızda. Kaldı ki biz bu iş için özel bir bütçe yatırmamaktayız - çünkü müzik dükkanı değiliz - dolayısıyla kaporalı ya da taksitli (nasıl ifade edilirse) alışverişte komisyonu arttırmamız mantık dışı bir davranış da sayılmaz.
Sevgiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Sal 15.07.2008 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
GittiGidiyor.com satış hizmeti aracılığıyla bundan sonra istediğiniz ürünü KREDİ KARTINA PEŞİN veya KREDİ KARTINA TAKSITLE alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, kesin almak istediğinizi ürünü bize bildirerek GittiGidiyor.com daki linkinizi istemektir.
Tüm bankalarla 3, 6 ya da 12 taksit imkanı bulunmaktadır.
NOT: Bu özellik için GittiGidiyor.com bizden %10 komisyon almaktadır. Standart komisyon oranları değişmeyecektir ancak sitenin komisyonu da toplam fiyata eklenecektir. |
|
| Başa dön |
|
 |
eyimen

|
Tarih: Cum 18.07.2008 22:36 Mesaj konusu: G-Major |
|
|
Bueno,
G-Major almak istesem kaca mal olur, ne kadar zamanda gelir? |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
eyimen,
mesajınız cevaplanmıştır. |
|
| Başa dön |
|
 |
mistreated4u

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
| selamlar , öm atıyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
Mesajınız cevapladım hocam,
ilginiz için teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Bundan sonra peşin %50 ödemelerde komisyon farkı uygulanmayacak ve bu ödeme seçeneği sadece 500$ ve üzeri alışverişler için geçerli olacaktır. |
|
| Başa dön |
|
 |
bodyblues

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 23:25 Mesaj konusu: |
|
|
| BUENO demiş ki: | | özellikle hatırlatmak isterim ki biz bir müzik dükkanı olmadığımız gibi standart prosedürlere göre de çalışmıyoruz. Bu, çok ayrıntılı ve uzun bir konu... Bu yüzden "sinirlenmeniz" pek yerinde olmayacaktır objektif baktığınızda. Kaldı ki biz bu iş için özel bir bütçe yatırmamaktayız - çünkü müzik dükkanı değiliz - dolayısıyla kaporalı ya da taksitli (nasıl ifade edilirse) alışverişte komisyonu arttırmamız mantık dışı bir davranış da sayılmaz... |
inanmıyorum !.. müzik market olmamanız mı size bu ayrıcalıkları sağlıyor ?..
sanırım kendinizi amme hizmeti yapıyor olarak görüyorsunuz... pes valla dur bakalım daha neler göreceğiz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
BUENO

|
Tarih: Pts 21.07.2008 9:47 Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıcallıkla bir ilgisi yok bunun;
Bu şuna benziyor, bir telefoncu dükkanında da vodafone, turkcell ve avea kontörü satılır, sadece Vodafone bayiilerinde de. Ancak aralarında fiyat ve çeşit bazında farklılıklar vardır; bunları tek tek açıklamanın gerekli olmadığını düşünüyorum.
En büyük fark ise Vodafone bayii distirübütör misali kontörleri ucuza alır ve belli bir fiyata satar. Onun işi Vodafone ile ilgili şeylere yatırım yapmaktır; firma kurulurken imzalanan ticari anlaşmaları bunu gerektirmektedir. Oysa genel kitleye yönelik faaliyet gösteren telefoncularda durum çok farklıdır. Kontörü alabildiği en ucuz fiyata alır ve belli bir komisyon ekler üzerine. Tek ve ana yatırım öğesi Vodafone değldir; diğer operatörlere de yatırım yapar.
Bu basit örnekten yola çıkarak bizim ile tünel müzik dükkanlarının arasındaki temel fark da budur aslında. Onlar distirübütördür biz ise telefoncu gibiyiz...
Açıklama yaparken elimizden geldiğince anlaşılır ve tatminkâr yazılar yazmaya çaba harcıyoruz. Ancak siz ısrarla bizi anlamak istemez ya da baltalamaya çalışırsanız (bodyblues arkadaşımız için demiyorum kesinlikle - genel konuşuyorum) yazdıklarımız hiç bir anlam ifade etmeyecektir.
Sevgiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ozzfish

|
|
| Başa dön |
|
 |
|