| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Kra

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar albümü herkesin ne denli sabırla hatta sabırsızkla beklediğini bende bir dinleyici olarak tahmin edebiliyorum...
Bunun adı " sömürü " olsa gerek...
Hersey çok güzel gidiyor, destegimizi esirgememeliyiz derken, destegimizi gösterebileceğimiz somut birşeylerin oluşmasının engellenmesi gerçekten çok kötü oldu...
Fakat, bu albümü üreten siz , Let It Flow grubu ....
Bundan daha iyi albümlerinizi, sömürülmediğiniz bir şekilde raflarda göreceğiz...inşallah.
Dinleyici sayınızın artması,festivallerdeki aranılırğınızın artması .. ve benim yağtığım gibi sizlere destek olan kişi sayısının her geçen gün arttıgını görürken, bunların yaptıgına anlam veremedim...
Her ne olursa olsun yanınızda olduğumuzu bilmenizi istedim...
Bu arada bahsi geçen albüm gerçekten beklediğimize değmiş.
Myspace`deki yorumlarda hala sömürmenin yollarını arıyor gibime geldi H.M.
Madem yeterli kazancı sağlamıyorsunuz o halde neden albümün çıkacağını temin ediyorsunuz.
Gördüğüm kadarıyla dinleyicilerle bire bir münakaşaya girecek kadar çaresiz durumdalar.
Herşeyin yoluna girmesi dileğiyle...
- K r a - _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Deaf

|
Tarih: Pts 07.07.2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Kra demiş ki: | Arkadaşlar albümü herkesin ne denli sabırla hatta sabırsızkla beklediğini bende bir dinleyici olarak tahmin edebiliyorum...
Bunun adı " sömürü " olsa gerek...
Hersey çok güzel gidiyor, destegimizi esirgememeliyiz derken, destegimizi gösterebileceğimiz somut birşeylerin oluşmasının engellenmesi gerçekten çok kötü oldu...
Fakat, bu albümü üreten siz , Let It Flow grubu ....
Bundan daha iyi albümlerinizi, sömürülmediğiniz bir şekilde raflarda göreceğiz...inşallah.
Dinleyici sayınızın artması,festivallerdeki aranılırğınızın artması .. ve benim yağtığım gibi sizlere destek olan kişi sayısının her geçen gün arttıgını görürken, bunların yaptıgına anlam veremedim...
Her ne olursa olsun yanınızda olduğumuzu bilmenizi istedim...
Bu arada bahsi geçen albüm gerçekten beklediğimize değmiş.
Myspace`deki yorumlarda hala sömürmenin yollarını arıyor gibime geldi H.M.
Madem yeterli kazancı sağlamıyorsunuz o halde neden albümün çıkacağını temin ediyorsunuz.
Gördüğüm kadarıyla dinleyicilerle bire bir münakaşaya girecek kadar çaresiz durumdalar.
Herşeyin yoluna girmesi dileğiyle...
- K r a - |
Sevgili Kra,
Öncelikle hassasiyetin için çok teşekkürler. Ne yazık ki böyle tatsız durumlar hayatın her aşamasında olduğu üzere, müzik piyasasında da oluşabiliyor.
Ama herkesin bilmesi gerekli ki, biz her zaman sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam ettik ve bu her zaman böyle devam edecek.
Her ne olursa olsun, olumlu ya da olumsuz her konuda tek muhatabımız siz sevgili dinleyicilerimizdir.
Albümden keyif almanızı diler, yorumlarınızı bizlerden esirgememenizi umarız.
Mutlulukla.. _________________ Let It Flow |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Sal 08.07.2008 13:33 Mesaj konusu: |
|
|
Peki Murat abi bir soru daha sormak istiyorum,
önspariş vererek cd yi elde edebiliriz, siz bunu onaylıyormusunuz? _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Sal 08.07.2008 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ; albümü almak isteyenler ,
" www.myspace.com/letitflownet " adresinden bilgi alabilir ve önsiparişde bulunabilirsiniz.
Gereken her cevabı aldım teşekkür ederim Murat abi. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
kenji

|
Tarih: Cmt 12.07.2008 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
son yıllarda dinlediğim en iyi en sıkı gruplardan...
konser haberi gözlüyoruz sitede (: |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 3:31 Mesaj konusu: |
|
|
Benimde bir sorum olacak zeytinlideki festivalde yer alıyormusunuz? _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Deaf

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
| kenji demiş ki: | son yıllarda dinlediğim en iyi en sıkı gruplardan...
konser haberi gözlüyoruz sitede (: |
Çok teşekkürler..
Organizasyonlarla ilgili gelişmeler oldukça her tür platform aracılığıyla haberdar edeceğiz sizleri.
|
| Başa dön |
|
 |
Deaf

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 18:14 Mesaj konusu: |
|
|
| Kra demiş ki: | | Benimde bir sorum olacak zeytinlideki festivalde yer alıyormusunuz? |
Hayır Zeytinli'de yer almıyoruz.
Zeytinli'ye uzun zaman önce başvurmamıza rağmen, bize konuyla ilgili, olumlu ya da olumsuz herhangi bir şekilde dönen olmadı.
|
| Başa dön |
|
 |
blackwinter

|
Tarih: Sal 15.07.2008 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
| son albüm çok güzel olmuş. Türkiye'deki doom metalin çıtasını baya bir yükseltti bence bu albüm. |
|
| Başa dön |
|
 |
vixen

|
Tarih: Sal 15.07.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Evet, sana katılıyorum. tüm doom gruplarımızın ders alması lazım bu albümden bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
Deaf

|
Tarih: Sal 15.07.2008 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınız için teşekkürler.
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Prş 17.07.2008 2:19 Mesaj konusu: |
|
|
Tüm grupları belirli bir tarz altında toplamak veya bunları başarılı gruplarla kıyasmak bence yanlış.
Let it Flow grubu oluşumunu tamamlamış,duygu ve teknik arasındaki çizgiyi korumayı başaran bir gruptur bana göre,ve böylede kalacağından eminim. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
blackwinter

|
Tarih: Prş 17.07.2008 11:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Bunun adı ister kıyaslama olsun ister başka bir şey olsun, ortada bir gerçek var, o da doom metalin en önde gelen grubunun let it flow olduğudur. Onlardan daha başarılı bir doom metal grubu var mı bu ülkede? |
|
| Başa dön |
|
 |
vixen

|
Tarih: Prş 17.07.2008 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
| katılıyorum, bence de doom metalin en sağlam grubu let it flow. hatta tek grubu. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Prş 17.07.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
Tabikide ben de sizlere katılıyorum...
Yanlış anlaşılmasın sözlerim.Söylemek istediğim
Let it Flow grubunu sadece doom metal adı altında değerlendirmemek lazım. Zira son albümü dinlediyseniz ,"Müziğin engin bir deniz,hatta okyanus olduğunu" anlarsınız. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Deaf

|
Tarih: Cum 18.07.2008 7:04 Mesaj konusu: |
|
|
Desteğiniz için hepinize teşekkürler.
Yaptığımız herşey sizler için.. Bundan da büyük kıvanç duyuyoruz.
|
| Başa dön |
|
 |
Deaf

|
Tarih: Prş 14.08.2008 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
Let It Flow, Blue Jean Headbang ve Yüxexes'in Ağustos Sayısında!
Yeni albümle ilgili bilmediğiniz ve merak ettiklerinizi Blue Jean Headbang ve Yüxexes'in Ağustos sayısında bulabilirsiniz.
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Prş 14.08.2008 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederiz bilgi için.
Bulunduğum konum itibari biraz gecikmeli alabılıyorum dergılerı ,artık beklıcez =) _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
Beğeniyorum Let it flow u.. ama pek fazla parçaları yok. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
Dolphin

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
sadece 25 tane  |
|