| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 08.07.2008 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
Herkes aldı mı kombineleri? Tasarım hakkında düşünceler nelerdir acep? Biraz fazla sade gibi geldi ama erken konuşmayayım, şık bir yanı da yok değil.. : ) Eski kardeşleriyle yan yana koyup bir daha bakmak lazım. Bu arada arkadaşlarımdan birine 94-95 sezonu kombinesi için 150 Euro teklif edildi geçenlerde. Vermedi..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rostocker

|
Tarih: Sal 08.07.2008 15:56 Mesaj konusu: |
|
|
Yok ya daha almadım,hava sıcak üşeniyorum gidip almaya,bi de yorgunluk.Akşama doğru gidip alayım diyorum o da 18:00 de kapanıyor,stadın orda da trafiğe girmeye uyuz oluyorum.Sitede baktım da maraton kartları güzel olmuş.
Bu arada teklif olayı baya komik olmuş Birileri koleksiyonuna katacaktı galiba. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 08.07.2008 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
Valla geçen sene tüm tribünlerin kartları aynıydı o yüzden o dizayn yine tüm kartlarda olacak gibi, onun için sordum zaten. Kart merkezinin çalışma saatleri hakikaten bu konuda insanları çok zorluyor bu arada evet; açıklama yapıldığı gün buraya yazdım nasıl alacağız acaba diye. Ve nitekim ben kendim gidip alamadım, arkadaşlarımdan birine verdim makbuzlarımı o kendininkini almaya gittiğinde benimkini de aldı. Cumartesileri de 16.00-17.00'ye kadar orada birileri kalsa o zaman rayına girerdi ama şu haliyle benim işten çıkıp almama imkan yoktu yani. Neyse biz atlattık, umarım herkes aynı şekilde atlatır ve herkesin hasreti sona erer.
Lig fikstürü ne zaman çekiliyor bu arada? Amma soru sordum ha..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Sal 08.07.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
Doğru çalışma saatleri terso oluyor.
Lig fikstürü de 12 Temmuz'daymış,erken gibi geldi bana baya ama...Son sezonlarda kötü fikstürler çekiyoruz.Bu yıl iyi olur inşallah.Ligin son haftasını stadım da geçirmek isterim.Şu derbi tarihleri de her taraf için iyi zamana denk gelsin.Keyfini çıkaralım ligin. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 08.07.2008 17:57 Mesaj konusu: |
|
|
Yurolig grubumuz bence zorlu , 4. olsak bile iyidir, zaten geç açılıyoruz baskette
Efes bomba transferler yapıo ama bizim çoluk çocuk ligi bu sene yine talar,Yurolig için ise çok hafif kadromuz
Kombinemi cmt alacağım ben de merak ediyorum şeklini şemalini. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Sal 08.07.2008 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
Guiza'yı aldık...
Hayılı olsun camiamıza |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 08.07.2008 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
Bu da şimdi geldi :
İspanyol oyuncu Daniel Gonzalez Güiza ile kulübümüz arasında 4 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Güiza, 14 Temmuz 2008 Pazartesi günü İstanbul'a gelecek ve 15 Temmuz Salı günü kendisini Fenerbahçeli yapacak resmi imzayı atacak. Oyuncumuz daha sonra takımımızın kampına katılacak.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Güiza Kimdir?
Futbol yaşantısına Xerez CD takımında başlayan Güiza, Real Mallorca tarafından transfer edildi ancak yeni ekibindeki ilk 3 sezonunda yöneticilerini etkilemeyi başaramadı. 2. ligde 3 sezon daha geçiren Güiza, Getafe'de ilk tercih santrfor olarak adeta yeniden doğdu ve Madrid temsilcisinin arka arkaya iki sezonu 9.sırada tamamlamasında, yakaladığı maç başına gol istatistiği ile önemli katkıda bulundu. Temmuz 2007'de Güiza Mallorca'ya geri döndü ve ligi tek bir penaltı bile atmadan 27 golle "Gol Kralı" olarak tamamladı. İspanyol santrfor bu başarısıyla bir çok Avrupa takımının da ilgisini çekti. Güiza, İspanyol Milli Takımı'ndaki kariyerine ise 8 Kasım 2007'de başladı. Bu tarihte Euro 2008 elemelerinde İsveç ve Kuzey İrlanda ile karşılaşacak olan İspanya Milli Takımı'nın aday kadrosuna ilk kez çağrılan Güiza, İsveç karşılaşmasında forma giymedi ancak 21 Kasım'da Las Palmas'ta İspanyolların 1-0 kazandığı Kuzey İrlanda maçında ilk kez milli formayı sırtına geçirdi. Daha sonra ülkesinin Euro 2008 kadrosuna da dahil edilen Güiza, turnuvada ilk 2 maçta forma şansı bulamamasının ardından, 18 Haziran tarihinde, ülkesinin, son şampiyon Yunanistan ile oynadığı mücadeleye ilk 11'de başlayıp ilk milli golüne de imza attı. Euro 2008'de İspanya'nın Rusya ile oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta Milli Takım forması altında 2. golünü atan Güiza, EURO 2008'in final maçında da yer aldı. Güiza, İspanya'nın Almanya'yı 1-0 yenerek kupayı aldığı maçta, oyuna sonradan, finalin tek golünü atan Torres'in yerine girmişti.
Tam Adı: Daniel Gonzalez Güiza
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1980
Doğum yeri: Cadiz
Milliyeti: İspanya
Boy: 1.80
Kilo: 80 kg.
Güiza'nın kariyeri
1998/99 Xerez 16 maç 1 gol
1999/00 Dos Hermanas (kiralık) 18 maç 9 gol
Mallorca B Takımı 17 maç 1 gol
Mallorca 1 maç 0 gol
2000/01 Mallorca B Takımı 28 maç 19 gol
Mallorca 4 maç 1 gol
2001/02 Mallorca B Takımı 25 maç 9 gol
2002/03 Mallorca 1 maç 0 gol
Recreativo Huelva 4 maç 0 gol
Barcelona B Takımı 15 maç 5 gol
2003/04 Ciudad Murcia 40 maç 16 gol
2004/05 Ciudad Murcia 41 maç 22 gol
2005/06 Getafe 32 maç 9 gol
Hayırlısı olsun  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Sal 08.07.2008 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Neler yapacak merak ediyorum.Çok fazla izleme imkanı bulamadım bu adamı.Kezman da satılmaz umarım,hücum manyak oldu bu sezon.Ayrıca Appiah olayında durum nedir Fifa'dan karar geldi mi? Haberiniz var mı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
mavitekme

|
Tarih: Sal 08.07.2008 18:24 Mesaj konusu: |
|
|
Güiza'nın gelmesi çok iyi oldu.. rostocker'a katılıyorum buarada umarım kezman satılmaz. _________________ F.CK EMO!
In a few years there will be none of you left! |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 10:44 Mesaj konusu: |
|
|
Kezman satılmasın diyorsunuz ama Semih'de gitmesin yani bence. Ayrıca sanırım Deivid iyileşene kadar Luciano modeli yapılabilir. Yani ismi federasyona bildirilecek listeye alınmayacak olabilir. Güiza için şimdi ne kendimi ne de sizi kandırayım; Avrupa Şampiyonasına kadar ismini duymamıştım. Geçtiğimiz sezon İspanya Ligini pek odaklı takip etmemişim demek ki.
İzlediğimiz maçlardan kumaşı iyi gibi gözüküyor eyvallah ama 17.4 Milyon Euro çok çok büyük bir para. Bu paraya acıdım açıkçası. Şimdi elimizde Kezman, Güiza ve Semih olmak üzre benzer tipte 3 santrafor olmuş oldu. Ben diyorum ki hem sağ hem de sol kanatta oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. İki kanatta da oynayabilen çok yönlü bir oyuncu ilaç gibi gelir. Behrami, Quaresma.. Bunlar hep bizi bir üst seviyeye taşıyacak isimler. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
mavitekme

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
Semih nöbetçi golcü zaten  _________________ F.CK EMO!
In a few years there will be none of you left! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
Semih değil,Genç Semih
Guiza'ya verilen para ile 3 tane NBA ya da üst düzey Avrupalı oyuncu alır F4'ü garantilerdik,bu 1 kişi için parayı sıçar gibi harcama olayına sinir oluyorum.
Quaresma Rıdvan'ın sağlamı gibi bişi çok isterim gelmesini. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 14:14 Mesaj konusu: |
|
|
luciano formülü fln iyi güzel de bu takımın ön liberosu real betis'e gidiyor kimse dur demiyor mu, kim alınacak aurelio'nun yerine? yerli statüsünde daha iyisini geçtim idare edecek kadar yerini dolduracak bir tek mehmet topal var. ayrıca 9 yabancı var bu takımda.
deivid sakatlandı. şimdi uğur boral ya da kazım'ın da sakatlandığını düşünelim kim oynayacak onların yerinde?ali bilgin mi?
appiah olayına girmiyorum bile...lig başlamadan emrah'ın dediği gibi bir adet çift taraflı kanat oyuncusu bir adet de yerli orta saha oyuncusu alınmalı. ayrıca mutlaka lugano elde tutulmalı, en azından bir sene daha. |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 11.07.2008 12:36 Mesaj konusu: |
|
|
Aurelio olayına uyuz oldum.Şerrefsiz meneceri yüzünden işler kötü noktaya geldi.Yönetim kalması için uğraşıyor fakat bu saatten sonra beyhude.Bir yandan da yönetime bırak gitsin diyorum,gitmek isteyen gider kalmak isteyen kalır.Valencia'ya gidecek dediler Betis'e gidiyor.Bizde oynarken Betis'i tercih etmesi saçma.Ayrıca 0 bonservis bedeli ile gitmesi ve bize hiç bir şey kazandırmaması cabası.Yanlış hatırlamıyorsam aynı şeyi Trabzonspor'a da yapmışlardı (o zamanki meneceri de bu adam mıydı bilmiyorum).
Neyse kimler gitti kimler geldi bu takıma,her şekil hedeflerimiz belli bizim,canavar gibi takım olacağız bu sezonda.
Deivid'in de tedavileri iyi gidiyormuşl,Ekim ayı (sezonun 6.cı haftasına denk geliyormuş galiba) gibi sahalara dönecekmiş,sevindirdi beni bu haber.
Bu arada Boca Juniors'un maç teklif etmesi güzel ama gerçekleşmemesi de kötü olmuş. |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Cum 11.07.2008 15:51 Mesaj konusu: |
|
|
Zenginin parası züğürdün çenesi yorarmış ama Güzaya verilen parayla 3 tane Saviola alır 3 ünü de üstüste koyardı Fenerbahçe.Adı da Saviola 3 ü bir arada olurdu. Pivot Santraforu olurdu Fenerin.
İspanya Liginde 27 gol atmak zor iş. Ama kariyeri biraz kafa karıştırıyor. 25 yaşına kadar alt liglerde, B takımlarında oynamış bir isim Guiza. son 2 senedir Primera da oynuyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 11.07.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
Bu para çok gereksiz bence,keşke amatörlere harcansaydı o para. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 11.07.2008 20:39 Mesaj konusu: |
|
|
Deivid'in 6. hafta döneceği açıklaması nerede veya kim tarafından yapıldı? 4 ay yok deniyordu eğer 6. hafta dönerse süper olur gerçekten. Umarım doğrudur. Ulan bu arada Wederson'da sakatlanmış yaa. 2 hafta yokmuş. Deli olacam deli. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Cmt 12.07.2008 1:34 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | | Bu para çok gereksiz bence,keşke amatörlere harcansaydı o para. |
Herkes aynı hatayı yapar bebişim takma kafana. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cmt 12.07.2008 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | | Deivid'in 6. hafta döneceği açıklaması nerede veya kim tarafından yapıldı? 4 ay yok deniyordu eğer 6. hafta dönerse süper olur gerçekten. Umarım doğrudur. Ulan bu arada Wederson'da sakatlanmış yaa. 2 hafta yokmuş. Deli olacam deli. |
Geçen sabah bizim kanalda izlemiştim.Bu sabahta yine haberi verdiler.Deivid'in doktoru,6 hafta sonra idmanlara başlayabilir,12 hafta sonra da maç yapabilecek duruma gelir demiş Deivid için.
Wederson da 2 hafta idman yapamayacakmış,geçmiş olsun.
Bugün de ilk hazırlık maçımızı yapıyoruz.Rakip Swindon Town.Maç 19:00'da D smart'taymış.Bizim kanal da verseydi ya maçı...
Bu arada milli oyuncularımız da kampa katılmış. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 12.07.2008 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
Aragones'e kanım çok ısındı antrenman görüntülerini izlerken,Başkan tam benim kafamda biri dediği zaman umutlanmıştım,bakalım iş sahaya nasıl yansıyacak. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
|