| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
obican

|
Tarih: Pts 07.07.2008 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
| iCeD_eMRe demiş ki: | | De_Morgan demiş ki: | | iCeD_eMRe demiş ki: |
bende ibanez'lerin akıbetini bekliyorum dört gözle
kadir abi ö.m atmıştım dün, cevap gelmedi. noldu yattı mı ibanez işi
ona göre tekrar 2. el ibanez piyasasına yönelicem, senden haber bekliyorum  |
ibanez türkiyeden alabileceğiniz en ekonomik markalardan, şu anki durumdan haberim olmamakla beraber kısa bir süre önce birçok modeli avrupa ve amerikaya göre daha ucuza alabiliyordunuz zuhalden. Bana göre dükkandan parasının hakkını vererek garantili olarak alınabilecek tek markadır ibanez. |
evet zuhal cidden iyi fiyata getiriyor ama malesef ben çıkamıyorum o fiyatlara. benim kadir abiden istememin nedeni, diğer markaları oldukça ucuza getirmesi. ibanez'ler de aynı şekilde olursa hemen alıcam. yoksa zaten dediğim gibi çıkamıyorum o fiyatlara, mecburen 2. el bakmaya devam edicem (istediğim gitar rg 2550 bu arada. ya da duruma göre rg 1570). |
o kadar ucuz olmasının sebebi zuhalden ziyade başka bir firmanın daha getirmesi. zuhalin getirdiği hemen her markanın başka bir ithalatçısı daha var, bu nedenle fiyatları uygun kalıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kbicer

|
Tarih: Pts 14.07.2008 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
Başlığı yeni gitar eklenmiştir stocklarımızdaki yeni ürünler aşağıda yer almaktadır.
Fender American Deluxe Jazz Bass V String Ash Body Tabacco
Musicman Axis Super Sport
Gibson Standart Ebony Left Handed |
|
| Başa dön |
|
 |
hurtmeplenty

|
Tarih: Pts 14.07.2008 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
| kbicer demiş ki: | Başlığı yeni gitar eklenmiştir stocklarımızdaki yeni ürünler aşağıda yer almaktadır.
kadir abi fenderin talibiyim biliyorsun siparis etmistim..fiyatı ozel mesaj atarsan sevinirim..olmadı telefon adres de alayım gitarı bir goreyim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
calis

|
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Pts 14.07.2008 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
| hurtmeplenty demiş ki: | | kbicer demiş ki: | Başlığı yeni gitar eklenmiştir stocklarımızdaki yeni ürünler aşağıda yer almaktadır.
kadir abi fenderin talibiyim biliyorsun siparis etmistim..fiyatı ozel mesaj atarsan sevinirim..olmadı telefon adres de alayım gitarı bir goreyim.. |
Tamam dostum zaten sana siparis ettim. |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Pts 14.07.2008 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
| calis demiş ki: | Hmm jacksonlarda bi gelişme varmı acaba ?  |
Merhaba deneme icin sl1 bir getirticem az kaldı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Zee

|
Tarih: Sal 15.07.2008 2:39 Mesaj konusu: |
|
|
Bu kadar yazılmış çizilmiş , gitar almayı düşünmediğim için ucuza getirtir getirtmez , insanlar o gitarları alır ya da almaz , orjinaldir veyahut sahtedir diye hiç kafamı yormuyorum sadece yaptığı işle ilgili olarak bir tahminde bulunacağım. Amerikada bir süre yaşamış biri olarak pawn shop adı verilen rehine mağazalarında cok değerli, sıfır ya da cok az kullanılmış ürünlerin cok uygun fiyatlardan satıldığına şahit olduğumu söyleyebilirim. Örnek vermek gerekirse , benim gördüklerim 800 dolar gibi bir fiyata siyah jackson amerikan kelly(tertemiz gitardı fakat potlarından birinde sorun vardı) ve 600 dolara satılan joe satriani signature ibanez idi. Yanlıs anlaşılma olmasın kimseyi savunduğum yok sadece fikrimi paylasmak istiyorum. Gerekli kişiler ya da firmalara irtibat kurup bu tarz üst düzey gitarları amerikadaki pawn shoplar içerisinde araştırıp bu fiyatlara hatta daha aşşağısına getirtmek mümkündür fakat bu ciddi çevre ve zaman + koşturmaca gerektiren bir iştir. Amerikada yeterli çevresi olan herkez bu tarz ürünleri cok uygun fiyatlara getirtebilirler. Sonuç olarak Gitarlarını teslim alan arkadaslar gitarlarının kendi çektikleri farklı birkaç resmini bu forumdaki msglarına iliştirirlerse arkadaştan gitar almayı düşünen insanların içine su serpilecekdir.
Bilmeyenler için ; pawn shoplar amerika içerisindeki bütün şehirlerde onlarca bulunan , insanların paraya ihtiyacları olduğunda, yeni satın aldıkları ya da cok temiz kullandıkları ürünleri götürüp , mağaza sahibinin, kalitesini , görünüşünü ,değerini , ne kadar yeni olduğunu değerlendirip satıcıyla anlaşması sonucunda ürününü belli bir fiyat çerçevesinde satılması için rehin bıraktığı mağazalardır. Sadece mücevher satılan yerler olduğu gibi sadece eski plak , kaset , cd tarzı ürünlere yoğunlaşmış pawn shoplarda mevcuttur. |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 13:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Stocklarımıza giren yeni gitar 2004 model PRS Custom 24 Trem onumuzdeki hafta ürünler listesinden görebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
onursanli

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
| fender american telecaster getirebilrmisiniz?ilgileniyorum baya bu konuda |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Prş 17.07.2008 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Yeni gitar eklenmiştir. |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 13:22 Mesaj konusu: |
|
|
Stocklarımıza giricek olan gitarlar aşağıda yer almaktadır.Ortalama 1 hafta 10 gün içerisinde resimleri ve fiyatları belirlenerek satış sayfasının başında yer alıcak, ilgilenenlere duyurulur.
PRS Singlecut Trem, Honey Burst (2003)
GIBSON CUSTOM SHOP - VOS LES PAUL GOLDTOP '57
Martin DR Dreadnought Guitar Akustik Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
what_tha

Kayıt: Jan 29, 2007 Mesajlar: 250 Nerden: İstanbul/Kadıköy
|
Tarih: Cmt 19.07.2008 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
Gibson Standart Ebony Left Handed için resim ve fiyat alabilirmiyiz? _________________ Alışveriş yaptığım kişiler;
Strat,Allexstone,Zetiman,DeepShadow,Eldrun,vdKa,cburak_esk,neverktulu,runemagick666,elerosse,hipertansiyon [nickini hatırlayamadığım kişiler kusra bakmasın ] |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
Stocklarımıza giricek olan yeni iki gitar aşağıda yer almaktadır.
Fender American Deluxe Stratocaster, Natural (2006)
Fender American Vintage Series '62 Stratocaster, Sunburst (2007) |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Pts 21.07.2008 16:38 Mesaj konusu: |
|
|
FİYATLARI DÜŞENLER
----------------------------------
GIBSON PETER FRAMPTON CUSTOM : 2500 TL !!!
GIBSON SG SPECIAL 1966 : 2700 TL !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
zalicengiz

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 1:47 Mesaj konusu: gibson les paul |
|
|
| çok ciddi bir gibson les paul alıcısıyım bakırköy de ki iş yerinizin tam adresini verebilirseniz etraflıca görüşmek isterim ,eğer les paul classic veya standart varsa hemen görüşmek isterim iyi satışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 14:09 Mesaj konusu: Re: gibson les paul |
|
|
| zalicengiz demiş ki: | | çok ciddi bir gibson les paul alıcısıyım bakırköy de ki iş yerinizin tam adresini verebilirseniz etraflıca görüşmek isterim ,eğer les paul classic veya standart varsa hemen görüşmek isterim iyi satışlar |
Merhaba ilgilenirseniz les paul 50's neck desert burst gelecek. |
|
| Başa dön |
|
 |
flyhigh

|
Tarih: Cum 25.07.2008 1:34 Mesaj konusu: |
|
|
| evet dükkanın adresini alırsak çok iyi olur malum denemeden iyi bir gitar alınamıyor ayrıca bende arkadaş gibi gibson düşünüyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Cum 25.07.2008 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
| flyhigh demiş ki: | | evet dükkanın adresini alırsak çok iyi olur malum denemeden iyi bir gitar alınamıyor ayrıca bende arkadaş gibi gibson düşünüyorum |
Merhaba bakırköydeki iş yerim tekstil üzerine pazarlığını yaptığım gitarları müşteri ile anlaşınca buradan kargoya veriyorum iş yerinden deneyerek alabiliyorsunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
|
| Başa dön |
|
 |
kbicer

|
Tarih: Sal 29.07.2008 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba stocklarımıza girecek olan sıradaki ürün aşağıda yer almaktadır.2007 model sunburst renginden sıfır klavye rosewood.
Fender American Vintage Series '62 Stratocaster, Sunburst (2007)
Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|