| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Sspector

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
| impala demiş ki: | | Sspector demiş ki: | | Biraz beklememize rağmen beklediğimize fazlasıyla değdi. Teşekkürler Pentagram |
Musa nerelerdesin yahu   |
Bende bilmiyorum nerelerde olduğumu Sen nerelerdesin asıL. Pentagram DVD sinin içinde kayboldum bu aralar _________________ -Sevgili Kamil Hepimizin Sevgilisi Kamil.-
Ölümsüzlüğünle Yak bizi !
Whisky Resmi Fan Sitesi
www.yakbizi.com
paNzEhiR & Spector [Musa] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
fotogrock

|
Tarih: Sal 24.06.2008 12:05 Mesaj konusu: |
|
|
Ankirockfest'te çektiğim birkaç fotoğraf... Dinlemek de fotoğraflamak da ayrı bir keyf Pentagram'ı.
Muhteşem bir Ay manzarası da vardı bu arada
Abdurrahman Antakyalı _________________ Facebook FotogROCK
http://www.facebook.com/profile.php?id=1380997389 |
|
| Başa dön |
|
 |
karamevsim

|
Tarih: Sal 24.06.2008 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
eee metoboy gitarı sanırım gitti..çaldılar mı artık ne yaptılar delikanlının gitarını  |
|
| Başa dön |
|
 |
Monster_YGT

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bende gitara takıldım
esp ile çıkmış ne oldu acaba öbürüne ? |
|
| Başa dön |
|
 |
pentagramurat

|
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

Kayıt: Jul 07, 2005 Mesajlar: 852 Nerden: İzmit - İstanbul
|
Tarih: Cmt 05.07.2008 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
mavitekme

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 12:47 Mesaj konusu: |
|
|
resimler dehşet ötesi yav _________________ F.CK EMO!
In a few years there will be none of you left! |
|
| Başa dön |
|
 |
Rgg

|
Tarih: Prş 10.07.2008 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
| 2009 diyorlar yeni albüme ve Türkçe sözlü şarkı da olabilirmiş. |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_and_shadow

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 19:39 Mesaj konusu: |
|
|
valla resimler çok iyi senin makine de sağlammış:)daha yeni albüm tarihi yok ya ne zamana hazır olursa.ama anatolia gibi türkçe ingilizce karışık olacak büyük ihtimalle _________________ i love rocking my soul
i hate fucking my life |
|
| Başa dön |
|
 |
saklaban

Kayıt: Dec 13, 2006 Mesajlar: 45 Nerden: safranbolu / ankara
|
Tarih: Sal 15.07.2008 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
Pentagram Fan Sitesi ailesi www.puratu.org olarak Zeytinli'deyiz ! (; _________________ Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!!!
www.puratu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 115 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Pzr 20.07.2008 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
pentagram'ın bostancı gösterim merkezindeki gösterimdeki süperdi ve birçok sanatçıda vardı
ogün sanlısoyla birlikte söyledikleri bir şarkısı çok güzeldi artık pentafram barlarada çıkıyorlar
bir dahakine oozeuvune gelince orda onları izlemek çok isterim |
|
| Başa dön |
|
 |
YaslanaRock

|
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1369 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |
swamped

|
Tarih: Pts 04.08.2008 0:13 Mesaj konusu: |
|
|
Metallica konserinde Pentagram beni inanılmaz şekilde hayal kırıklığına uğrattı. Hep beraber Ali Sami Yen Stadyumunu sallarız diye düşünüyordum.
Öncelikle sound rezaletti ne gitar anlaşıldı, ne davul (diğer ön grupların sound'u olabildiğince iyiydi), Pentagram bence daha profesyonel bir teknik ekip ile çalışmalı.
Murat her zamanki gibi sap gibi mikrofona yapışıp kaldı, seyirci gaza gelmeye müsait şekilde beklerken gaza getirecek en ufak bir hareket gelmedi gruptan. Bir ara sadece Tarkan sahnenin sağ tarafına doğru gitti. Arada da Cenk ayağa kalktı ama bunlar yetmedi. Murat kesinlikle sahnede ne yapacağını bilmiyor. 20.yıl konseri ve DVD'de de bunu gördüm. İnsan bir-iki şey söyler millete. Kızı kocaya kaçmış kadınlar gibi dizini dövmekle olmuyor sahne performansı. Sanırım artık konserlerden de zevk almıyor Murat. Keşke sahnede Ogün olsaydı dedik, eminim Bruce gibi oradan oraya koşturur seyirciyi öyle ya da böyle kontrol ederdi.
Seyirciler özellikle Türkçe şarkılara çok iyi eşlik etti.
Son olarak Pentagram' ın eline böyle bir sahne, böyle bir ortam bir daha kolay kolay geçmez, hiç iyi değerlendiremediler. Onlar sahnedeyken en az 30.000 kişi vardı. Sanırım Pentagram 18 yaş altı kitleye alışmış iyice.
13 yıldır Pentagram dinliyorum, kalabalık bir Pentagram koleksiyonum var. Böyle bir performansı ben dahil hiçbir Pentagram fanı haketmiyor bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
frozen_

|
Tarih: Pts 04.08.2008 3:05 Mesaj konusu: |
|
|
| swamped demiş ki: | Metallica konserinde Pentagram beni inanılmaz şekilde hayal kırıklığına uğrattı. Hep beraber Ali Sami Yen Stadyumunu sallarız diye düşünüyordum.
Öncelikle sound rezaletti ne gitar anlaşıldı, ne davul (diğer ön grupların sound'u olabildiğince iyiydi), Pentagram bence daha profesyonel bir teknik ekip ile çalışmalı.
Murat her zamanki gibi sap gibi mikrofona yapışıp kaldı, seyirci gaza gelmeye müsait şekilde beklerken gaza getirecek en ufak bir hareket gelmedi gruptan. Bir ara sadece Tarkan sahnenin sağ tarafına doğru gitti. Arada da Cenk ayağa kalktı ama bunlar yetmedi. Murat kesinlikle sahnede ne yapacağını bilmiyor. 20.yıl konseri ve DVD'de de bunu gördüm. İnsan bir-iki şey söyler millete. Kızı kocaya kaçmış kadınlar gibi dizini dövmekle olmuyor sahne performansı. Sanırım artık konserlerden de zevk almıyor Murat. Keşke sahnede Ogün olsaydı dedik, eminim Bruce gibi oradan oraya koşturur seyirciyi öyle ya da böyle kontrol ederdi.
Seyirciler özellikle Türkçe şarkılara çok iyi eşlik etti.
Son olarak Pentagram' ın eline böyle bir sahne, böyle bir ortam bir daha kolay kolay geçmez, hiç iyi değerlendiremediler. Onlar sahnedeyken en az 30.000 kişi vardı. Sanırım Pentagram 18 yaş altı kitleye alışmış iyice.
13 yıldır Pentagram dinliyorum, kalabalık bir Pentagram koleksiyonum var. Böyle bir performansı ben dahil hiçbir Pentagram fanı haketmiyor bence. |
Sadece şunları eklemek istiyorum sarhoş biri ne yaparki tutunmak için ya sana ya bana sarılır bizde yoksak orda mikrofona
Ama ogün adam bağrıyopr el çırpıyor kol çırpıyor milleti bir havaya sokuyor çok konser böle yaan oluyor murat 15 şarkı söylüyor her konserde ogün çıkıp bir secretı söylüyor anlayana anlıyor sonucu buna bir türlü anlama veremiyorum kim iyi kim kötü yada kalitemi _________________ Ogün Sanlısoy Fan
www.ogunsanlisoyfan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
metanch4

|
Tarih: Pts 11.08.2008 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
murat ilkan'ın sahne performansı her zaman aynı. mükemmel sesi var, ama ortalığı coşturacak bir performansı yok. _________________ aynada herkesin baktığı yabancı<br />Pentagram-Mezarkabul Fan Sitesi: <a href="\\\http://www.puratu.org/\\\" target="\\\_blank\\\">puratu.org</a> |
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 115 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Pts 11.08.2008 19:34 Mesaj konusu: |
|
|
süper bir grup en güzel albümü anatolia
barlarda konserler veriyorlar
ankirocktaki performansları süper ötesi idi |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
metallica konserinde ön gruplardan biriydi ilk orada izledim ve dinledim çok da sevdim..türkiye deki tek kaliteli müzisyen bunlar bence..diğer saçma sapan kişiler sabit konularda pentagram sabitlerde değil..sitenin adı türk rock ve türkçe rock metalin babası pentagram..bence bu başlığın sabit olması lazım.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pick-up

|
Tarih: Çrş 20.08.2008 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
| kornfreak demiş ki: | | metallica konserinde ön gruplardan biriydi ilk orada izledim ve dinledim çok da sevdim..türkiye deki tek kaliteli müzisyen bunlar bence..diğer saçma sapan kişiler sabit konularda pentagram sabitlerde değil..sitenin adı türk rock ve türkçe rock metalin babası pentagram..bence bu başlığın sabit olması lazım.. |
Neden Bazı Başlıklar Sabit - http://turkrock.com/ftopic25818.html
Ayrıca sabit başlıklardaki tüm gruplar müzikleri için bir emek ortaya koyuyor senin bunlara "saçma sapan kişiler" demen pek iyi bişey değil  |
|
| Başa dön |
|
 |
Tugsy

Kayıt: Aug 21, 2008 Mesajlar: 30 Nerden: M.Ereglisi / Tekirdag
|
Tarih: Prş 21.08.2008 18:43 Mesaj konusu: |
|
|
Pentagram ve Trail Blazer(Hayatımın albümlerinden biri) en sevdiğim albümleri.Hakan Utangaç'ın vokalini hep Tom Araya'ya benzetirim : ) Trail Blazer'da ise Ogün Sanlısoy adeta döktürüyor.Tabi Iron Man'de.Keşke ayrılmasalardı diyorum.Anatolia ve Unspoken da iyi albümler.Ama Metin Türkcan çok wah kullanıyor ve hoşuma gitmiyor.
Zeytinli Rock Fest'in ardından albüm çalışmalarına yoğunlaşacaklarını açıkladılar. _________________ MM Web Zine
Safsataya , ikiyüzlülüğe ve samimiyetsizliğe prim vermeyin... |
|
| Başa dön |
|
 |
|