Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - UcuzSatici Dükkan Fender,Gibson,Prs,Musicman Güncellenmistir
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

UcuzSatici Dükkan Fender,Gibson,Prs,Musicman Güncellenmistir
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Erren

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ManyaxTheLost demiş ki:
Bu arkadas gitarpedal.net'den dövülerek uzaklaştırılmıştı.. Aman diyeyim uzak durun..

http://www.gitarpedal.net/forum/viewtopic.php?t=724&start=45&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Dövülmedide gitarpedal da sorulan sorular üzerine agresif ve ahlak sınırları dışında cevap verdiği için atıldı.Kendisine sorulan sorulara cevap vermeyip bu şekilde konuşmayı tercih etmiştir.

CEVAPLARINA ÖRNEKLER:

Alıntı:
Simdi delinin kuyuya attıgı taş degilde idiotların ve moronların yorumları beni hasta ediyor.Tabii stratomaster sen başkasın ya yüceltmek istemiyorum hasta ruhlu arkadaslara son cevabım budur.Bundan sonra satışlarıma ek olarak gitarpedal kullanıcılarının teklifleri otomatik olarak iptal edilecektir.Yani kısacası aklı kısa yorumu uzun alıcılara ihtiyacım yok.Kullanıcımı silmezseniz ben sizin ta ............... im.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kbicer

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hurtmeplenty demiş ki:
kadir american deluxe jazz bass V Ash,musicman stingray ya da lakland 55-02 dusunuyorum..hepsi 5 telli..stoklarda var mı yoksa kaca malolur bi yardımcı olursan sevinirim..

Merhaba firmadan mesaj geldi istediginiz fender deluxe ash V string tabacco bass pazartesi günü amerikadan gönderilecek.Ulaştığında özel mesaj ile haber verecegiz.
Başa dön
Soylu

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gibson lp faded 50's neck icin tesekkurler...
Başa dön
sercanust

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fender 52 tele aldım çok memnunum:) kadir ilgin ve alakan için çok teşekkürler abi,hayrlı şatışlar..
Başa dön
kbicer

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Soylu demiş ki:
gibson lp faded 50's neck icin tesekkurler...

Alper bey bende çok teşekkür ederim, umarım uzun yıllar güle güle kullanırsınız.
Başa dön
kbicer

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sercanust demiş ki:
fender 52 tele aldım çok memnunum:) kadir ilgin ve alakan için çok teşekkürler abi,hayrlı şatışlar..

Merhaba sercan, öncelikle seninle tanıştıgıma çok sevindim süper bir alışveriş oldu güvenin ve dürüstlüğün teşekkür ediyorum.Güle güle kullan.
Başa dön
shnicx

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kadir abi jacksonların akibetini bekliyoruz dört gözle, özellikle de bahsettiğim bir aralar gg da sattığın sl3ü.. Smile Kolaylıklar ve saygılar..
kbicer

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

shnicx demiş ki:
Kadir abi jacksonların akibetini bekliyoruz dört gözle, özellikle de bahsettiğim bir aralar gg da sattığın sl3ü.. Smile Kolaylıklar ve saygılar..

Firmalar ile yazısıyorum en kısa zamanda umarım olumlu cevap gelir jacksonlarıda sizlerle bulustururuz Smile
Başa dön
iCeD_eMRe

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

shnicx demiş ki:

bende ibanez'lerin akıbetini bekliyorum dört gözle Laughing
kadir abi ö.m atmıştım dün, cevap gelmedi. noldu yattı mı ibanez işi Confused
ona göre tekrar 2. el ibanez piyasasına yönelicem, senden haber bekliyorum Smile
Başa dön
kbicer

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iCeD_eMRe demiş ki:
shnicx demiş ki:

ona göre tekrar 2. el ibanez piyasasına yönelicem, senden haber bekliyorum Smile

Ben ibanez icin deneme siparisi verdim, akıbeti netlesince haber vericem en azından senin isini gormeye calısırım.Diger firmalardan cevap asamasındayım.
Başa dön
irfanturunc

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi ben de ltd için konuşmuştum ec 1000, aklındadır söylüyorsun da var mı bi gelişme?
iCeD_eMRe

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kbicer demiş ki:
iCeD_eMRe demiş ki:
shnicx demiş ki:

Ben ibanez icin deneme siparisi verdim, akıbeti netlesince haber vericem en azından senin isini gormeye calısırım.Diger firmalardan cevap asamasındayım.

tamamdır abi, beklemedeyim ben tekrardan...
Başa dön
kbicer

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

irfanturunc demiş ki:
abi ben de ltd için konuşmuştum ec 1000, aklındadır söylüyorsun da var mı bi gelişme?

Arastırıyorum amacım sattıgım üst model gitarlar gibi ozel siparislerinizide aynı sekilde ucuza getirtebilmek ancak bu sekilde satın alıcam bu yüzden beklemedeyim.Buradaki bazı arkadaslar msn listemde haber geldiginde direk yazarım.
Başa dön
De_Morgan

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iCeD_eMRe demiş ki:

ibanez türkiyeden alabileceğiniz en ekonomik markalardan, şu anki durumdan haberim olmamakla beraber kısa bir süre önce birçok modeli avrupa ve amerikaya göre daha ucuza alabiliyordunuz zuhalden. Bana göre dükkandan parasının hakkını vererek garantili olarak alınabilecek tek markadır ibanez.
Başa dön
nadiras

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aslında tek marka değildir ibanez zuhal müziğin distribütörlüğünü yaptığı çoğu ürün o şekilde tabi her ürün de değil
Başa dön
iCeD_eMRe

MesajTarih: Pts 07.07.2008 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

De_Morgan demiş ki:
iCeD_eMRe demiş ki:

ibanez türkiyeden alabileceğiniz en ekonomik markalardan, şu anki durumdan haberim olmamakla beraber kısa bir süre önce birçok modeli avrupa ve amerikaya göre daha ucuza alabiliyordunuz zuhalden. Bana göre dükkandan parasının hakkını vererek garantili olarak alınabilecek tek markadır ibanez.

evet zuhal cidden iyi fiyata getiriyor ama malesef ben çıkamıyorum o fiyatlara. benim kadir abiden istememin nedeni, diğer markaları oldukça ucuza getirmesi. ibanez'ler de aynı şekilde olursa hemen alıcam. yoksa zaten dediğim gibi çıkamıyorum o fiyatlara, mecburen 2. el bakmaya devam edicem (istediğim gitar rg 2550 bu arada. ya da duruma göre rg 1570).
Başa dön
De_Morgan

MesajTarih: Pts 07.07.2008 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

genede en makul ürünler ibanezlerdir kanımca ki bilmem ne kadar haklıyım ben bunu ibanezin uzak doğu markası olmasına bağlıyorum. Başlığı bu konyla işgal etmeyeyim daha fazla.

bu arada kbicer den alınan gitarlardan birini inceleme fırsatım olmuştu, herhangi bir falso görmedim. görünen o ki biraz paranız varsa türkiyede o paranın alabileceği en iyi gitarları bu adamdan alacaksınız. tabi yakında taktiğini herkes öğrenip kendine gitar getirtmeye başlamazsa. neyse kolay gelsin, hayırlı satışlar, namaste.
Başa dön
Babbazulla

MesajTarih: Pts 07.07.2008 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kadir Bey, benim sizden aldığım Musicman Steve Morse Y2D model gitarı da satımış olanlar listenize ekleyin lütfen, Smile. Gitarı bir Luthier'e götürdüm o da gitarın mükemmelliğini onayladı. Alışveriş için tekrar teşekkürler... Bu arada benim gitarı sizden almama vesile olan diğer ilan hâlen aktif gözüküyor: http://www.turkrock.com/post1468493.html

Onu da alım-satımı gerçekleşmiş başlıklar kısmına ekleyin de silinsin.

İmkân olursa diğer arkadaşlarımı da gitar almaları için size yollayacağım. Diğer satışlarınız için kolay gelsin...
Başa dön
kbicer

MesajTarih: Pts 07.07.2008 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Babbazulla demiş ki:
Kadir Bey, benim sizden aldığım Musicman Steve Morse Y2D model gitarı da satımış olanlar listenize ekleyin lütfen, Smile. Gitarı bir Luthier'e götürdüm o da gitarın mükemmelliğini onayladı. Alışveriş için tekrar teşekkürler... Bu arada benim gitarı sizden almama vesile olan diğer ilan hâlen aktif gözüküyor: http://www.turkrock.com/post1468493.html

Onu da alım-satımı gerçekleşmiş başlıklar kısmına ekleyin de silinsin.

İmkân olursa diğer arkadaşlarımı da gitar almaları için size yollayacağım. Diğer satışlarınız için kolay gelsin...

Merhaba en sorunsuz alısverişlerimden birisini sizinle yaptım yeniden teşekkür ediyorum.İlanı değiştirdim ayrıca satılan bölümüne ekledim Smile.
Başa dön
iCeD_eMRe

MesajTarih: Pts 07.07.2008 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kadir abi gittigidiyor'da music man evh signature'ın açık artırma 1,575 ytl'den kapanmış. komisyonu falan da vardır onun en az %10 falan. çok ucuza gidiyo gitar, yollayacak mısın adama? gitarın sapı küçük elli insanlara uygunmuş baya diye okudum. merak ettim cidden öyle mi?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki
10. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız