| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
On0e_SiFFreDDi

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Pickman

|
|
| Başa dön |
|
 |
Pickman

|
|
| Başa dön |
|
 |
Pickman

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 19:10 Mesaj konusu: |
|
|
midi klavye ve pickguard temin edilmiştir teşekkürler,
satılıklara MUSICMAN HD150 amerikan kafa amp eklenmiştir. _________________ satılıklar vs için;
http://www.turkrock.com/ftopic79775.html |
|
| Başa dön |
|
 |
darkmatter_boyd

|
Tarih: Prş 18.09.2008 3:41 Mesaj konusu: |
|
|
ibanes pedalını bana werseneee dostlugumuz pekişsin:)bişyler satınca weririm paranı artık  |
|
| Başa dön |
|
 |
tai

|
Tarih: Pts 22.09.2008 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Kopru ile ilgili PM attim ancak almadin sanirim. Halen satilik ise irtibata gecelim. |
|
| Başa dön |
|
 |
NFF

|
Tarih: Pzr 28.09.2008 3:34 Mesaj konusu: |
|
|
musicman kafa bugün kargo ile elime ulaştı,
kargoda 1 adet lambası kırılmış,
komple takım olarak lambaları değiştirmeme rağmen amfiyi çalıştıramadık.
sürekli sigortası atıyor ve lambaları bozuyor. 1 takım fender 6L6GC lamba heba oldu
ne yapacağız? |
|
| Başa dön |
|
 |
Pickman

|
Tarih: Sal 30.09.2008 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle iş güç nedeniyle 2 aydır forumla ilgilencek hiç zamanım olmadı bu gun bayram tatili sayesinde internetle haşırneşir olabildim ancak.
boyd: seninle görüşelim bir an önce bayram tatili bana 9 gun değil 3 gun cunku sora yine yıllar sora görüşücez sacma sapan olcak bişey anlamıcaz:)
tai: eşik açıkca söyliyim entonasyon ayarı zor bir eşik her tel için ayarı yok, hali hazırda elinde o eşikle gelmiş bir gitar varsa ve aynen değiştirme niyetin yoksa pek almanı tavsiye etmiyorum.
NFF: amp konusunda ben Özer'in internet bağlantısı olmadığı için aracı oldum, satış bana ait değildi. ben de Hakan abi de yazın başında o ampla mağzada oturup muhabet ettiğimiz vakitler çaldık, problemini görmedim keza aksi olsa ilanıma eklemezdim. bu nedenle o konuda direk özerle irtibata geçmelisin satış konusunda bilgim olmadığından ne şekilde konuşulup anlaşıldığını, ampın huyunu suyunu, her hangi bir detayın olup olmadığını bilmiyorum. Amp konusunda Özere, teknik konuda da Atilla abiye(add+) br an önce ulaşmalısın. _________________ satılıklar vs için;
|
| Başa dön |
|
 |
NFF

|
Tarih: Çrş 01.10.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
amfi ile ilgili olarak satarken yazdığınız,
-tüpleri yeni değişti problemsiz,
-sıkıntısız çalışıyor
gibi ibareler tamamen yanlış.
tüplerin bir tanesi kargoda kırık bir şekilde geldi,
diğer tüpler 2 adet farklı rus malı tüp(6Pİ3C ve 6L6 )ve 2 adet de fenderimsi 6L6 bulunuyordu
fendere benzeyen lamba kırıktı.
anfinin teknik dökümanını incelediğimde tüplerin hepsinin birbirinin aynısı olması gerektiğini gördüm
fender twin ampımdan söktüğüm 4 adet sovtek NOS 6L6 yı taktım.
amfiyi çalıştırdığımda tüm lambaları parladı ve sigortası attı.
bayram seyran dinlemeden bir tamirci buldum, anfinin lamba bias voltajlarını kontrol eden preamp entegrasinin, 2 adet transistörün ve 2 adet diyotun tamamen yanmış olduğunu bu şekilde hiçbir tüple çalışmayacağını öğrendim.
12mV olması gereken bias voltajı 2V idi.
entegre ve transistörleri değişti ve dünya kadar tamir masrafı yaptım, elimdeki 4 adet NOS lambadan oldum
anfinin üzerine takılan lambaların laf olsun diye takıldığı, normal lambaların bu anfinin Hi konumunda çalışacak voltaja erişemeyeceklerini 700V da çalışabilecek lambalara ihtiyaç olduğunu öğrendim.
sonuç olarak,
ben bu anfi için
1260 ytl değerinde hiç kullanmadığım Vox AD100VT 100w anfimi,
200 ytl nakit para,
120$ satış fiyatı olan Behringer VT911 vintage tube lü overdrive pedalımı verdim.
üstüne de bozuk biri kırık 4 adet lamba,
4 adet yanmış sovtek NOS 6L6 lamba,
225 ytl de tamir parası ödedim.
arkadaşınızı arıyorum, telefonunun bozuk olduğunu iddaa edip telefonu açmıyor, attığım mesajlara cevap vermiyor.
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
cevap bekliyorum
numaram 0555 681 18 18
Mustafa Gelen |
|
| Başa dön |
|
 |
Pickman

|
Tarih: Çrş 01.10.2008 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
söylediğim gibi ben ilanı onun adına açtım bahsi gecen detaylar onun,benden yazmamı istedikleri dışında ben kendim birşey ekleyip cıkartmadım. satış yapılırken beni ne siz nede özer bilgilendirdi öyle bir durum olsaydı ben satılmadan önce en azından ampı tekrar dener sağına soluna bakardım.
direk özerle alışveriş yaptığınızdan dolayı bu konuda görüşeceğiniz yegane kişide özerin kendisidir. bir şekilde özere ulaşmanızı tavsiye diyorum. izmir senfoni müziktende ulaşabilirsiniz özere.
ben işim gereği cumartesileri de dahil cok yoğun çalışıyorum dolayısı ile 2 aydır forumda da etkiliğim yoktu bayram dolayısı ile tekrar fırsatım oldu ve bayram bayram bu tarz bi şikayetle karşılaşmak benimde hoşuma giden birşey değil keza su ana kadar hiçbir satışıma dair kötü bir geri dönüşüm yok ilandan da gördüğünüz gibi, fakat konuyla ilgili yapabileceğim bir seyin olmadığı sizinde görebildiğiniz gibi apacık ortada.
en azından benide bir şekilde bilgilendirmiş olmanızı yada bana da ulaşılmış olmasını yeğlerdim, takas teklifinizden başka satışa dair bana hiçbir mesaj atılmamış yada bir bilgilendirme yapılmamış çünkü.
Umarım problem kısa zamanda bir çözüme kavuşur
iyi bayramlar. _________________ satılıklar vs için;
|
| Başa dön |
|
 |
NFF

|
Tarih: Çrş 01.10.2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
verdiğiniz ilan yanıltıcı olmuş, ürün satılıyor ise en azından kontrol etmeniz gerekirdi.
lambaları yeni değişti denilen anfi çalışmıyor bile, düşünün artık.
bayram sebebi ile verdiğiniz isimlere ulaşamıyorum cuma günü son kez ulaşmaya çalışacağım. cevap vermezler ise haklarında dolandırıcılık ithamında bulunacağım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Pickman

|
Tarih: Prş 02.10.2008 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
ürünün satışı sırasında ne sizden nede özerden bana herhangi bir şekilde ulaşılmadığından yapabileceğim birşey kalmıyor bu konuda, önceki mesajda da satıştan önce bana ulaşılmış olmasını yeğlerdim demiştim.
ben ilandan bir kaç ay önce ampı mağza içinde çalışır olarak bir kaç sefer denemiş olduğum için ilana eklemekte bir sakınca görmedim, ilan detayları da özerin bana kendisinin verdiği detaylar. bahsettiğiniz durumda bende satılan mal konusunda eksik bilgilendirilmiş ve satış konusunda da hiç bilgilendirilmemiş bulunuyorum.
keza durum benimde hoşuma gitmiyor cunku bu kadar satış yapıp negatif bir geri dönüş almayıp bana ait olmayan bir satıştan negatif geri dönüş alıyorum.
özerin de kötü niyetli olarak böyle bir iş yapacağını düşünmek istemiyorum ama zaman ayırabilirsem benimde bir kaç çift lafım olacak kendisine.
en nihayetinde yeri yurdu belli insanların bu tarz saçma sapan işlere karışabileceklerini düşnmüyorum. keza ben hakkınızı aramanızdan yanayım.
problemin çözülmesi dileğiyle. _________________ satılıklar vs için;
|
| Başa dön |
|
 |
NFF

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu işten çok zarar ettim,
bayram boyunca ilgili kişilere ulaşmaya çalıştım.
buradan verilen cep telefonu da dahil olmak üzere hiçbir yetkili, satıcı yada aracı ne ise ulaşamadım.
34 yaşındayım, bu dolandırıcılığın peşini kesinlikle bırakmayacağım,
parayı kolay kazanmıyorum, kolayca harcatmayacağım. |
|
| Başa dön |
|
 |
tripodlife

|
Tarih: Pts 06.10.2008 12:47 Mesaj konusu: |
|
|
çok kötü birşey... umarım gereken yapılır _________________ el pueblo unido jamas sera vencido |
|
| Başa dön |
|
 |
Quetzatcoatl

|
|
| Başa dön |
|
 |
|