Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
2000 - The Dawn of Dying
2006 - The Legend and the Truth
2008 - An Eye For An Eye
tarz ;
“Western Metal”, Heavy/Southern/Thrash Metal
grup da Sodom dan tanıdığımız Tom Angelripper yer alıyor...arkadaşlar kusuruma bakmayın grubun biyografisi hiçbir yerde yok o yüzden elimden geldiğince bişeyler yapıyorum...
western havasını heavy metal ile birleştiren harika,müthiş bir grup Desperadoz...her şarkısında ayrı bir anlam,duygu ve görsellik var..
almanyadan çıktığına hala inanamadığım southern-heavy grubu gerçekten güzel müzik yapıyorlar. The legend and the truth albümlerinde 'Hellbilly Square' diye bir şarkı ki alıp mızıkayı kendini texasa vurası geliyor insanın _________________ No more headtrip!
Tarih: Çrş 09.07.2008 12:16 Mesaj konusu:
Ahahah bu grup benim biyografi listemde uzun zamandır bekliyor ama ara verdim o işlere bir süre ne yazık ki. Angelripper ve Alaman diyarlarından nasıl çıktığını ben de anlayamamışımdır hiç bir zaman; fotoğraflarının hepsi de çok tarz hakikaten, Metal Archives'deki ana sayfalarında duran tüfekli fotolarına dikkat; Into the West'den çıkmış gibi adeta..
Jim Carrey tüm kariyerinde komedi filmlerinde oynayıp sonradan 23'te oynayarak birden farklı bir tarzı denedi ya. Tom ve tayfası için de buna benzer bir şey oldu sanırım.. İlk 2 albüm hakket iyi ama sonuncusunda sanki tutturamadılar pek. Gerçi çok da fazla dinlediğimi söyleyemem, belki üzerine daha da eğildikçe severim daha çok. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız