| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bedford Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 06.06.2008 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
Çok geçmiş olsun dostum bnm de Ibanez 1570 imi bagajdan çalmışlardı geçen sene Kadıköy de. Lakin polis e gittim ve zabıt tuturdum. Ancak ilk soruları "neden bu kadar pahalı gitar aldınız?" oldu. O zabıtta bişeye yaramıcak kanımca. Neyse çok geçmiş olsun tekrardan. _________________ learning to live... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
OnurSVM

|
Tarih: Cmt 07.06.2008 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Bunlar artık mafia gibi oldu. Heryerde var bu pisliklerden. Adam izmirden çalıyor istanbulda sattırıyor. İstanbulda çalıp ankarada sattırıyor. Örgüt gibi çalışıyorlar. Umarım en kısa zamanda oraya çıkar gitar bir yerden. Çalanın kullanmak amaçlı çaldığını sanmıyorum. Büyük ihtimalle satacaktır. Bunu ne zaman yapar onu bilemeyiz ama. Belki hemen verir belkide bekler 6 7 ay sonra verir. Şerefsiz değil mi herşeyi yapar. Sinirlendim. Çok çok geçmiş olsun. Umarım bulunur... |
|
| Başa dön |
|
 |
bahoo74

|
Tarih: Prş 19.06.2008 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
| bedford demiş ki: | | Çok geçmiş olsun dostum bnm de Ibanez 1570 imi bagajdan çalmışlardı geçen sene Kadıköy de. Lakin polis e gittim ve zabıt tuturdum. Ancak ilk soruları "neden bu kadar pahalı gitar aldınız?" oldu. O zabıtta bişeye yaramıcak kanımca. Neyse çok geçmiş olsun tekrardan. |
şu yazıyı okuyunca tüylerim diken diken oldu bütün sinirlerim boşaldı yemin ediyorum bu nasıl sorudur dalga geçer gibi burda insalar çoğu da öğrenci 3 5 kuruşun hesabıyla boğazdan candan artırıp binbir zorlukla ensturuman alıyor sonra bu ensturumanlara bu kadar vergi gümrük koyup fahiş fiyatlara bize aldırtan devletimizin adelet kurumları neden bu kadar pahalıya aldığımızı merak edip alay eder gibi soruyor sanki körmü o kadar pahalasını almasaydın der gibi gerçekten sinir bozucu bir durum böyle bir durumda bırakın küfür etmeyi dövselermiş daha iyi...
burdan ilan sahibine de geçmiş olsun bu yukardaki olayı yaşayan arkadaşımıza da allah hepimize sabır versin böyle durumlarda ne diyelim...elbet çıkar bir yerlerinden _________________ ...Dolandırıcı Hüseyin Kaşıkçı Aranmakta...
resmi:http://img137.imageshack.us/img137/9913/6166597oq3.jpg
olayın ayrıntıları için:http://www.turkrock.com/ftopic89475.html |
|
| Başa dön |
|
 |
SSlayer

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
Raşit geçmiş olsun olum arkadaşına,aklımda benimde gördüğüm yerden haber ederim sana... _________________ Fareli köyün basscısı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
xFRaTx

|
Tarih: Cum 22.08.2008 19:21 Mesaj konusu: |
|
|
| çok geçmiş olsun hocam bazı kargo firmalarına gitarın resmini ve seri numarısını yollayıp durumu anlatırsan belki bir yararı olur.. |
|
| Başa dön |
|
 |
babacan61

|
Tarih: Cum 12.09.2008 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Ustam evlat acısı gibi koymuşdur be...çok geçmiş olsun onu çalan namussuzların Allah cezasını vericek unutma kardeş...Rastlarsam gitara studyolarda veya birinde ulaşıcam emin olabilirsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
RasitPek

|
Tarih: Cum 26.09.2008 5:28 Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkürler arkadaşlar hala bi gelişme yok kaç ay oldu umarım çıkacak biryerlerden...
onur (SSlayer) sende saolasın şimdi gördüm mesajını kusura bakma geç cevap yazıyorum ve gerçekten insanın içini acıtan bir durum bu,gitarın sahibi olsanızda olmasanızda... |
|
| Başa dön |
|
 |
olgacxxx

|
Tarih: Pzr 05.10.2008 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir bascı olarak bu acının ne anlama geldiğini anlayabiliyorum......
Vakti zamanımda b5 im çalınmıştı... o zaman bile çok kötü olmuştum.....
birde jazz bass dostum vallaha inş bulunur ya........ _________________ Bas gitarist............. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Pzr 26.10.2008 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
Üzerinden uzun süre geçtiği için sabitten kaldırıyorum. Ancak başlık hala buralarda, haber çıkarsa bir şeyler yazılır. Tekrar geçmiş olsun. _________________
Ekstrem Müziğe Yönelik Gitar Dersi - Ankara |
|
| Başa dön |
|
 |
|