Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Hangisini alsam başlığı)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Hangisini alsam başlığı)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 85, 86, 87  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rebelwolfman

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

düşündüm taşındım cort kx5-bp almaya karar verdim. fiyatı 420 milyon daha ucuz satan bir yer varmı bilmiyorum
bu gitarı kullanan varmı? görüşlerinizi söylerseniz sevinirim
tekrar irdeleyeyim türüm death metal, umarım bu gitar karşılar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
silent_assasin

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selamlar
progressive dinliyorum ve aklımda olan gitar ibanez s470. benim rüyam bu. ancak param yeterli gelmeyebilir. bu durumda karşıma bir seçenek daha çıkarttılar. cort x11. sizce hangisini alsam? biraz daha bekleyip sıfır bir s470 mi alsam, ikinci el bir s470 mi alsam yoksa satmasının kolay olması durumu varsa eğer, kendime bir x11 mi alsam. x11 in tonlarını sevdim ama taşınabilirlik açısından s470 bir rüya gibi.
şimdiden teşekkür ederim.
kolaylıklar.

ayrıca internetten baktığım kadar orjinal x11 lerde mightymite manyetikler var ama bana tavsiye edilen gitarda emg manyetik var. adamlar modifiye mi etmiş nedir anlamadım ama emg daha iyi sanırım.
riffles
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

para biriktirip s 470 al zaten şuan da forumda bir kaçtane s 470 uygun fiyatlara satılıyor ikinci elde alabilirsin sıkıntı yaratmaz hem ikinci el alırsan satarkende fazla zarar etmemiş olursun.ben s470 almandan yanayım güzel gitarlar.
Başa dön
kyle1306

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam arkadaslar,

Fender'ın american standard, american deluxe ve american vintage (strat) aralarındaki farklar nelerdir??

bilen birileri varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

tesekkuler kolay gelsin...
Başa dön
ritimgitar

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ibanez RG370DX mi yoksa Schecter C1 Lady Luck mi??? schecter tonlari hakkinda pek bilgim yok ama gerektiginde clean alabilecegim bir gitar istiyorum Ibanezin bu urununu denedim ve overdrive tonlarinda da clean de de iyi ama benim icin suan tek onemli olan tellerin sapa yuksekligi suan elimde usa custom telecaster var cleanlerde beni idare ediyorum ama case olmasina ragmen her sene sap ayari istiyor yine de teller rahat olacak kadar inmiyor ki tele. blues icin ideal oldugundan cok da gerek olmuyor ben cok rahat calabilecegim tellerin klavyeye cok yakin oldugu ve 2de1 tellerin yukselmeyecegi bir gitar istiyorum sizce hangisini almaliyim veya siz ne onerirsiniz onlarin disinda. saygilarimla...
ritimgitar

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kyle1306 demiş ki:
selam arkadaslar,

Fender'ın american standard, american deluxe ve american vintage (strat) aralarındaki farklar nelerdir??

bende amerikan standart telecaster var ve tonlari gercekten cleanlerde mukemmel fakat telecaster ile metal yapmak mantiksiz tabiki. vintage telecasterlarda tonlar daha eskidir yani daha sicak ve 70-80s tonlarini yakalayabilirsin. malzeme bakimindan amerikan uretimleri arasinda cok ucuk farklar yoktur genelde manyetikler ayni oluyor ufak farkliliklar var bazen custom serieslerde manyetikleri teksas koyabiliyorlar. usa deluxe malzeme kalitesinin cok yuksek tutuldugu omurluk gitarlardir. yazdigin gitarlarin hepsi kaliteli modeller zevkine gore deneyip almani tavsiye ederim cok buyuk farklar olmadigini sen de goreceksin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cheassis

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar ben epiphone les paul custom almayı düşünüyorum ... fikrinizi almak istedim baska neler önerirsiniz. bütün fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ritimgitar

MesajTarih: Pts 21.07.2008 3:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cheassis demiş ki:
arkadaşlar ben epiphone les paul custom almayı düşünüyorum ... fikrinizi almak istedim baska neler önerirsiniz. bütün fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

sahsen ben epiphone tonlarina bayiliyorum ve custom serilerinde guzel gitarlar cikabiliyor. eger maddi acidan sorun yoksa ben gibson tavsiye ederim epiphone customdan iyi standart gibsonlar var.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 21.07.2008 9:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kyle1306 demiş ki:
selam arkadaslar,

en bariz fark kullanılan ağaçlarda oluyor deluxe ve vintagelerde daha eski ve kaliteli ağaçlar kullanılıyor.tabi modele göre manyetik ve diğer aksamlar kalite kalite değişiyor.sen paran varsa deluxe veya vintage al pişman olmazsın.standartlarda iş biraz şansa kalmış oluyor.
Başa dön
PeeeDeee

MesajTarih: Pts 21.07.2008 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar, çok sevdiğim ancak tremolosuyla uğraşmaktan bıktığım RG 370'imi satıp sabit köprülü bir gitar almak istiyorum. Aklımdaki seçenekler Cort Katana KX1Q, Cort M600 ve Ibanez ART 320.

Şimdi bir sorum olacak, ART 320 gerçekten ilgimi çekiyor. Ancak üzerindeki manyetikler konusunda tereddütlerim var. Bu gitarı (ART 120 de olabilir) kullanan arkadaşlar var mı? Distortion'larının fena olmadığını düşünüyorum, acnak clean tonları hakkında hiçbir bilgim yok. Coil Tap olsa, aklımdaki sorular azalacaktı. Clean tonlara ihtiyacım olduğu için, hem distortion, hem de clean'ları iyi olan bir gitar arıyorum.

Bu 3 gitar dışında, tavsiye edebileceğiniz başka gitar var mı? Bütçem maksimum 450 YTL bu arada.

Herkese şimdiden teşekkürler...
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 21.07.2008 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hem dist hem clean iyi olsun istiyorsan bence HSS dizilimli gitarları tercih et.Coil tap olsada singleın verdiği clean tadını hiçbir hm vermiyor.yani benim için öyle Very Happy
evpandasi

MesajTarih: Pts 21.07.2008 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankarada Yaşıyorum Acil yardıma ihtiyacım var Skylark DRW9716 EQ Elektro Akustik buldum bir tane bunu almayı planlıyorum ama bununla yakın fiyatlarda daha iyi bir model biliyorsanız lütfen bana yardım edin

http://urun.gittigidiyor.com/SKYLARK-ELEKTRO-AKUSTIK-GITAR-YENI-HEDIYELER_W0QQidZZ10419510

Alıcağım gitarın linki yukarda

http://urun.gittigidiyor.com/Skylark-Elektro-Akustik-Gitar-Lacivert-hediye_W0QQidZZ7983804

bi de bu link var ama hangisi daha iyi bilmiyorum onu da söyler misiniz bana

200-220 ytl falan param var yardım lütfen
Başa dön
PeeeDeee

MesajTarih: Pts 21.07.2008 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok sağol halilpazarlama, zaten bir ara seninle görüşelim istiyorum, öğreneceğim çok şey olduğu inancındayım senden Smile

Konu biraz dağılacak ama, imzanı görünce söylemeden edemedim Smile Bir makine firmasında çalışıyorum ve yazdığın monologun yanımda ger gün kaç defa gerçekleştiğine inanamazsın Very Happy
cheassis

MesajTarih: Pts 21.07.2008 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sahsen ben epiphone tonlarina bayiliyorum ve custom serilerinde guzel gitarlar cikabiliyor. eger maddi acidan sorun yoksa ben gibson tavsiye ederim epiphone customdan iyi standart gibsonlar var.[/quote]

yok be ustam naptın gibson hayallerimn gitarı ama 2-3 seneye oda olacak Smile ama yinede çok sağol epilere bende fazlasıyla hastayım Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 21.07.2008 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PeeeDeee demiş ki:
Çok sağol halilpazarlama, zaten bir ara seninle görüşelim istiyorum, öğreneceğim çok şey olduğu inancındayım senden Smile

Konu biraz dağılacak ama, imzanı görünce söylemeden edemedim Smile Bir makine firmasında çalışıyorum ve yazdığın monologun yanımda ger gün kaç defa gerçekleştiğine inanamazsın Very Happy

tabi dostum istediğin zaman görüşelim.aslında benden çok bilgili arkadaşlar var ama çok sık girmiyolar.benim işim gereği hep bilgisayar başındayım Very Happy turkrock hep açık Very Happy
Başa dön
PeeeDeee

MesajTarih: Pts 21.07.2008 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynı durumdayız yani Smile aslında şöyle güzel bir " Turkrock İzmir Buluşması" düzenlemek lazım Smile
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 21.07.2008 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PeeeDeee demiş ki:
Aynı durumdayız yani Smile aslında şöyle güzel bir " Turkrock İzmir Buluşması" düzenlemek lazım Smile
düzenleyen olursa gelirim ama yücel zamanında konsere otobüs kaldırma olayından ağzım yandı artık katılımcı olarak takılıyorum.metalci adamları hizaya getimek zor bunu öğrendim ben Very Happy ayrıca tavsiyem güncel siyasi yerli rock sanat başlıklarından da izmirli bayan arkadaşların katılımını sağlamak yoksa alım satımdaki arkadaşlarla toplanırsak erzurumlu taş fırın ustaları derneğinin olağan toplantısından farkı kalmaz Very Happy kapıya da er ve erbaşa serbest yazarız tam olur.ha kahvede toplanalım dersin vururuz kendimizi beziğe o ayrı Very Happy

fazla elektronik aletlerle uğraşmayın oturun çalın en faydalısı bu bence.zaten parayı bulunca ilerde ne istersen alırsınız ama gitarı ilerki yaşlarda genç yaştaki kadar geliştirmek mümkün olmayabilir.
PeeeDeee

MesajTarih: Pts 21.07.2008 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Very Happy Very Happy Very Happy

Bir de katılımın yaş seviyesini ortalamalarda tutmak gerekir ( 17 altı ve 40 üstü giremez gibi ) Very Happy Kuşak çatışmasına girersek işimiz yaş, adamlar metalci, zaten bi isyankarlık var, valla kahveci elinde kütükle atar kahveden Smile

Bu arada son yazdığın cümleyi kime ithafen yazdın? Smile
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 21.07.2008 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PeeeDeee demiş ki:
Very Happy Very Happy Very Happy

Bir de katılımın yaş seviyesini ortalamalarda tutmak gerekir ( 17 altı ve 40 üstü giremez gibi ) Very Happy Kuşak çatışmasına girersek işimiz yaş, adamlar metalci, zaten bi isyankarlık var, valla kahveci elinde kütükle atar kahveden Smile

Bu arada son yazdığın cümleyi kime ithafen yazdın? Smile
herkese Very Happy
PeeeDeee

MesajTarih: Pts 21.07.2008 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynen katılıyorum dediğine Smile Canlı olarak dinlediğim en iyi ikinci gitarist olan bir arkadaşım, dandik bir amfi ve 150 $ lık bir gitar kullanıyor. Çoğumuza 50.000 $ setup verilse o şekilde çalamayız.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 85, 86, 87  Sonraki
76. sayfa (Toplam 87 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız