| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
c_araf_c

Kayıt: Apr 12, 2008 Mesajlar: 4 Nerden: Ankara Yenimahalle
|
Tarih: Çrş 02.07.2008 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
Emo=duygusallık(mış). Ve duygusalım ağlarım derdim olduğunda demiş bi arkadaş.
Arkadaşım herkesin bi derdi vardır napalım yani oturup hepimiz ağlayalım mı biraz da çözüme gitmek gerekmez mi?
Valla bende sizin yaşlarınızdayım(16 yaşındayım) ama böyle saçmalıklarla işim olmaz. Hayat sadece giyimden kuşamdan farklı olmaktan böle saçmalıklardan ibaret değil ki ya. Eğer kendinizi ispatlamak istiyosanız güzel olan olumlu yararlı olan şeylerde kendinizi ispatlamanızı tavsiye ederim. Sabahtan akşama kadar otur bi yere sağına soluna mal mal bak valla acıyorum sizlere. Şu emonun açıklamasını ve resimleri görünce hem midem bulandı hem de ne özenti bi millet olmuşuz diye yakındım ya. Eğer bişeylere özenmek örnek almak istiyosanız bu dandiklik serserilik değil ilim ve bilim yardımseverlik yani ne kadar olumlu boş olmayan şeyler varsa onlar olmalı bence.
Biz gençler böyle mi olmalıyız yani bu toplum böyle sabahtan akşama kadar boş boş oturmakla kalkınmaz ki. Nolur biraz aklınızı kullanıp düşünün. Lütfen ama ilk önce kendinizi düşünün ilerisi sizin için pek iç açıcı olmayabilir. İçinizden "bu ne saçmalıyo be" diye söylenebilirsiniz ama doğru olan bu arkadaşlar. Allah size akıl vermiş düşünün diye boş işler yapın diye vermemiş o aklı.
Bu kadar uzattığım ve sizi sıktığım için özür dilerim.
SİNEM |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 02.07.2008 19:28 Mesaj konusu: |
|
|
bu forumda öyle emo memo dolaşmaz, buraya yazmanın gereği pek yok ama katılıyorum sana, tek derdi olan sen misin diye de sorarlar adama, gereksiz insanlar, ortam kelebekleri, piyasanın vazgeçilmezleridir emolar, kalitesi de bundan anlaşılıyor zaten  _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
c_araf_c

|
Tarih: Çrş 02.07.2008 19:35 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | kalitesi de bundan anlaşılıyor zaten  |
Sen böyle olmaya kaliteli olmak mı diyosun arkadaşım
Eğer kaliteli olmak buysa...Bilemiyorum yani. Allah herkese akıl fikir versin:D _________________ ÇEVRELERİNE UYMAK İÇİN KENDİLERİNi
YONTANLAR;; TÜKENİP GİDERLER. |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 02.07.2008 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
espri denen şeyi yaptım ben orda _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Prş 03.07.2008 1:58 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş biraz hiddetli ya,espriyi anlamayacak kadar sinirlenmiş belli...Bırakın takmayın bu kadar kafanıza...Eğer çevrenizde böyle arkadaşlarınız varsa bir şekilde akıllarına girmeye çalışın ya da sallayın gitsin zaten bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
c_araf_c

|
Tarih: Prş 03.07.2008 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | | espri denen şeyi yaptım ben orda |
Arkadaşım gayem sana sataşmak veya laf atmak değildi. Eğer bunu düşündürecek bi yanlış yaptıysam da özür dilerim. Benim sinirim de sözlerimde o emo mudur neyse o insanlara. Senin yaptığın espriyi anlamıcak kadar da sinirlenmişim evet
Tekrar özür dilerim. _________________ ÇEVRELERİNE UYMAK İÇİN KENDİLERİNi
|
| Başa dön |
|
 |
kaybedenler

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
| ya kişi gercektenn emoysa,dış görünüşü bir yana düşünceleri hayata bakışını kastediyorum.gercekten emo olan bu kişi napcak.ve ole olmak istemiyor ama kurtulamıyor düşüncelerinden atamıyor bir tarafa. pskolojik bir hasatalık diyebilirmiyiz buna .desek bile ne yapmalı bu kişi bana onu soleyin. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Pts 07.07.2008 2:48 Mesaj konusu: |
|
|
abi cok gec kalmıssın.
en yakın sağlık ocağına gitmeli bence emo olan kişi. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Sal 08.07.2008 12:36 Mesaj konusu: |
|
|
intihar etmeli bence.hem bunalımdalar hep ağlıyolar falan ya.çok iyi gelir. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
midnite_trilogy

|
Tarih: Sal 08.07.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
| takacaksın kulağına SLAYER ı vereceksin volümü vereceksin volümü... bir emoyu daha topluma kazandıracaksın. |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
cannibal corpse dinleticeksin krize giricek müzikle öldürüceksin müziğin kullanıldığı en iyi alan olur sanırım  _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
EMO :
Kendi Benliğini Unutmuş , Sosyetik Özentiler Topluluğu.
Allah'ım Sana Bin Şükür ki İnsanım. _________________ 7 Telliler Aşkına ? |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Prş 17.07.2008 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
Ezik bir topluluk..Tokio Hotel fan ları falan işte.Yüzün önüne düşen köpek gibi saçma sapan bir saç, makyaj, saçma sapan göze batan aykırı kıyafetler falan..Rock türünün de içine s*çan topluluk.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 174 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Prş 17.07.2008 1:59 Mesaj konusu: |
|
|
emo bence ergenlik bunalımı gibi belli bir sure sonra kendılıgınden kaybolacak ..punk yada metal gibi köklü bir akım olmadıgı gercek dolayısıyla zaman asımına ugrayarak zamanla yok olacaktır _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 17.07.2008 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence EMO , Kişinin Karşıt Cinse Kendini Kanıtlama Sanatıdır. |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Prş 17.07.2008 15:45 Mesaj konusu: |
|
|
Sanat mı emo sence  _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 17.07.2008 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
| kornfreak demiş ki: | Sanat mı emo sence  |
Vallah Erkekleri Bilemiyeceğim.Ancak Kız Emolar Sanat Eseri Gibi.  |
|
| Başa dön |
|
 |
c_araf_c

|
Tarih: Cum 18.07.2008 10:41 Mesaj konusu: |
|
|
| kornfreak demiş ki: | | Ezik bir topluluk..Tokio Hotel fan ları falan işte.Yüzün önüne düşen köpek gibi saçma sapan bir saç, makyaj, saçma sapan göze batan aykırı kıyafetler falan..Rock türünün de içine s*çan topluluk.. |
Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. Gerçekten de Rock türünün de içine s*çan topluluk.. _________________ ÇEVRELERİNE UYMAK İÇİN KENDİLERİNi
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 18.07.2008 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
daha bugün gözlemledim bi kabile taksimde. görmez olaydım. insana benzemiyolar, hayvana da benzemiyolar. bazıları tavuskuşuna benziyo gerçi. rezillik kepazelik. başka bişey değil.
sinyal muhabbeti var bi de bunların, arkadaşım anlattı. nefretim o kadar arttı ki bunlara anlatamam  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cum 18.07.2008 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
| ByTar demiş ki: | daha bugün gözlemledim bi kabile taksimde. görmez olaydım. insana benzemiyolar, hayvana da benzemiyolar. bazıları tavuskuşuna benziyo gerçi. rezillik kepazelik. başka bişey değil.
sinyal muhabbeti var bi de bunların, arkadaşım anlattı. nefretim o kadar arttı ki bunlara anlatamam  |
Uzaylı Bunlar.
Duygusal Oldukları Kadarda Milleti Ezmeye Çalışıyorlar.Kendileri Ezik Tabi O Başka.Birde 13-14 Yaş Sınıfı Bunlara Özeniyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|