| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anelka Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2005 Mesajlar: 81 Nerden: ankaranın dibinden
|
Tarih: Çrş 25.06.2008 2:38 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | daha önce pek bir alakam yoktu ama geçtiğimiz günlerde ilk albümünü dinledim babanın, süper çalıyor be.....  |
rising force o albümün adı.zaten gitar üzerine yapılmış gelmiş geçmiş en güzel albüm.o tonlar melodiler besteler allahım ya şans eseri almıştım o albümü.adama abi bana şöyle güzel gitar parçaları olan bi albüm verir misin demiştim.o zamanlar gitarla alakam yok bi klasik gitarım var onla teoman parçalarını çalmaya çalışıyorum.işte ver dedim.cd yi taktım neye uğradığımı şaşırdım.black star,evil eye,far beyond the sun ve diğerleri. parçaların sekizi de birer şaheser.dinlemeyen malmsteene b.k atmasın. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | rising force o albümün adı.zaten gitar üzerine yapılmış gelmiş geçmiş en güzel albüm. |
Kime göre neye göre? Bana göre diyorsan eyvallah. Bana göre de gitar üzerine yapılmış en güzel albüm Van Halen 1, Are You Experienced veya In Rock'tır.
Rising Force'u ben de severim. Başka biri de hiç sevmeyebilir. Subjektif şeyler bunlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
anelka Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2005 Mesajlar: 81 Nerden: ankaranın dibinden
|
Tarih: Çrş 25.06.2008 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
| dinleyim bakim o albümü ama bilmiyom düşüncem değişmez sanırım. |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 17:30 Mesaj konusu: |
|
|
Kıraç la Yngwie nin yapacağı bi çalışma fln vardı sanırım bi yerde okumuştum o iş noldu bilen varmı? _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 18:22 Mesaj konusu: |
|
|
Benim o isten bekledigim tek hayır Malmsteen'in bu bahaneyle verecegi bir konserdir. Onun disinda ne hayır gelir bilmiyorum  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
| anelka demiş ki: | | illnino demiş ki: | daha önce pek bir alakam yoktu ama geçtiğimiz günlerde ilk albümünü dinledim babanın, süper çalıyor be.....  |
rising force o albümün adı.zaten gitar üzerine yapılmış gelmiş geçmiş en güzel albüm.o tonlar melodiler besteler allahım ya şans eseri almıştım o albümü.adama abi bana şöyle güzel gitar parçaları olan bi albüm verir misin demiştim.o zamanlar gitarla alakam yok bi klasik gitarım var onla teoman parçalarını çalmaya çalışıyorum.işte ver dedim.cd yi taktım neye uğradığımı şaşırdım.black star,evil eye,far beyond the sun ve diğerleri. parçaların sekizi de birer şaheser.dinlemeyen malmsteene b.k atmasın. |
ilk albümün adı 'STEELER' _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
| bazıları duygusuz bulsada bence duyguyla tekniği çok iyi harmanlamış bi gitarist özellikle black star şarkısına hastayım. |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Sal 08.07.2008 3:11 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | | anelka demiş ki: | | illnino demiş ki: | daha önce pek bir alakam yoktu ama geçtiğimiz günlerde ilk albümünü dinledim babanın, süper çalıyor be.....  |
ilk albümün adı 'STEELER' |
Yngwie Malmsteen'in ilk solo albumu Rising Force'dur. Steeler, Malmsteen'in ilk zamanlarinda dahil oldugu grubun adidir. |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

Kayıt: Jul 01, 2008 Mesajlar: 166 Nerden: İstanbul / Tekirdağ
|
Tarih: Sal 08.07.2008 12:19 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | Benim o isten bekledigim tek hayır Malmsteen'in bu bahaneyle verecegi bir konserdir. Onun disinda ne hayır gelir bilmiyorum  |
ilk duyduğumda aynı şeyi söylemiştim  _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
Monster_YGT

|
Tarih: Pts 14.07.2008 12:29 Mesaj konusu: |
|
|
ne zamandır yazacağım unutuyorum
I am a viking şarkısı nedir öyle acayip hoşuma gitti.
Enstrümental olanlardan çok daha fazla beğendim. |
|
| Başa dön |
|
 |
micronom

|
Tarih: Pts 21.07.2008 11:36 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar biraz gec ama yazıları okurken bir tartışma gördüm Yngwie Malmsteen nın karısıyla ilgili. karısı izmirlidir. bir konserde kalbini çalmıştır. hatta gazetelere cıkmıştır. ben şahsen düğün fotolarını ve evini gördüm.Ve hatta yeni bir projeyle türkiyeye gelecek. nerdenmi biliyorum kaynanasını tanıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
Battalboy

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Malmsteen İzmir'de!! Salı günü Alsancak'ta karısı ve birkaç kişi gezerlerken gördük. Asmaaltı kafede oturuyorduk... Tabi insan gözlerine inanamıyor haliyle videolarını hatmettiği adamı karşısında görünce:
Şunu söylemeliyim ki gerçekten uzunmuş ve videolarındaki halinden pek de farklı değilmiş. Gerçi insan düşünüyor, git bi imza iste demi:)
Türkiye'ye geliyor, hem de İzmir'e geliyor, hem de adam bizim oturduğumuz kafenin önünden gibi geçiyor, inanılır gibi değil! Bi konser falan yok muydu yaa, şöyle izlesek.... _________________ Bana bir fender lazım... |
|
| Başa dön |
|
 |
cortred

|
Tarih: Cum 25.07.2008 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bugün hayatımın belki de en unutulmayacak gününü yaşadım Ailemle birlikte akşam 9-10 gibi forum bornova'ya gittim Bimex'den mouse alırken 3-4 metre uzağımda Yngwie J.Malmsteen'ı gördüm Ama emin olamadım Hızla dışarı çıktı Az önce konuştuğu görevlilere sordum kim tanıyomusunuz diye Hayır dediler doğal olarak ama yabancı biri olduğunu söylediler O zaman Malmsteen olduğunu anladım Peşinden koştum çok acelesi var gibiydi, boyu da çok uzun olduğundan yetişene kadar canım çıktı Kipa'ya girdiğini gördüm Peşinden gittim yine Baktım girişdeki görevliyle konuşuyo yine Yanında durdum 2-3 saniye farketmedi beni (boyum da cüce gibi zaten yanında) Malmsteen diye seslendim Daha doğrusu malmsteen? diye soru sordum Kafa salladı evet diye İngilizce bilip bilmediğimi sordu Çok az biliyorum dedim Glue superglue diyip duruyodu Eliyle tarif etmeye çalışıyordu anlatmak istediği şeyi Ama ben dahil kimse anlamadı bişey O sırada hemen ablamı aradım Bimex de yanlarından bişey söylemeden gitmiştim Hemen kipaya gelmesini söyledim (Ablam ingilizce öğretmeni) Dedim belki yardımcı olabilir ablam ve ben bir tanecik penasını kapabilirim Neyse o hala tarif etmeye çalışıyodu el hareketleriyle ve çok sinirliydi İngilizce nasıl bilmezsiniz gibilerinden Bi cümlesinde kağıt dediğini duydum ve sonunda glue = yapıştırıcı eşitliğini çözmüş oldum Görevliye yapıştırıcıların nerde olduğunu sordum tarif etti bana Kırtasiye bölümünde yapıştırıcılara bakarken ablam geldi ve ne yapıştıracağını sordu Metal yapıştıracağını söyledi üstad Oradaki görevli metal yapıştırıcıların hırdavat bölümünde olduğunu söyledi Üstadın peşinden koştururken anam ağladı diyebilirim Bu kadar da acele edilmez ki bir yapıştırıcı için Sonunda aradığı yapıştırıcıyı buldu ve teşekkür etti Ben aceleyle ne yapacağımı bilemedim Pena istedim Yanında pena olmadığını söyledi O heyecandan kırtasiye bölümündeyken asetat kalemi alıp da rock-a t-shirt'ümü imzalatmak aklıma gelmedi Nasıl sövüyorum kendime bi bilseniz En sonunda el salladı ve kasaya yöneldi Resmen koşuyordu Acelesi niye anlayamadım bi yapıştırıcı için Aileme kim olduğunu anlatana kadar gözden kaybettim ACI SON : Elime hiçbirşey geçmedi Ama belki yetenek bulaşmıştır biraz ya da bu bi işarettir bana Sen de gitarist ruhu var... falan filan Bunu yazma amacımı ben de bilmiyorum Paylaşmak istedim Bu olaydan sonra bir zamanlar garsonluk ve müzisyenlik yaptığım Bornova Naz Bar'a gittim Çok sevdiğim bi müzisyen Murat abime olayı (aynı zamanda barın sahibi) anlattım Kulak misafiri olan bi müzisyen de Yngwie J.Malmsteen'ın eşinin izmirde yaşadığını söyledi Yani gördüğüm şey hayal değilmiş  _________________ Strat, Behringer am100, Add+ tube drive, Boss Ds-1 add+ mod, PSK crs-2, Add+ analog delay, Boss GT-8, Marshall Valvestate 8080 |
|
| Başa dön |
|
 |
kurtt

|
Tarih: Cum 25.07.2008 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
| bende steve vai ankara konserinde herifle aramda bi iki metre vardı.saklıkentte konser öncesi biraz dolaştılar o civarı.bende nabacamı şaşırmıştım malmsteenide görmeyi çok isterdim doğrusu çünkü gitara başlamamın tek nedeni o herif |
|
| Başa dön |
|
 |
cortred

|
Tarih: Cum 25.07.2008 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
Malmsteen'i gitara başladıktan çok sonra tanıdım ama kendimi geliştirmeme çok yardımcı oldu Bi parçasını çıkaracam diye anam ağlamıştı mail falan atsam belki imzalı bişey, pena, ne bilem belki sarhoşken yakalarım da gitar falan gönderir ama mail adresini nerden bulcaz  _________________ Strat, Behringer am100, Add+ tube drive, Boss Ds-1 add+ mod, PSK crs-2, Add+ analog delay, Boss GT-8, Marshall Valvestate 8080 |
|
| Başa dön |
|
 |
calis

|
Tarih: Cum 25.07.2008 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
yuuhh doğruymuş demek.arkadaş da gördüm demişti inanmamıştım bide dalga geçerek ezdidim çocuğu  _________________ Satılık Maxine Telecaster Elektro Gitar
http://turkrock.com/ftopic75842.html |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 25.07.2008 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
karısı izmirli ve ebru. 2001'de harbiye'de verdiği konserde sahneye çağırıp öpmüştü bademciklerinden.. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
cortred

|
Tarih: Cum 25.07.2008 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
| calis demiş ki: | yuuhh doğruymuş demek.arkadaş da gördüm demişti inanmamıştım bide dalga geçerek ezdidim çocuğu  |
Nasıl özür dileyeceğini düşün biraz bakalım  _________________ Strat, Behringer am100, Add+ tube drive, Boss Ds-1 add+ mod, PSK crs-2, Add+ analog delay, Boss GT-8, Marshall Valvestate 8080 |
|
| Başa dön |
|
 |
-motorhead-

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 17:30 Mesaj konusu: |
|
|
Evet karısının adı Ebru..benim izmirden arkadaşımın abisinin arkadaşının arkadaşıymış Ebru .. biraz uzun oldu ama neyse onlarda penasıda varmış..İzmire gelmesi doğal malmsteen in harika yaa  _________________ METAL MORTAL >>> www.metalmortal.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|