| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
HIV

Kayıt: May 30, 2004 Mesajlar: 133 Nerden: yolun hiçbir yere vardýðý yerden..
|
Tarih: Cmt 05.07.2008 4:53 Mesaj konusu: Bir FATiH YILMAZ şahaseri.. |
|
|
tüm pratik zekası, bilgisi ve işçiliği bir yana.. Harika bir insandır kendisi
İlk günden itibaren ilgisini, neşesini ve alternatif yaratıcı fikirlerini hiç kaybetmeden her türlü kolaylığı sağladı..
Kısacası ben düşledim, o da hayat verdi.
 _________________ bazen yanmak, solup gitmekten daha iyidir..
En son HIV tarafından Cmt 05.07.2008 16:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Eldrun

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 6:39 Mesaj konusu: |
|
|
Oldukça güzel görünüyor. Fakat hardware'ün hepsi aynı renk olsa daha bi iyi olabilirdi. Burgular altın, köprü krom, manyetik çerçeveleri siyah biraz garip olmuş. Hepsi altın olsa daha hoş olabilir bence, tabi renkler ve zevkler de var.  _________________ Warlock worlak diye okunur, warlok diye değil...
Satılık Behringer Ekolayzır 40TL |
|
| Başa dön |
|
 |
metalikkII

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
Dün atölyeye uğradığımda gördüm bu gitarı =) çok hoş olmuş güle güle kullan _________________ bö |
|
| Başa dön |
|
 |
groverjackson

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
| gitari atolyede gordum gercekten guzel gitar ama solak oldugu icin deniyemedik malesef=) hayirli olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
Eldrun

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
İlk resim süpermiş bu arada, yeni farkettim.  _________________ Warlock worlak diye okunur, warlok diye değil...
Satılık Behringer Ekolayzır 40TL |
|
| Başa dön |
|
 |
HIV

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Eldrun demiş ki: | Oldukça güzel görünüyor. Fakat hardware'ün hepsi aynı renk olsa daha bi iyi olabilirdi. Burgular altın, köprü krom, manyetik çerçeveleri siyah biraz garip olmuş. Hepsi altın olsa daha hoş olabilir bence, tabi renkler ve zevkler de var.  |
İlk tercihim hepsinin altın rengi olmasıydı fakat bir köprü bulmanın bu kadar zor oldugunu tahmin edemezdim.. bu haliyle de ilginç bir hava katmadı değil  _________________ bazen yanmak, solup gitmekten daha iyidir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIV

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
Saolun beyler.. Darısı boyle birşey isteyen herkesin başına.. Buarada ilk resim tamamen gerçekleri yansıtmaktadır  _________________ bazen yanmak, solup gitmekten daha iyidir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sonerb

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 15:48 Mesaj konusu: |
|
|
ne olursa olsun çok dehşet duruyo ama enk seçimi bu gitara gitmemiş diye düşünüyorum kırmızı bişey daha ateşli olurdu ama yinede dehşet duruyo güle güle kullan + |
|
| Başa dön |
|
 |
metallci

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
gitarı bugun caldım solak deilim ama yinede super bir gitar ) sertac gule gule kullan bununla super soloları atarsın bize kardesim  _________________ cort evl z4 (emg 81 85) => behringer gdi21 |
|
| Başa dön |
|
 |
cigicuv

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 21:50 Mesaj konusu: |
|
|
abi o gövdedeki maun 15 senelik ya o ağaçlar için ne savaş verdi adam, haberini alır almaz işi gücü bırakıp taa nerelerden getirdi abi tonlarıda "10" numara bir sorun cıkmazsa benimkide yakında bitiyor fotoları eklicem bende yanlız tek farkla ..... benimki daha yaman olacak  _________________ www.gitarvekemanatolyesi.com
özel şeyler dukkanlardan alınmaz
B rh+ |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
abi adam ne zaman basladi da bitirdi bunu ya? bitmemis hali bile cok şık olmustu, kopru bulamiyorum istedigim gibi diyordu, o yuzden boyle bir renk durumu olmus sanirim.
gaza geldim ben de mi bi kelly falan birseyler yaptirsam ya elinde mis gibi maun varken. |
|
| Başa dön |
|
 |
avenger

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 5:56 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten ne zaman başlayıp bitirmiş yahu? Çok tatlı duruyor vallaha dostum hayırlı olsun gerçekten çok beğendim =) bende bir RR gövdeli gitar yaptırtmıştım Fatih abiye ama benim sap ve aksamlar eski bir jacksondan çıkma olduğu için (JS30) tam bir randıman alamamıştım. Keşke ozamanlar param olsaydı da herşeyini Fatih abi yapsaydı. Neyse =) Tekrar hayırlı olsun dostum? _________________ Si vis pacem para bellum.
Revolution begins...
Jackson SLSMG, Boss MT-2... |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

Kayıt: Jul 01, 2008 Mesajlar: 155 Nerden: İstanbul / Tekirdağ
|
Tarih: Pzr 06.07.2008 13:45 Mesaj konusu: |
|
|
ne kadara mâl oldu abi sana ? eğer söylemek istersen tabi _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
zetiman

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
| baya güzel olmuş gerçekten Fatih'in ellerine sağlık. Bu arada ben de merak ettim herşeyiyle ne kadara mal oldu bu gitar? |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1075 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Pts 07.07.2008 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
ben de ne ağacı kullanıldı onu merak ettim,
bir de gitara bakınca evdeki kartonpiyerler gözümün önüne geliyor, o yüzden biraz itici geldi bana
şaka bi yana güzel gitara benziyor, en azından görüldüğü kadarıyla, hayırlı olsun _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
janmoreye

|
Tarih: Pts 07.07.2008 10:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Hayırlı olsun Sertaç, güle güle kullan. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIV

|
Tarih: Pts 07.07.2008 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
Köprü bulmak tam bir ölüm oldu ikimiz içinde..
Yaklaşık 2 hafta sürdü herşeyiyle..
İşçiliği benim için gerçekten çok tatmin ediciydi, üst eşiği yarım saat gibi bir sürede yaptı, izlememe rağmen hala aklım almıyo nasıl son haline getirdiğini..
Gövde ve sap, maun
Tuş, abanoz
Bana da hep itici gelmiştir ağaç görüntüsü o neden beyaz a boyatmayı düşünüyordum fakat gitarın yapım aşamalarını gördükçe her seferinde yeni ayrıntılar farkedince vazgeçtim.. _________________ bazen yanmak, solup gitmekten daha iyidir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIV

|
Tarih: Pts 07.07.2008 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
| janmoreye demiş ki: | | Hayırlı olsun Sertaç, güle güle kullan. |
Çok teşekkür ederim can.. Gitarı en çok senin (özel gitar koleksiyoncusu olarak) denemeni istiyorum umarım böyle bir fırsat yakalarız.. Mesela adananın şu sıcağında güzel bir kebap keyfi sonrası
Buarada hiç bir gitar esp min yerini tutamaz, o benim ilk göz ağrım  _________________ bazen yanmak, solup gitmekten daha iyidir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sskalkan

|
Tarih: Pts 07.07.2008 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun yafru,güle güle kullan.dün stüdyoyu innetti bu arada.baska söze gerek yok sanırım  |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

Kayıt: Feb 11, 2008 Mesajlar: 516 Nerden: İSTANBUL-EDİRNEKAPI-SURLARIN ORDAN...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|