Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Aman hocam demokrasi demeyin, bunlar yine bağırıp sızlanmaya başlar demokraside nasıl parti kapatırsınız diye, aman!
Alıntı:
tabi canım sen dava açtın diye ben istifa edeceğim hemen..ne güzel !
Senin gibilerinin istifa etmesini beklemiyoruz zaten . Yukarıda arkadaşımız gereken özellikleri sıralamış.
Şu malvekoya da fazla cevap vermemek lazım aslında, adam(veya çocuk?)ın ne kitap okuduğu ne de doğru düzgün bir gazete okuyup bu okuduklarını kendi beyin süzgeçinden geçirdiği var. Sadece görüyor ve inanıyor.
Olacak iş değil yahu... _________________ Satılık Kutusunda, açılmamış Seymour Duncan SH-6
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
Tarih: Pzr 06.07.2008 4:28 Mesaj konusu:
Slaytanic demiş ki:
marzaleka demiş ki:
belki sizden biri,belki de ben birgün böyle tutuklanırız ama mutlaka bi şeyler vardır.eminim gözaltına alınanlardan hiçbiri haksız yere tutuklanmamıştır.
al işte. düpe düz partizanlık. artık bundan daha açığı olamaz. nasıl eminsin kardeşim. buyur açıkla. bir tanecik kanıtın var mı? bir tanecik bilgin var mı? nasıl emin olabiliyorsun gözaltına alınanların mutlaka bir suçları olduğunu.
daha bunu polis bilmiyor, tayyip bilmiyor. ama marzaleka biliyor!!!!!!!!!
ben böyle saçmalık görmedim. ilhan selçuk 80 yaşında adam. devletin verdiği koruma polisi ile yaşıyor. yani her saniye elinin altında. gecenin 4ünde bu adamı yatağından çıkartıp tutuklamak nedir biliyomusun? faşistliktir. hangi demokrasi de böyle bir uygulama vardır.
bir tanecik örnek göster bakalım. falanca demokratik devlette aynen böyle olmuştur de. tek bir örnek istiyorum.
merak etme,suçları yoksa zaten serbest kalırlar.
adamlara Atatürkçü diye çelik yelek giydirmişsiniz,toz kondurmuyorsunuz.yok gecenin bilmem kaçında yatağından alınmış da falan filan..devlet saat maat anlamaz,adamın ensenine yapışıverir.
ben zanlıları suçlamıyorum çünkü elimde nesnel bir bilgi yok.senin de yok,hiçbirimiz yok.ben diyorum ki bu adamlara peşin peşin fazla güveniyorsunuz.belki suçu vardır,belki de yoktur.suçu yoksa elini kolunu sallaya sallaya çıkar,eğer suçlu bulunursa da devlete hesabını verir.
şimdi bunun partizanlıkla ilgisi ne,ben onu anlamadım.ne yani,devletin birilerini sorgulaması çok mu zoruna gitti??? _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur.
pes ya. yani ancak bukadar olur. "merak etme,suçları yoksa zaten serbest kalırlar. " siz bu ülkeyi afganistan mı sanıyorsunuz, nijerya mı, libya mı?
ne demektir yaa suçları yoksa serbest kalırlar?????
bu mu sizin demokrasi anlayışınız???
daha açık yazayım, hiç bir demokratik ülkede insanlar acaba suçları varmıdır diye gözaltına alınmazlar. olaya bak yaa.
baba sen atatürkçülük altında darbecilik yapıyor olabilirsin gel seni bi gözaltına alalım. suçun yoksa bırakırız.
nedir bu kardeşim. izah etsin birisi.
demokrasiden ne anladığınız çok açık.
o halde, türbanlı bir kadın, "gel bakalım, sen irticai faaliyetlerde bulunuyor olabilirsin, biz seni çekelim merkeze, suçun yoksa bırakırız" denerek gözaltına alınabilir.
yazdıkça batıyorsunuz. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line
Demokrasi anlayışları olup olmadığından önce bir anlayışları var mıymış onu sorsaydın önce keşke; bunca cevaptan sonra hala daha bu cümleyi sarfedebilmesinin manası yok çünkü. _________________ Me fail English? That's unpossible.
Tarih: Pzr 06.07.2008 12:48 Mesaj konusu:
Slaytanic demiş ki:
pes ya. yani ancak bukadar olur. "merak etme,suçları yoksa zaten serbest kalırlar. " siz bu ülkeyi afganistan mı sanıyorsunuz, nijerya mı, libya mı?
ne demektir yaa suçları yoksa serbest kalırlar?????
bu mu sizin demokrasi anlayışınız???
daha açık yazayım, hiç bir demokratik ülkede insanlar acaba suçları varmıdır diye gözaltına alınmazlar. olaya bak yaa.
baba sen atatürkçülük altında darbecilik yapıyor olabilirsin gel seni bi gözaltına alalım. suçun yoksa bırakırız.
nedir bu kardeşim. izah etsin birisi.
demokrasiden ne anladığınız çok açık.
o halde, türbanlı bir kadın, "gel bakalım, sen irticai faaliyetlerde bulunuyor olabilirsin, biz seni çekelim merkeze, suçun yoksa bırakırız" denerek gözaltına alınabilir.
yazdıkça batıyorsunuz.
sana sadece _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur.
Tarih: Pzr 06.07.2008 12:48 Mesaj konusu:
JackRackham demiş ki:
Demokrasi anlayışları olup olmadığından önce bir anlayışları var mıymış onu sorsaydın önce keşke; bunca cevaptan sonra hala daha bu cümleyi sarfedebilmesinin manası yok çünkü.
sana da _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur.
belki sizden biri,belki de ben birgün böyle tutuklanırız ama mutlaka bi şeyler vardır.eminim gözaltına alınanlardan hiçbiri haksız yere tutuklanmamıştır.
henüz iddianame bile yokken kimse tutuklanamaz.senin zözünde de "ben bilmem beyim bilir" havası sezdim sanki. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı
Tarih: Pzr 06.07.2008 14:13 Mesaj konusu:
yaw bazı şeyleri ne kadar kolay konuşuyorsunuz yaa, birilerinin suçu olabilir diye birileri özgürlüklerinden mahrum bırakılarak mahpushane köşelerinde süründürülemez...
size çok basit birşeymiş gibi gelebilir ama bu zulüm altında insanlar oluyor, evet geçen sene haziran ayında ergenekon davası altında tutuklanan bir iş adamı (ismini hatırlayamıyorum) ağır bir hastalık geçirerek hastaneye kaldırılmıştı ve bu sabah duyduk ki hayatını kaybetmiş, keza eski van üniversites rektörü hapishanede intihar etmişti, sonradan anlaşıldı ki adamcağızın hiçbir suçu yokmuş, bütün bunlardan sonra nasıl olur da bu kadar rahat rahat konuşabilirsiniz, o zaman sokaktan geçen ofsayt tipli herkes tutuklansın anasını satıym, kesin elbet birkaçının suçu vardır dimi?
insanlar suçları günahı olmadan hapishane köşelerinde hayatlarını kaybediyolar, uzaktan nağme patlatmıyo benzemiyo bu işler, insanların yaşama özgürlüğü her değerin üstündedir, buraya dikkat edelim...
zaten bu akepeci zihniyet heryerde aynı. hemen lafı çebirirler. işte aynı elemanın arka arkaya attığı iki mesaj:
"eminim gözaltına alınanlardan hiçbiri haksız yere tutuklanmamıştır"
"ben zanlıları suçlamıyorum çünkü elimde nesnel bir bilgi yok"
benim açımdan daha fazla cevap yazacak bir durum yoktur. nasılsa dansöz gibi kıvırtıyorsunuz. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line
Tarih: Pzr 06.07.2008 15:34 Mesaj konusu:
en son 1992 de boyle gerilmisti ortalik
1993 ise sosyal ve siyasi acidan kabus gibi bir yildi...suikastler, provokasyonlar, pkk nin buyuk sehirlere sizmasi, kontr gerilla, hizbullahin ortaya cikisi, sivas olaylari bilmemne...
hemen akabinde 1994 de refah partisi patlamasi...
Allah sonumuzu hayr etsin _________________ waiting for democracy in china...
al işte. düpe düz partizanlık. artık bundan daha açığı olamaz. nasıl eminsin kardeşim. buyur açıkla. bir tanecik kanıtın var mı? bir tanecik bilgin var mı? nasıl emin olabiliyorsun gözaltına alınanların mutlaka bir suçları olduğunu.
daha bunu polis bilmiyor, tayyip bilmiyor. ama marzaleka biliyor!!!!!!!!!
ben böyle saçmalık görmedim. ilhan selçuk 80 yaşında adam. devletin verdiği koruma polisi ile yaşıyor. yani her saniye elinin altında. gecenin 4ünde bu adamı yatağından çıkartıp tutuklamak nedir biliyomusun? faşistliktir. hangi demokrasi de böyle bir uygulama vardır.
bir tanecik örnek göster bakalım. falanca demokratik devlette aynen böyle olmuştur de. tek bir örnek istiyorum.
merak etme,suçları yoksa zaten serbest kalırlar.
adamlara Atatürkçü diye çelik yelek giydirmişsiniz,toz kondurmuyorsunuz.yok gecenin bilmem kaçında yatağından alınmış da falan filan..devlet saat maat anlamaz,adamın ensenine yapışıverir.
Serbest kalmıyorlar. Emniyetden serbest bırakılması yerine "tutuklanmak" üzere mahkemeye sevk ediliyorlar. Oysaki adam suçsuz. Nitekim suçsuz oldugunu mahkeme onaylıyor bu sefer. İş emniyete kalsa tümden işimiz yaş. İş hükümete kalsa...
neyse olabilir böyle şeyler. suçsuzsa serbest bırakılır canım nolacak... polis yoldan geçen herkesi tutuklayabilir değil mi. _________________ 1w1?
Tarih: Pzr 06.07.2008 16:09 Mesaj konusu:
ya siz çok şey bildiğinizi mi sanıyorsunuz?emniyetten,askeriyeden,istihbarattan daha mı fazla belgeniz var?daha önce ne dedim ben,sizin benim gibilerin eline geçecek türden bilgiler yok ortada.üç beş tane adam içeri alındı,açılan başlık ''Türkiye'nin Atatürk'çülerine Ne Yapmak İstiyorlar?'' bu ne demek ya,bu adamlar melaike mi?alınamazlar mı içeri,siz nerden bileceksiniz ortada neler döndüğünü?
ben diyorum ki;mutlaka birşeyler var.bu adamlar konumları itibariyle önemli insanlar.birçok şeye güçleri yetebilir.bir suça karışmış olmaları muhtemeldir.sen kalkmış diyorsun ki ''polis yoldan geçen herkesi tutuklayabilir'' bu cümlenin açıkladığı hiçbir şey yok.
yazılarınızı okuyan da bütün belgeler sizin elinizden geçti sanıcak.hani siz çok iyi analiz yapıyosunuz ya,hani siz bütün olayları anında çözüyorsunuz ya... _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur.
1 yıldır neyle suçlandığını bilmeden tutuklu olan ve canından ümit kesilince tahliye edilen Kuddusi Okkır bugün hayatını kaybetti. 59 yaşındayken sapasağlam içeri aldıkları adam kederinden akciğer kanseri oldu, kemik ve beyni metastas yaptı, şuuru yerinde olmayarak canını teslim etti. Eşi Sabriye Okkır aylardır gazetelere, televizyonlara başvuruyormuş. Okkır'ın haberinin yapılması için ölüm döşeğine yatması gerekti.
Elif Şafak'ın doğum sancısını insan hakları mevzuu yapan liboş gerzekler neyle meşguller hala görüyor musunuz?
ya siz çok şey bildiğinizi mi sanıyorsunuz?emniyetten,askeriyeden,istihbarattan daha mı fazla belgeniz var?daha önce ne dedim ben,sizin benim gibilerin eline geçecek türden bilgiler yok ortada.üç beş tane adam içeri alındı,açılan başlık ''Türkiye'nin Atatürk'çülerine Ne Yapmak İstiyorlar?'' bu ne demek ya,bu adamlar melaike mi?alınamazlar mı içeri,siz nerden bileceksiniz ortada neler döndüğünü?
ben diyorum ki;mutlaka birşeyler var.bu adamlar konumları itibariyle önemli insanlar.birçok şeye güçleri yetebilir.bir suça karışmış olmaları muhtemeldir.sen kalkmış diyorsun ki ''polis yoldan geçen herkesi tutuklayabilir'' bu cümlenin açıkladığı hiçbir şey yok.
yazılarınızı okuyan da bütün belgeler sizin elinizden geçti sanıcak.hani siz çok iyi analiz yapıyosunuz ya,hani siz bütün olayları anında çözüyorsunuz ya...
Öncelikle forumda ne yapıldıgını irdelemen gerek.Niye?
Şöyle;
Yahu. yorum yapmayalım, konuşmayalım. Kendimize göre yanlış olanı gördüğümüzde susalım. Bu mudur? Bazı analizleri yapmak için uzman olmaya gerek yok. Bir düşünceyi açıklamak için uzman olmaya luzum yok.
Sana düşüncemizi, yada yorumlarımızı kabul ettirmeyi amaçlamıyoruz burda. Ama sen ha bire laf dürtüp duruyorsun, olayları kişiselleştiriyorsun; Siz böylesiniz, siz kimsiniz, siz herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz diye...
Sorması ayıp sen hangi uzman süper bilgine dayanarak "mutlaka birşeyler yapmışlardır hmmm" diyorsun . Sende uzman olmadan analiz yapıyorsun. Demek ki neymiş. İllaki olayları yorumlamak için uzman olmaya gerek yokmuş.
marzaleka demiş ki:
ben diyorum ki;mutlaka birşeyler var.bu adamlar konumları itibariyle önemli insanlar.birçok şeye güçleri yetebilir.bir suça karışmış olmaları muhtemeldir.
Uzman görüşü?
Hadi senin dediğin olsun.
Akadaşlardan da rica ediyorum. Uzman olmayan, kirli işlerin içinde bizzat bulunmayan kişiler yorum yazmasın. Bizzat ergenekon savcısı gelsin buraya birşeyler yazsın. _________________ 1w1?
Aman hocam demokrasi demeyin, bunlar yine bağırıp sızlanmaya başlar demokraside nasıl parti kapatırsınız diye, aman!
Alıntı:
tabi canım sen dava açtın diye ben istifa edeceğim hemen..ne güzel !
Senin gibilerinin istifa etmesini beklemiyoruz zaten . Yukarıda arkadaşımız gereken özellikleri sıralamış.
Şu malvekoya da fazla cevap vermemek lazım aslında, adam(veya çocuk?)ın ne kitap okuduğu ne de doğru düzgün bir gazete okuyup bu okuduklarını kendi beyin süzgeçinden geçirdiği var. Sadece görüyor ve inanıyor.
Olacak iş değil yahu...
bana şu veya bu şeklinde hitap etme bir daha olur mu?ayrıca senden bana cevap vermeni de bekleyen olmadı.
burda asıl tartışmamız gereken aslında şu..ben buraya yazı yazan çoğu arkadaşın ergenekon örgütünün farazi olduğunu düşündüğünü zannetmiyorum.hepiniz var olduğunu biliyorsunuz.siz ergenekonun faaliyetlerini savunuyorsunuz ve böyle bir şeyin gerekli olduğuna inanıyorsunuz.savunmalarınızın hepsi bunu gösteryor.öyle olsun bakalım..
ama komik olan şey de şu..bundan önce adını bile duymadığınız insanları, gözaltına alındıktan sonra nasıl da bağrınıza basıp sahipleniyorsunuz..
neymiş..adam akciğer kanserinden ölmüş de bunun suçlusu kimmiş..birinin ölmesi üzücü bir şeydir elbet.ama suçu vardı yattıı tamam mı.kimse kimseyi öyle kafasına göre gözaltına alıp tutuklayamaz.rahmetlinin maşşalah girişmediği iş yokmuş :
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Bilişim şirketi sahibi Kuddusi Okkır'ın el konulan bilgisayarında yapılan incelemelerde, çok önemli bilgi ve belgelere ulaşıldı
Okkır'ın bilgisayarında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bürokratlarla ilgili uzun bir fişleme listesi ortaya çıktı. Listede kamu görevlilerinin yanı sıra üst düzey emniyet yetkililerinin ismi de yer alıyor.
Organize suç örgütü kapsamında yargılanan çete elemanlarının fişlediği isimler arasında İzmir Valiliği'nden Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal da bulunuyor.
Yasadışı yapılanma, fişlediği kamu görevlileri hakkındaki düşüncelerini de kısa notlarla belirtmiş. Bazı isimlerin karşısına ''çıkarına düşkündür, yiyicidir '' şeklinde notlar düşülmüş.
Fişleme listesinin yer aldığı bilgisayarın sahibi Kuddusi Okkır'ın, el bombalarıyla ilgili olarak tutuklanan TSK dan emekli edilen eski askerlerle birlikte gizli toplantılara katıldığı belirlenmişti.
Okkır'ın Kuvayi Milliye Derneği başkanı eski asker Fikri Karadağ ile cephanelik ev olayında tutuklanarak cezaevine gönderilen ordudan emekli edilen Muzaffer Tekin ve Oktay Yıldırım ile birlikte çektirmiş olduğu fotoğraflar basında yer almıştı.
sonra bir adamın asker olması onu kutsallaştırmaz..bundan da nefret ediyorum.
neymiş efendim emekli bir asker ülkesine zarar vermezmiş..bu haberler balonmuş..balon olıup uçup kafanıza düşerler inşalalh..çok saygıdeğer askererimizin bir kaçına bir bakalım :
Muzaffer Tekin: Eski Yüzbaşı. Adı ilk olarak Danıştay saldırısında duyuldu.
Oktay Yıldırım: Emekli Astsubay. Gecekondudaki bombaların sahibi.
Mahmut Öztürk: Emekli Astsubay. Tekin’in Danıştay saldırısından sonra saklandığı villanın sahibi.
Zekeriya Öztürk: Emekli Binbaşı. Tekin’i hastaneye kaldıranlardan biri. _________________ o elinde tuttuğun küçük şeye dikkat et;çünkü o elinde tuttuğun büyük şeye dikkat et.
yazılarınızı okuyan da bütün belgeler sizin elinizden geçti sanıcak.hani siz çok iyi analiz yapıyosunuz ya,hani siz bütün olayları anında çözüyorsunuz ya...
bu fotoğraflar da eminim vardır emniyetin elinde.ve bunlar tek başına delildir tayyibin başbakan olamaması için.
gelin görün kü muhteşem emniyet birimlerimiz bunları değerlendirmedi nedense. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı
acizliğini bir kez daha gösterdin..alakaya bak koyu bir çay demle. üstelik fethullan gülenin yanında oturmak ne zamandan beri suç olarak kabul edilir oldu..ben birşeymi kaçırdım her zamanki gibi..kesin kaçırmışımdır ve turk rock filozofları beni şimdi bilgilendirirler. _________________ o elinde tuttuğun küçük şeye dikkat et;çünkü o elinde tuttuğun büyük şeye dikkat et.
polis akademisine,harp okuluna girerken hakkında araştırma yapan,sakıncalı kişilerle arkadaşlık ettiysen,sakıncalı semtlerde oturuyorsan seni okula kabul etmeyen emniyet talibanın önünde diz çökmüş elini eteğini öpen adamı nasıl hala tutuyor mecliste verebilir misin bunun cevabını? _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı
bana şu veya bu şeklinde hitap etme bir daha olur mu?ayrıca senden bana cevap vermeni de bekleyen olmadı.
Sana şu veya bu demedim zaten, iyi okursan "sen" yazdığımı görürsün. Ki bu forumdaki herkese "sen" diyorum, yaşça çok büyük olmadıkları sürece.
Ayrıca buradaki herkes yanlış bilmiyorsam cevap vermek için kendi kararları doğrultusunda davranıyorlar. Senin bekleyip beklememene göre değil.
Fethullah Gülen' in yanında oturması onun cemaati ile alakası olduğunu gösterir ki ülkemizde de cemaat faaliyetleri pek hoş karşılanmamaktadır bilirsin (karşılanmamaktaydı?) . _________________ Satılık Kutusunda, açılmamış Seymour Duncan SH-6
Sana şu veya bu demedim zaten, iyi okursan "sen" yazdığımı görürsün. Ki bu forumdaki herkese "sen" diyorum, yaşça çok büyük olmadıkları sürece.
Ayrıca buradaki herkes yanlış bilmiyorsam cevap vermek için kendi kararları doğrultusunda davranıyorlar. Senin bekleyip beklememene göre değil.
Fethullah Gülen' in yanında oturması onun cemaati ile alakası olduğunu gösterir ki ülkemizde de cemaat faaliyetleri pek hoş karşılanmamaktadır bilirsin (karşılanmamaktaydı?) .
şu malvekoya cevap vermeyin diyen sen değil misin?o yüzden söyledim..neyse konu bu değil.
cemaatlerin hoş karşılanmaması göreceli bir durumdur..bir suç teşkil etmemektedir.bu kadar komik olmayın..ayrıca konu bu da değil.
milletin ailesini ecdadını kurcalama işini de emniyet değil askeriye yapmaktadır..ben bir polis çocuğuyum,babam hakkında böyle bir araştırma yapılmadı.ama konu bu hiç değil.. _________________ o elinde tuttuğun küçük şeye dikkat et;çünkü o elinde tuttuğun büyük şeye dikkat et.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız