| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MyCn

|
Tarih: Cum 08.02.2008 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu sümer2 sokak tam olarak nerde...bende grubumla gelecektim fakat yeri bilemediğimden gelemedik... _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
torniquet

|
Tarih: Pzr 16.03.2008 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
| selamlar.....sümer2. sokak güvenpark dolmuş duraklarının arkasındaki kumrular sokağın devamında kumruları kesen sokaklardan biri ....şöyle ki; izmir caddesi var ( otobüs firmeları olan yer ) ondan sonra menekşe sonra da sümer 2 geliyor...tarif uzun ama dolmuş duraklarından 5 dakikalıkyol falan yürünüyor...Sümer 2 de 33 no lu apartmanın alt katına inen kapı ( Apartman kapısının yanındaki kapıdan aşşağı iniliyor )...bulamazsanız arayın bulunduğunuz yerden tarif edelim, telefon numaramız..2323868 |
|
| Başa dön |
|
 |
torniquet

|
Tarih: Pts 21.04.2008 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
edizkralll

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
| gitmedim ama gitarist olarak baktım ekipmana amfiler ve yerleşimleri iyi değil gibi geldi.amfiler yükseltilebilir biraz,tercihen kafa+kabin iyi olur.MG serisi de zaten vasat derece amfilerdir valvestate yada jcm tercih edilebilir bu sekilde cok daha iyi bir stüdyo olabilir... |
|
| Başa dön |
|
 |
studyodream

|
Tarih: Pts 28.04.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
Siz stüdyonun sahibi misiniz hellkoray ?
Çünkü benim arkadaşımın açtığı stüdyomu tanıtan yazı silinmişti modlar tarafından! |
|
| Başa dön |
|
 |
Me_ThuS "Müziktek" Mod

|
Tarih: Pts 28.04.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
Stüdyonun sahibi hellkoray değil tourniquet isimli kullanıcıdır. Eğer mod'larla ilgili bir sıkıntınız varsa direk olarak bize iletebilirsiniz. _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
Satılık Joemeek Jm27 Condenser,Nady Rack Compressor\\Gate
http://www.turkrock.com/ftopic85191.html |
|
| Başa dön |
|
 |
pearlhunter

|
Tarih: Prş 17.07.2008 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
| studyodream demiş ki: | Siz stüdyonun sahibi misiniz hellkoray ?
Çünkü benim arkadaşımın açtığı stüdyomu tanıtan yazı silinmişti modlar tarafından! |
kendine yeni bi topic açabilirsin,yöneticileri kutluyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
pearlhunter

|
Tarih: Prş 17.07.2008 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
| edizkralll demiş ki: | | gitmedim ama gitarist olarak baktım ekipmana amfiler ve yerleşimleri iyi değil gibi geldi.amfiler yükseltilebilir biraz,tercihen kafa+kabin iyi olur.MG serisi de zaten vasat derece amfilerdir valvestate yada jcm tercih edilebilir bu sekilde cok daha iyi bir stüdyo olabilir... |
gitmeden yaptığın bu yorumlar cok komik olmuş.cok cesur bi bilinçsizlikle yazmışsın.ayrıca gitar amfileri yükseltilmiş. |
|
| Başa dön |
|
 |
torniquet

|
Tarih: Pzr 17.08.2008 13:40 Mesaj konusu: |
|
|
| İlginize teşekkür ederiz. Tabiki eleştiri ve fikirlerinizi dikkate almaya çalışıyoruz, fakat daha bilinçli ve net yorumlarınızı görmek isteriz. Stüdyomuzda şu anda saatleri sabitleşmiş, başarılı gurupların çalışıyor olması bizi mutlu ediyor, biz sürekli yenilikler eklemeye çalışsak da her istenilene yetişmemiz mümkün değil ( Çünki yersiz isteklerle de birhayli karşılaşıyoruz ), yinede gün geçtikçe yenilenmeler devam ediyor...Bulunulan ortamın kullanım rahatlığı ve verimliliği denemeden ezbere bilgilerle anlaşılamaz bunu müzikle ciddi ilgilenen herkes tecrübe etmiştir, bu sebeple akustik verimliliği eleştirirken lütfen deneyiminizi baz alınız.....Son olarak davul odamızın klima eksikliği giderilmiştir....herkese bol ve güzel müzikli günler dileriz.......Stüdyo BONA |
|
| Başa dön |
|
 |
|