Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ernie Ball lisanslı OLP marka gitarlar...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ernie Ball lisanslı OLP marka gitarlar...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cobain67
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 21.04.2008 0:39    Mesaj konusu: Ernie Ball lisanslı OLP marka gitarlar... Alıntıyla Cevap Ver

Bugün OLP mm1 model gitarı her ayrıntısıyla, her sesiyle inceledim ve aldım ve ben bu gitarı alıp rg350dx model gitarımı bıraktım. Marka gitarların yalnızca markasına para ödediğimi anladım (tabii bu her model için geçerli değil) Forumda birçok arkadasımız var maddi durumu pek müsait olmayan ama iyi bir gitar çalmak isteyen. Bu gitarları pek fazla kişi bilmiyor ve ben insanların fikir edinmesi açısından yazmak istedim. 2. el ölü Ibanez,Cort,Jackson vs. gitarlara vereceğiniz para ile bu tarz sıfır bir gitar alıp çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu gitarı aldıktan sonra rg350yi çöpe atasım geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=ZLYAQVA2ldQ

Bu videoda OLP markasının en ucuz gitarı olan mm1'in sadece bir amfi drive'ı ile verdigi ton var. Çok iyi gitarlar çalmadım ancak duydugum ton çaldıgım gitarlar arasında beni en çok tatmin edebilecek tondu ve hemen gidip deneyip aldım gitarı.
Goreshredder

MesajTarih: Pts 21.04.2008 0:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyat söyleyebilir misin acaba ???
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cobain67

MesajTarih: Pts 21.04.2008 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim aldığım model MM1 275 dolarlık bir gitar. Bu gitar çin üretimi ancak sıkıstırılmıs sunta gibi şeyler değil diğerleri gibi. Basswood gövde , maple sap ve maple klavye. Sap olarak fenderler gibi ve ibanezden sonra alısmak 1 haftamı alacak gibi.
manyetik_porecesi

MesajTarih: Pts 21.04.2008 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Acaba gitarın ayrıntılı resimlerini çekip koyabilir misin?
Crazysolo

MesajTarih: Pts 21.04.2008 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nerde satılıyor bu gitarlar acaba?Denemekte yarar var...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cobain67

MesajTarih: Pts 21.04.2008 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Reklama giren hareketlerden kaçındım ancak bilgi olması amacıyla www.olpguitars.com burada modeller ve bilgileri yer alıyor. Pek fazla model yok zaten.
Sadece Zuhal'de gördüm ben bu markayı. Bence de denemelisiniz. Maddi imkanları fazla olmayan ya da farklı zevkler için gitar arayanlar için ideal diye düşünüyorum.
D-Sonic

MesajTarih: Prş 26.06.2008 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün denedim ve elimde şu an para olmamasına rağmen kapora verdim...harika gitarlar, hele ki o fiyata...ne yazıkki bu markanın üretimi durmuş ve zuhal müzik bir daha getirmeyecekmiş. aslında biraz bilinse biçok kişi elindeki ibanezleri jacksonları epiphoneları bırakabilir...
Whiskas

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dün sanırım sonuncu kalan standart tremololu MM1 i aldım Zuhal'den. Floydlu modeli vardı fakat onları denemedim bile (Bana uzak Allah'a yakın Very Happy ) Henüz eve gidip uzun uzun çalamadığımdan detaylı yorum yapamayacağım fakat 280$ a daha iyi bir gitar zor bulunur, belki bulunmaz bilemiyorum Very Happy Eve gider gitmez ses örnekleri ile birlikte detaylı yorum yapmaya çalışacağım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sonerb

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

beyler bencede dediğğiniz gibi ben bu ernie ball'ların bi music man' i var o gitarı gördüm çok yakın bi abim çaldı herif gitarı tamire gelmiş elini sürdürtmüyor amerikadan gelme dehşet floyd rose humbucker ve dehşet manyetikler vardıda manyetiklere bakamadım ama gitarın telinden çıkan ses bile dehşet daha amfiya bağlamadan anlıyoorsonuz kaliteyi ....DEHŞET dediğiniz gitarı denemedim ama kaliteden şüphem yok o music man' i görünce ....
Başa dön
Ginoobili

MesajTarih: Pts 07.07.2008 1:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben fender - squier gibi OLP de musicman in alt firması olabilir diye düşünüyorum..

He's a womaan, She's a man.!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nadiras

MesajTarih: Pts 07.07.2008 3:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ginoobili demiş ki:
ben fender - squier gibi OLP de musicman in alt firması olabilir diye düşünüyorum..

düşündüğün gibi aynen
Başa dön
malveko

MesajTarih: Pts 07.07.2008 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de 200ytl verip mm modelelrinden aldım gayet hoş gitarlar.
mfikret

MesajTarih: Sal 08.07.2008 9:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nerde bulunur bu gitarlar? Türkiye distribitörü yok sanırım...
nadiras

MesajTarih: Sal 08.07.2008 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mfikret demiş ki:
nerde bulunur bu gitarlar? Türkiye distribitörü yok sanırım...

zuhal in istanbul şubesinde görmüştüm 5 6 tane ama bayadır gitmiyorum artık satmıyor da olabilirler

ama gitarpedal da fln ikinci el forumunda vardı bir ara niyetlenmiştim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız