Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - 13 Temmuz 2008 Judas Priest İstanbul
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

13 Temmuz 2008 Judas Priest İstanbul
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nehirmavi

MesajTarih: Prş 17.04.2008 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

princess demiş ki:
Arkadaşlar şu koltuk olayına gelelim kuruçeşme arena da koltukta oturularak mı izleniyor konser ben anlamadım..nasıl oluyor? bir bilgisi olan? Rolling Eyes

7 eylül tool konseri de kuruçeşme arena'daydı, gayet ayakta izledik, koltuk falan yoktu. oturulacağını hiç ama hiç sanmıyorum bu yüzden bu konserde.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DEJ-A

MesajTarih: Prş 17.04.2008 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HM konseri oturularak izlenmez.Özellikle Judas konseri bu.Kesinlikle koltuk olmaz.Ayrıca sayıda , yani katılım az olacaktır beklendiğinden.Bu sebeple Judas'ın ilk ve son gelişi olur bu tahmin ediyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kingofloss__

MesajTarih: Prş 17.04.2008 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vallaha Judasçıların Metallica'dan yana tercih kullananlara laf etmesi biraz garibime gidiyor.Judas Priest'e saygım sonsuz ama benimde birçok kişi gibi maddi özgürlüğüm yok,dolayısıyla tercihimi benim için daha özel olan Metallica'dan yana kullanacağım.Müsait durumum olsaydu Judas konserine de gitmek isterdim.Ama ne yazık ki...Fakat Judas Priest konserine gidemeyecek kişilere "Metalden anlamıyorlar." tarzı laflar söylemek ayıp olur.Metallica'ya edilen lafların tek nedeni Metallica'nın aşırı popüler olması...Evet,bende Nothing Else Mattersçıların gelmesini istemiyorum,Metallica'yı iki-üç şarkı ile bilen ergenlerin konserde olmasını istemiyorum ama elden birşey gelmiyor.Metallica bu kadar popüler olmasaydı bu lafların hiçbiri söylenmezdi ya,neyse...
illnino

MesajTarih: Cum 18.04.2008 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metal konserinde koltuk olması saçma olur. Sonuçta metal bu nasıl oturarak izlenir? Türk sanat müziği değil ki. Smile
Cantstandya

MesajTarih: Cum 18.04.2008 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kuruçeşme'de koltuk var mı ki zaten oturarak izlensin? Olduğunu sanmıyorum ben. Bunun tartışılması bile abest, Priest'i oturarak izleyecek adamın ne işi var genel izleyicinin içinde. Bu arada insanların konser tercihleriyle ilgili eleştiri yapanlara da gülüp geçmek gerekir bence, burada yapan var mı bilmiyorum okumadım gerçi, fakat tam 1 aylık süreçte 3 büyük organizasyon bekliyor bu insanları. Tabii ki tercih yapılacak..

Ben de tercihimi Priest ve Testament'ten yana kullananlardanım, dün çaktım biletleri biraz borca girerek, borca girecek bir kişiyi daha bulursam tabii ki Metallica'ya da giderim niye gitmeyeyim. Ama şöyle bir şey var benim açımdan. Bilet fiyatları yüzünden yapılacak tercihler kız arkadaşıyla yiyişip iki nakarat söyleyecek olan adamları Priest ve Testament konserlerinden uzak tutacaksa, işte o zaman çok sevinirim bu işe. Geliyorlar ulan!

The time is coming, it's too soon I can't quite tell
I don't know, I think my world has gone to hell
The time is coming, life it spins just like a wheel
I don't know, that's the way that it makes me feel!..

Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DEJ-A

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Judas'ın ön satış biletleri hala tükenmediğine göre veya ön satış kalkmadığına göre , bu da ilginin az olduğunu gösterir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
odarelk-MM

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ama bitmiş ön satış...
antroplasm

MesajTarih: Prş 19.06.2008 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biletimi satıyorum 65 ytl istanbul
ozgun-pelit@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rostocker

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

False sense of pride, satisfies
There's no reason for suicide
Use your mind, and hope to find
Find the meaning of existence...

Edit:Cantstandya'nın Time is Coming'i görünce yazasım geldi...
Başa dön
ZoSo92

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 14:12    Mesaj konusu: judas Alıntıyla Cevap Ver

judas konserine gidiyorum ankaradan gitar hocamla birlikte gidicem ve onun arkadaşında sonra kalıcam orda bana eşlik etmeyen olur mu diye bir sorayım dedim.
Başa dön
PRONTO

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biletler satılmıştır.
Başa dön
DU_HAST

MesajTarih: Pts 14.07.2008 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayatımın en güzel günlerinden birini dün gece bana yaşatan bu insanlara teşekkür az kalır. Mükemmel bi konserdi gerçekten, 60ına merdiven dayamış babamdan büyük judas priest hayatımda izlediğim en sağlam sahne şovunu sergiledi. Ömrüm boyunca böyle bi konser göremem türkiye'de herhalde. touch of evil touch of evil diye her fırsatta inledik ama malesef dinleyemedik kendilerinden ama olsun , kesinlikle setlist'e takılacak bi konser değildi. Ama bi bis daha isterdi gönüller tabi.

Gelmeyenler çok şey kaçırdı , şimdiden kafalarını duvardan duvara vurabilirler.

Ve evet Rob Halford , sen insan değilsin.
princess

MesajTarih: Pts 14.07.2008 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bis olmalıydıSad( doyamadım..
illnino

MesajTarih: Pts 14.07.2008 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nefis bir konserdi süperdi. Beklediğimden çok çok daha kalablıktı konser. Sahnede müthiştiler. Painkiller da yıkıldı ortalık. Sona doğru Rob baba motorla çıktı sahneye. Güzeldi güzel. Bi de koca kalabalıkta tek king diamond tişörtlüde bendim galiba. Smile
masterofmasters

MesajTarih: Pts 14.07.2008 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beklediğim kadar iyi değildi ama yine de gittiğime değdi.. Arkadaşlarım "meet&greet" olayına girdikleri için çıktıklarındaki ilk yorumları çok yaşlanmışlar oldu.. 50'liyi geçmiş insanlardan gençlik performansları beklemek saçma olurdu, ama işte eski videolarını seyredince bu adamlar 15 sene önce gelmeliydi diyor insan..

ve evet "touch of evil", "beyond the realms of death" gibi beklenen bir çok şarkı gelmedi... Millet "Breaking the Law" ve "Painkiller" da coştu, keşke bunları ikişer kere çalsalardı Smile Nostradamus'tan çaldıkları parçalarda seyirci sadece seyirciydi Smile

Bu arada içerideki kalabalığa çokda kanmamak lazım, yolda karaborsacılar 35 liraya bilet satıyorlardı ve en az 5 - 6 kişi bana bilet lazım mı diye sordu.. 20 liraya rahat alınırdı.. Ben kapıda elinde kalan davetiyeleri (bir koçan vardı) 3-5'e satmaya çalışan eleman gördüm.. Acaba içerdekilerin ne kadarı biletliydi.. Hatta içeriye bedavadan girdiği her halinden belli tırışka tiplerde vardı ki (Judas'a hayatta para vermeyecek kahvehane tipleri) resmen karikatürlük...
rainbow

MesajTarih: Pts 14.07.2008 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öyle böyle değil, efsaneyi izlemek, tarihe tanıklık etmek belki. Hem de en önden, Bazen Halford, bazen Tipton ile göz göze, yüz yüze. Muhteşemdi, mükemmeldi, harika, enfesti. 2003 Dio konserinden beri bu şekilde aptal bir gülümsemeyle sahneye bakıp kalmamıştım. Painkiller, Rock Hard, Ride Free, Sinner, Between The Hammer and The Envil (yıllar sonra tekrar headbanger olduğum şarkıdır bu), Electric Eye, Metal Gods, meşhur Green Manalishi ve daha bir çok efsanevi şarkı, mükemmel bir vokal performansı. Seyir zevkini doruğa çıkaran bateri şovu. Üç gitaristin mükemmel ritmik hareketleri. Tamamı Judas Priest ile özdeşleşmiş, bizim için büyük, onlar için sıradan olaylar. Eğlencenin, hazzın, coşkunun tavan yaptığı an ise Breaking The Law'a hep beraber girdiğimiz an.

Fazla söze gerek yok, gelip görmeyenler adına derinden üzülüyorum.
Başa dön
odarelk-MM

MesajTarih: Pts 14.07.2008 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İzlediğim en iyi konser ya da en heyecan duyduğum konser değildi belki ama "müzik ve sahne bu kadar güzel birleşir" dedirten konser oldu.Electric Eye ı kanlı canlı izlemiş olmak bile yeter aslında...
princess

MesajTarih: Pts 14.07.2008 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaaa evet şubat ayında biletini almış biri olarak lanet üzerine lanet ettim organizasyona bu nasıl çifte standart?? biletler son gün artık indirimli satılırken biz kalmaz malmaz diye bindirimli aldık..Davetiyeler ya da karaborsaları saymıyorum bile..Aslında 80 ytl ye alınan biletleri götürüp burunlarına !! sokmayı düşündüm verin paramı ulan kolay mı kazanıyorum ben,benim judas sevgimden din sömürüsü yapar gibi yararlanıyorsunuz diye ama gelin görün ki nasılsa sonuç elde edemeyecektim..bunu geçelim bir de şu dikkatimi çekti biletini almış insanları sahil tarafındaki arka kapıya yönlendirmediler kuyruk uzaamış uzamışken biz vapurla(motor mu deniyo istanbul ağzı?)geldiğimizde hiç beklemeden giriverdik içeri..Arama yapılmadı çantalara çoğu kişinin bakılmadı kamera getiren bile vardı..anlayamıyorum ben bu organizasyonları hiçbir zaman, bana mı batıyor hep anlamsız yapılanlar bilemiyorum..bunun haricinde konser enfesti..söyliyecek hiçbir şey yok herzaman söylediğim tek birşeyin dışında geç kaldılar geeçç(yaşlandım ben biraz ya ondan yoruluyorum ölüm çıkıyor)
Ayrıca Ankara metal gods:)) tayfası olarak çektiğimiz sıkıntılara rağmen sağsalim yüzümüzün akıyla çıktığımız 46 kişilik günübirlik turumuzda taksim gezimizi,mevcut meşhur yemek yeme ve içme farzlarımızı yaptıktan sonra konser alanındaki tek tük damlayan bu sayının 2 katı kadar Ankaralıyla selamlaşmaktan da anladığımız kadarıyla biz hala ayaktayız dinazorlarız ama varız yeni nesil kadar hızlı olmasakta azımsanamayacak bir çoğunluğuz bu da beni sevindirdi ki Judas konserinin zaten büyük bir kısmı yaş ortalaması itibariyle orta yaş ve üstü bireylerdi en sonunda bir konserde kendimi çoluk çocuk arasında oyun parkında gibi hissetmedim(kimse üzerine alınmasın hala Rock'n antalya nın etkisindeyim,Masstival bile bunun izlerini silemedi...)
Mutluyum,yorgunum,İstanbulda dorock barda fotoğraf makinemi çaldırdım,bütün resimlerim gitti makineyi xtir edin giden resimlere yandım,ve kolay kolay gitmeyeceğini bildiğim judas etkisi altındayım , seyirciler açısından da judasa karşı gururluyum, Robun bayrağımızı sahnede dalgalandırmasıyla daha da Atatürkçüyüm ,çıkışta tur otobüsümüzü beklerken festival aracına binişini yakalayıp bizzat onları görebildiğim için de bir o kadar şanslıyım..daha ne olsun:)
serdar_secme

MesajTarih: Pts 14.07.2008 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konser:

İlk dawn of creation'la girdiklerinde kimse Rob'un nerede oldugunu anlamadı.Orada sahnenin sol üstünde bir azrail parlak cübbesiyle bekliyordu ve o gümüş gırtlak şarkısını şakımaya başladı. İlk parçanın sonunda attıgı çığlık ile " geri zekalılar.ben yaşıyorum.sesim de bitmedi" demek ister gibiydi.

Ardından konser aktı gitti.Mükemmel bir judas vardı.Babam yaşında amcalar bizim şimdiki gruplara parmak ısırtacak performansı catir catir sergilediler

Veee sıra geldi " BREAKING FOR WHAAT??" Herkes cılgına dönmüştü ve konserin 8.parçası BREAKING THE LAW'da istanbul bogazi kuralları yıkıyordu...

Painkiller... Muhteşem. Scott Trawis seyirciye ritm tutarak girdi painkillera.Hepimize asprin niyetine caldilar. KK'nın o müthiş sweepleri kendimizden geçirdi bizleri....

Gelgelelim. Metalin Tanrıları konseri 1bucuk saatte bitirdiler.2 bis yaptılar ama 9 parcadan sonraki bisler bisten sayilir mi bilmem...

Bislerin ilkine TÜRK BAYRAGI ikincisine MOTORLA gelen Rob seyirciyi çılgına çevirdi.Ayrıca İran bayragına gösterdigi saygı takdir edilesiydi..

Neyse ölmeden görmek istedigim bir geceydi.5 parça daha söyleseler daha da güzel olurdu ama buna da şükür

ARTIK İYİ GRUPLAR YAŞLANMADAN GELSİNLER!!
nef-i

MesajTarih: Sal 15.07.2008 2:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ağlamaklı bir şekilde yazılanları okudum
yazık oldu SadSad keşke gidebilseydim SadSad
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız