Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - fender amfiler
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

fender amfiler
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
freewill

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 11:41    Mesaj konusu: LONDON REVERB Alıntıyla Cevap Ver

bir süredir fender London Reverb anfi kullanıyorum arkadaşlar..Açıkçası kaç model bir alettir tam fonksiyonları nelerdir çok fazla birşey bilmiyorum.Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.Tabi sizin merak ettiğiniz birşey varsa bn de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
Teşekkürler..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NFF

MesajTarih: Pts 19.05.2008 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam
fender The twin kullanan var mı

bilgi verebilir misiniz?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Snackerjack

MesajTarih: Prş 29.05.2008 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende Champ 12 var. all tube ve 12W.
Cleaninden acayip memnunum, drive'ı pek işime yaramıyor.
sambora01

MesajTarih: Çrş 09.07.2008 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

FENDER FM212R bu model nasıl kullanan var mı?
Başa dön
NFF

MesajTarih: Cum 11.07.2008 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vibrolux bir arkadaşımda var,
bende de the twin bulunuyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
plaROCK

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sambora01 demiş ki:
FENDER FM212R bu model nasıl kullanan var mı?

Selam arkadaşlar;
Ben yaklaşık bir senedir bu amfiyi kullanmaktayım,tonları her şekilde iyi gerek analog gerek prosesör ve en önemlisi kendi tonları.Kesinlikle size güvenle söyleyebilirim ki bir kaç analog pedalla bu amfiyi bıkmadan kullanablirsiniz.Öncelikle:

DRIVE/MORE DRIVE:Bunun anlamı distortion ve overdrive mevcut bana özellikle bu kanallar çok tatmin edici geldi,bluesdan tutun da metale kadar herşey çalınabiliyor fakat yüksek völümlerde doğal olarak haşırtılar olması doğal fakat bu sorunu drive ı kısıp artı boss ns2 gibi bir aletle halletmek mümkün.NOT:Ben bu aleti 4 e getirdiğimde camlar titremeye başladı baterinin hiçbir sesi duyulmuyordu Smile

CLEAN CHANNEL:Öncelikle benim rg320 fm den adeta fender stratocaster gibi clean sesi vermekte,üzerindeki reverbse tonlara tatlı ambiyanslar katmakta.Gerçekten reverble çok tatlı clean sesler vermekte.

ACCUTRONICS REVERB:Gerçekten bu reverbin hakkını vermek gerek ben bu kadar tatlı bir spring reverb duymadım gerçekten gerek distortionda gerek cleande mükemmel sonuçlar vermekte.

İZLENİM:Kısacası gerçekten en iyi solid-state amfilerden biri gerçekten son kuruşuna kadar hakkını veriyor.

ARTI ÖZELLİKLERİ:Öncellikle gerçekten fender özenmiş bu amfiyi yakarken görüntü ses kalitesi bütüm malzemeleri olarak ayrıyetten bilindiği gibi fenderim parça haznesi de çok geniş.

EKSİ ÖZELLİKLERİ:Çok ağır bir amfi.

ÇOK UZUN YAZDIM OKUYUN İŞİNİZE YARAYCAĞINA EMİNİM
Saygılar plaROCK
sambora01

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saol kardeş ya alım diyorumda çin malı satılıyor senin ki ne malı?
Başa dön
plaROCK

MesajTarih: Pzr 13.07.2008 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sambora01 demiş ki:
saol kardeş ya alım diyorumda çin malı satılıyor senin ki ne malı?

Benim kide ÇİN zaten bildiğim kadarıylar FM serisi made in china fakat çin deyip geçme yan ürün falan değil gerçekten her kuruşa değer ama bu benim şahsi düşüncem gerisi sanan kalmış Very Happy
sambora01

MesajTarih: Pzr 13.07.2008 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sağol bilgilendirdiğin için:)
Başa dön
alpburak12

MesajTarih: Pzr 13.07.2008 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Acıklı bir hikaye olmuş .. Okurken tüylerim diken diken oldu.En sondaki notta beni çok güldürdü haha !!
cemyy

MesajTarih: Çrş 06.08.2008 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar Bende yeni sayılırım fakat

fender bLues junior ve Fender blues deluxe arasında kaLdım sizce hangisi öneriLir....watt bakımından deil ton olarak cleanda ve drivede..__?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız