Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Marty Friedman
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Marty Friedman
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aegnor92

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son albümünü yeni dinleyebildim megadeth şarkılarını sololar hariç batırmış bence vokaller zaten berbat ama tears of angel mükemmel olmuş.sırf onun için dinlenebilir bi albüm.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jacksonke1

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 2:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vokal yapan herif aynı zamanda davulcusu marty nin ..
jeremy C.

Jackson Dk2 Eds - Marshall Vs30R - Pod 2.0- Ashton SL29CEQ Akustik(Acil Satılık)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DamnationGame

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arada bir düşünürdüm; Marty bu kadar güzel müzik yapan bir adam Dave Mustaine'in vokaline nasıl katlanıyor şeklinde.
Dün Cacophony videosu izlerken Peter Marrino'nun dehşetengiz abuk vokalini görünce bir kez daha anladımki Jeremy Colson veya Dave Mustaine'in yetersiz vokalleri Marty için pek bir şey ifade etmiyor onun için gitar iyi olsun müzik gaz olsun yeter. Wink
Buyrun buradan yakın...
Garfield benzeri vokalistimiz bayık gözleri ve hamburger göbeği ile böğürmeye hazır.
Smile
http://www.dailymotion.com/relevance/search/cacophony/video/xobf4_cacophony-live-in-japan89_music

Marty'e soruyorlar bir röportajda neden Cacophony'e Peter'dan daha iyi bir vokalist alamadınız?
O yoklukta daha iyi bir vokalist bulabilecek bir halimiz yoktu gibi bir cevap veriyor. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jacksonke1

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DamnationGame demiş ki:
Arada bir düşünürdüm; Marty bu kadar güzel müzik yapan bir adam Dave Mustaine'in vokaline nasıl katlanıyor şeklinde.
Dün Cacophony videosu izlerken Peter Marrino'nun dehşetengiz abuk vokalini görünce bir kez daha anladımki Jeremy Colson veya Dave Mustaine'in yetersiz vokalleri Marty için pek bir şey ifade etmiyor onun için gitar iyi olsun müzik gaz olsun yeter. Wink
Buyrun buradan yakın...
Garfield benzeri vokalistimiz bayık gözleri ve hamburger göbeği ile böğürmeye hazır.
Smile
http://www.dailymotion.com/relevance/search/cacophony/video/xobf4_cacophony-live-in-japan89_music

Marty'e soruyorlar bir röportajda neden Cacophony'e Peter'dan daha iyi bir vokalist alamadınız?
O yoklukta daha iyi bir vokalist bulabilecek bir halimiz yoktu gibi bir cevap veriyor. Smile

Hehe, böyle birşeyler hep beklerim Marty Friedman' dan.. Müzik babında yine megadeth icin ayrılırken ki nedenini Müzikal farklılıklar olarak acıklıyor .. Bunun gibi bir çok örnek var Marty den .. Seninde dediklerine katılıyorum, önemli olan onun için müziğin kalitesi, gaz olması falan .. Cok tutuyorum ben bu adamı ya Smile Adamla aramda duygusal bir bağ var sanki Smile

Jackson Dk2 Eds - Marshall Vs30R - Pod 2.0- Ashton SL29CEQ Akustik(Acil Satılık)
Başa dön
anelka

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DamnationGame demiş ki:
Smile

abi bu linki sen vermesen ben verecektim.bi herif ancak bukadar komik olabilir ne o vokalin hali öle.ama bişi deyimmi go of ve speed metal albümlerindede o herif var valla seviyom ama konser kayıtlarına bakınca tipide görünce ice yarıldım.arada bi böğürüyo ya ona bayılıyom abi ajdar 2 herif resmen.sonradan nolduki acaba o herif heralde müzikten elini eteğini çekmiştir.adam bile inanamıyodur o adamlarla bereber müzik yaptığına
Başa dön
jacksonke1

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi ona bakılırsa Marty nin Japan 2007 konserindeki basscı ya ne demeli tam embesil tipli.. Sanırım yeni albümdede o calıyor .Calıyor ama işte ne bilim embesil biri Very Happy

Başa dön
DamnationGame

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peter Marrino bizim Ajdar'ın idolüymüş yeni öğrendiğimiz bilgilere göre. Smile
Bildiğim kadarıyla Le Mans diye bir grupta söylüyor veya söyledi. Bir de Ozzy tribute grubu varmış ve Ozzy'yi taklid eden performanslar yapıyormuş.

Ozzy'nin çeyrek ton detone vokali bile Peter'dan daha iyidir beaa...
Wink
Ama ben en çok, komik Amerikan gençlik filmlerindeki kötü ama devamlı başına iş gelen hımbıl karakterlere benzemesine yarılıyorum.Very Happy
Speed Metal Symphony'e göre Go Off performansı daha iyi olsada ve hatta Cacophony ile bütünleşsede aradan geçen bunca zamandan dolayı, halen daha iyi bir vokal olsa iyi olurmuş dedirttiriyor.
Gerçi şöyle bir teorimde var...
İyi bir vokalle 2 virtiöz gitarı perdelemek istememiş de olabilirler...ama pek de geçerli bir neden değil herhal.
Marty'nin de dediği gibi o yokluk ve loser'lık haliyle o an en iyi onu bulmuşlar.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anelka

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DamnationGame demiş ki:
Gerçi şöyle bir teorimde var...
İyi bir vokalle 2 virtiöz gitarı perdelemek istememiş de olabilirler...ama pek de geçerli bir neden değil herhal.
Marty'nin de dediği gibi o yokluk ve loser'lık haliyle o an en iyi onu bulmuşlar.

abi yarıldım ya Very Happy yok abi valla ben seviyom o herifi ya.iyiki onu almışlar.ama keske o konser kayıtlarını izlemeseydim Very Happy
Başa dön
aegnor92

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cacophony albümleri vokalsiz çıksa daha çok tutardı bence vokaller çok berbat sadece gitar sesi götürürdü olayı zaten o albümlerde ama daha iyi sözler ve daha iyi bi vokalle herkes tarafından tanınan bi grup olabilirdi.
Başa dön
jacksonke1

MesajTarih: Pts 07.07.2008 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aegnor92 demiş ki:
cacophony albümleri vokalsiz çıksa daha çok tutardı bence vokaller çok berbat sadece gitar sesi götürürdü olayı zaten o albümlerde ama daha iyi sözler ve daha iyi bi vokalle herkes tarafından tanınan bi grup olabilirdi.

Daha kötüsünü bulana kadar en kötüsü oymus abi ne yapalım Smile

Başa dön
DamnationGame

MesajTarih: Pts 07.07.2008 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://vtunnel.com/index.php/1010110A/63dd7a5239905fce89b4932d6e4949a5e9248fe509acd46a0eb983682e4a0a651c8d4d0972e4c40b17632
Yeni albümden destansı bir duygusal parça...
Tears Of An ANgel
jacksonke1

MesajTarih: Pts 07.07.2008 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet Tears Of An Angel ı dinlemeyen kalmasın zaten ... Cidden cok iyi parca ..

Başa dön
aegnor92

MesajTarih: Pts 07.07.2008 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dinlediğim en iyi parçalardan biri kesinlikle gitarı konuşturmuş yani.
Başa dön
calis

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanırım dave mustaine dinlese marty nin yeni albümündeki coverları kalpten gider garibim yazık olmamış marty olmamış Very Happy
lovermanJames

MesajTarih: Pts 21.07.2008 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dave'in bu işlerden haberinin olmadığını mı sanıyorsun?
İzinsiz böyle bişey yapamaz ki hiç kimse zaten.Mutlaka izni vardır.
Başa dön
calis

MesajTarih: Pts 21.07.2008 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O zaman allah ikisine de akıl fikir versin marty den zaten böyle bir şey beklerdim de dave den ummazdım tabi dediklerin doğruysa.
jacksonke1

MesajTarih: Çrş 23.07.2008 2:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konuyu değiştreyim Razz
kesinlikle izleyin su videoyu ... Of hasta oldum olmaz böyle bi video.. Char Meets - Marty Friedman ..

http://www.youtube.com/watch?v=j_i0fqJD2bk#
youtube a giremyenler >> http://208.117.236.70

Başa dön
deathmetalman

MesajTarih: Çrş 23.07.2008 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

acaba marty nin yaptığı bazı şeylere misillememi??
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
18. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız