| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
radyokafa_

|
Tarih: Cum 27.06.2008 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
oha be bi tj forda nesterovice jermaine o'neal satılır mı. indianadan saçmalık _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 27.06.2008 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Richard Jefferson'da Bobby Simmons ve Yi Jianlian karşılığında Bucks'a geçmiş; böylece Nets'in üçlüsünden sadece Carter kaldı takımda. Draftın ilk 3 sırası da şöyle olmuş:
1. Derrick Rose - Bulls
(Sonunda Murathanoğlu'nun isteği gerçekleşti ve Bulls, Chicago doğumlu bir elemana sahip çıktı.. )
2. Michael Beasley - Heat
3. O.J. Mayo - T'Wolves (Bu herif çok yetenekliymiş ama saha dışında acayipmiş baya) _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 27.06.2008 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
Mayo bence patlar NBA'de, ilk ikidekiler pozisyon fakiri adamlar. Beasleyden bi Barkley yaratmaya çalışacaklar sanırım  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 27.06.2008 17:34 Mesaj konusu: |
|
|
Bu üçünden izlemiş oldukların var mı, ya da hepsini izledin mi? Malumatın varsa az daha bilgi versen güzel olur..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 30.06.2008 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
Bu üçünün de maçlarını ve tanıtım görüntülerini izledim, Mayo bizim Solomon tipinde fakat daha uzun ve kuvvetli bir herif,sorunsuz olursa Magic gibi oynuyor ama maç içinde zırvalayan bir tip,NBA'de sağlam bir takıma gitmesi lazım,bunu adam etmeyle uğraşmayabilirler diğer taraftan. Yine de umudum çok.
Rose iyi bir guard gibi duruyo ama ona ben pek güvenmiyorum,Calbert Cheaney ya da Ron Mercer gibi NCAA'de süper oynayıp NBA'da silinen tiplere benzettim. Umarım yanılırım da Bulls'a faydalı olur.
Beasley ise içlerinde en hazırı,en kötü bizim Rasim Başak modeli bir adam olur takımı için,girdiği anda fayda verir,ama NCAA'deki seviyesinde oynarsa hakikaten ikinci bir Barkley olabilir,her yerden atıyor,devamlı pota altını zorluyor ve çok kuvvetli agresif bir oyuncu. 1. seçilmemeyi kafaya takıp çok dominant oynayabilir bu yıl,hırslı bi tip. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
Atlanta
Josh Childress Restricted FA
Josh Smith Restricted FA
Salim Stoudamire Restricted FA
Mario West Restricted FA
Boston
Tony Allen Restricted FA
Sam Cassell Unrestricted FA
Eddie House Unrestricted FA
Scot Pollard Unrestricted FA
James Posey Player Option
Charlotte
Derek Anderson Unrestricted FA
Jermareo Davidson Team Option
Othella Harrington Team Option
Ryan Hollins Restricted FA
Emeka Okafor Restricted FA
Chicago
Shannon Brown Unrestricted FA
Luol Deng Restricted FA
Chris Duhon Unrestricted FA
Ben Gordon Restricted FA
Demetris Nichols Restricted FA
Cleveland
Devin Brown Unrestricted FA
Daniel Gibson Restricted FA
Dwayne Jones Restricted FA
Delonte West Restricted FA
Dallas
Malik Allen Unrestricted FA
Jose Barea Restricted FA
Devean George Unrestricted FA
Juwan Howard Unrestricted FA
Eddie Jones Player Option
Tyronn Lue Unrestricted FA
Jamaal Magloire Unrestricted FA
Antoine Wright Unrestricted FA
Denver
Anthony Carter Unrestricted FA
Yakhouba Diawara Restricted FA
Allen Iverson Early Term. Option
Bobby Jones Restricted FA
Eduardo Najera Unrestricted FA
JR Smith Restricted FA
Detroit
Juan Dixon Unrestricted FA
Jarvis Hayes Unrestricted FA
Walter Herrmann Restricted FA
Lindsey Hunter Unrestricted FA
Theo Ratliff Unrestricted FA
Golden State
Kelenna Azubuike Player Option
Matt Barnes Unrestricted FA
Andris Biedrins Restricted FA
Austin Croshere Unrestricted FA
Baron Davis Unrestricted FA
Monta Ellis Restricted FA
Patrick O'Bryant Unrestricted FA
Mickael Pietrus Unrestricted FA
Houston
Steve Francis Player Option
Carl Landry Restricted FA
Dikembe Mutombo Unrestricted FA
Steve Novak Team Option
Indiana
David Harrison Restricted FA
Jermaine O'Neal Early Term. Option
Andre Owens Restricted FA
Kareem Rush Unrestricted FA
L.A. Clippers
Elton Brand Unrestricted FA
Paul Davis Restricted FA
Dan Dickau Unrestricted FA
Shaun Livingston Restricted FA
Corey Maggette Unrestricted FA
Smush Parker Player Option
Quinton Ross Unrestricted FA
L.A. Lakers
Chris Mihm Player Option
Ira Newble Unrestricted FA
Ronny Turiaf Restricted FA
Sasha Vujacic Restricted FA
Memphis
Andre Brown Restricted FA
Kwame Brown Unrestricted FA
Casey Jacobsen Unrestricted FA
Juan Carlos Navarro Restricted FA
Miami
Earl Barron Unrestricted FA
Ricky Davis Unrestricted FA
Shawn Marion Early Term. Option
Alonzo Mourning Unrestricted FA
Chris Quinn Restricted FA
Jason Williams Unrestricted FA
Dorell Wright Restricted FA
Milwaukee
Royal Ivey Unrestricted FA
Michael Ruffin Unrestricted FA
Awvee Storey Team Option
Jake Voskuhl Unrestricted FA
Minnesota
Michael Doleac Unrestricted FA
Ryan Gomes Restricted FA
Chris Richard Restricted FA
Craig Smith Restricted FA
Kirk Snyder Restricted FA
Sebastian Telfair Restricted FA
New Jersey
Darrell Armstrong Unrestricted FA
DeSagana Diop Unrestricted FA
Nenad Krstic Restricted FA
Bostjan Nachbar Unrestricted FA
Stromile Swift Player Option
New Orleans
Ryan Bowen Unrestricted FA
Melvin Ely Player Option
Jannero Pargo Player Option
Bonzi Wells Unrestricted FA
New York
Fred Jones Unrestricted FA
Stephon Marbury Early Term. Option
Randolph Morris Restricted FA
Orlando
Carlos Arroyo Unrestricted FA
James Augustine Restricted FA
Keith Bogans Player Option
Keyon Dooling Unrestricted FA
Maurice Evans Unrestricted FA
Adonal Foyle Player Option
Pat Garrity Unrestricted FA
Philadelphia
Louis Amundson Restricted FA
Herbert Hill Restricted FA
Andre Iguodala Restricted FA
Kevin Ollie Unrestricted FA
Shavlik Randolph Restricted FA
Louis Williams Restricted FA
Phoenix
Gordan Giricek Unrestricted FA
Sean Marks Unrestricted FA
Eric Piatkowski Unrestricted FA
Brian Skinner Unrestricted FA
Portland
James Jones Player Option
Raef LaFrentz Early Term. Option
Von Wafer Restricted FA
Sacramento
Ron Artest Early Term. Option
Anthony Johnson Unrestricted FA
Kenny Thomas Early Term. Option
Beno Udrih Unrestricted FA
Lorenzen Wright Unrestricted FA
San Antonio
Brent Barry Unrestricted FA
Michael Finley Unrestricted FA
Robert Horry Unrestricted FA
Kurt Thomas Unrestricted FA
Jacque Vaughn Player Option
Seattle
Francisco Elson Unrestricted FA
Mickael Gelabale Restricted FA
Robert Swift Restricted FA
Toronto
Primoz Brezec Unrestricted FA
Jose Calderon Restricted FA
Carlos Delfino Restricted FA
Utah
Jason Hart Player Option
CJ Miles Restricted FA
Paul Millsap Team Option
Washington
Gilbert Arenas Unrestricted FA
Antawn Jamison Unrestricted FA
Roger Mason Unrestricted FA
free agents listesi baya kalabalık.gerçi bikaç zleşme yenileyenler var ama çok değerli oyuncularda var.özellikle utah dan ve bostondan bikaç takviye bekliyorum ben  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 08.07.2008 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
Arenas kalmış takımda ve Jamison'da kalacak sanırım. Arenas'ın açıklamasına da bittim zaten, Jamison'ın ücreti arttırılsın ve takımda kalsın diye kendi ücretinde indirime gitmiş, onu açıklıyor:
"Başka oyunculara takımları maksimum kontrat önerince hiç düşünmeden kabul edip takımlarını zor duruma sokabiliyorlar ve gerisini pek düşünmüyorlar. Ama ben ücretimde fedakârlık yaptım ve takım daha iyi oyuncularla daha iyi yerlere gelsin istiyorum. 127 milyon dolar yerine 111 milyon dolar kazanarak aileme sağlayamayacağım ne olabilir ki?"
Bir kaç sene önce yılda 14 milyon dolarla geçinemeyen Latrell Sprewell'in kulakları çınlasın..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
crackocain

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 7:24 Mesaj konusu: |
|
|
Elton Brand is a 76er
Sprewell'in reddettiği meblağ 3 yıllık 21 milyon dolar idi bu arada  _________________ Ref: NFF, wahshe, halilpazarlama, leprosy_info, shnicx, canovski, wape, fender_vintage, metallihead, killthepain, hipertansiyon, agmed |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 10:30 Mesaj konusu: |
|
|
Hobarey, ciddi mi? Konuyla ilgili bir haber göremedim, link filan var mı ya da ayrıntı? Yahu Baron Davis Clippers'a geçtikten sonra kesin orada kalır ve şampiyonluk için savaşır diyordum ben. Vay anasını. Ayrıca Spree'nin 3 yıllık 21 milyon doları geri çevirdiğini de şimdi duydum. Bunca senedir yanlış biliyorduk belki de ama bir yerlerde duyduğumu çok iyi hatırlıyorum da aynı zamanda..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
Clippers yine sönük kalacak o zaman. Baron'a da kupa yakışır artık adam gibi bir takıma gitsin. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
songlessbird

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
| Chris Bosh gibi bir adamın olduğu takıma neden Jermaine alınır ki onun yerine daha iyi bir guard alsalardı saçma. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
bence iyi oldu jarmaine torontoya.pota altında sadece bosh la ne kadar olacagını gördük
ayrıca torosto guard bakımından nba in en kalbalık rotasyonlarından birine sahip bence çok iyi oldu raptors için.
elton brand bütün sezon oynamadı yani ne kadar fark yaratır belli olmaz ama eski gücünde olursa 76ers taraftarları play-off seyredecektir ki bende isterim bunu
clippers dan cacık olmaz maggeti de gsw ye giderse çok saçma olacak bu transferler
bakalım josh childress ı kim alacak çok merak içindeyim  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 10.07.2008 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
Childress düzeldi mi tamamen? Ne oldu o herife yahu, 1 koca sezon yattı valla. Bu sene benim asıl merakım geçen sene seçilmesine rağmen yine sakatlığı sebebiyle tüm sezon oynayamayan Blazers'daki çaylak olacak. İsmini unuttum şimdi, Kevin Durant'ın önünde seçilen. Ayrıca Chris Kaman'da Alman vatandaşlığına geçmiş ve milli takımda oynayacakmış. Elton Brand'in resmi açıklamasını da gördük; Iguodala şutunu biraz daha geliştirse ve iyi bir 2 numara alınabilse takıma Miller-X-Iguodala-Brand-Dalembert pas rotasyonu kuvvetli ve pota altında sert bir oyun çıkarabilirler belki. Şu 2 numara çok önemli ama. Hem içeride oynayabilen hem de elden çıkan Korver misali dış cezaları kesebilen biri olmalı. Çok şey mi istedim ne yaptım bilemedim şimdi ahah.
Maurice Cheeks'e büyük iş düşüyor büyük. Gerçi o takımı play-offa sokarak da bir iş başarmış oldu ama savunmanın daha da sertleşmesi lazım. Elton Brand uyum sağlayacak mı bakalım. Bir de ne kadar istiyor başarıyı ve ne kadar inanıyor.. Bu saatten sonra parama bakarım da diyebilir belli olmaz bu işler. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 10.07.2008 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
Seattle SOnics Oklahoma Sonics oldu,yapanın da edenin de kabul edenin de axl belasını versin. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 10.07.2008 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
Evet efendim şunu yazmıştım o konuda:
Seattle şehrinin takımının sahibi ve Starbucks'ın da sahibi ya da sahiplerinden olan Howard Schulz'dan satın alındı takım, Clay Bennett diye bir adam tarafından. Ve söylenenlere göre Seattle ile Bennett arasında yapılan anlaşmaya göre Supersonics ismi şehirde kalmış; yeni takımın logosu, ismi, renkleri, falanı filanı hep değişik olacakmış.
Valla Oklahoma City'ye bir takımın gitmesine sevindim zira geçen sene Hornets'i süper ağırlamışlardı ve kabullenmişlerdi. Ama bu Sonics gibi köklü; Payton, Kemp ve Schrempf'li kadrosuyla hakikaten basketbolu sevmemizde önemli rolü olan bir organizasyon yerine başkası olsaydı daha güzel olurdu elbette. Son olarak Kevin Durant'ın söylediklerini aktarayım ve olayın aniliğini anlayalım:
"Seattle'de bir ev almıştım. Ailemi yanıma getirmiştim. Şimdi yeniden taşınmam gerecek. Olayların bu kadar hızlı gelişmesini beklemiyordum"
Takım uzun zamandır toparlanamıyordu ama ne olursa olsun üzücü bir haber. Sanırım oyuncular sevinmiştir ama. En uzak iki deplasmanın birinden kurtuldular zira. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 10.07.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
Diğerinden asla kurtulamayacaklar ama
Celtics demişken geçen gün Reggie'li bir maç vardı,ne üzülmüştüm öldüğünde,Pierce'İn bir üst modeliydi  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Prş 10.07.2008 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
greg oden bu adamın nasıl dönecegini bilemiyorum ama kaan kuralın portland ı şampiyonluğa oynayacak takımlardan biri olarak göstermesinin tek sebebi bu adam.o etkiyi gerçektende göstereblcek mi görecez ama nba gelmiş geçmiş en hazır çaylak pivotlardan biri olarak gösteriliyor bu adam _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 11.07.2008 20:56 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de herif 19 yaşında mı ne; ama saçlarını beyaza boyayıp top sakal koysan Bill Russell'ın akranıymış gibi gözükecek. Şu hali bile 40 yaşında gösteriyor. İnsanların fiziği/görüntüsü beni elbette ilgilendirmez yanlış anlaşılmasın ama bu çok belirgin olduğu için yazmadan edemedim. Yeteneği konusunda söylentilerin haricinde bir malumatım yok ama hakikaten o derece yetenekliyse ve görüntüsündeki olgunluğu oyununa da yansıtabilirse Blazers taraftarları için Walton, Drexler ve Sheed/Wells/Anderson periyodlarının ardından 4. başarı ve heyecan periyodu başlayabilir. Dwight Howard'ın dominasyonunu dengeleyebilecek mi bakalım, söylentiler o yönde.
Blazers taraftarının yüzü gülsün isterim, her ne kadar son yıllarda play-offta Kobe'den yedikleri son saniye üçlüğüyle elendikleri anda Rose Garden'ın aldığı hâl ile hatırlıyor olsak da onları, hep doldurmuşlardır salonu ve takıma bağlılardır; öyle ki zamanında takımı sürükleyen iki isim olan Bonzi Wells ve Rasheed Wallace'ın şehirde karıştıkları kavga ve göz altı olayları bir ara arttığında ayaklanıp "Yıldızsınız diye her istediğiniz boku yiyip milletin susmasını bekleyemezsiniz, ya adam gibi durun ya da s.ktirin gidin, böyle disiplinsiz takım istemiyoruz"* tarzında posta koyduklarını da çok net hatırlarım. Sonrasında çok geçmeden alayı takas edilmişti, bunu da belirtmeliyiz. Ayrı gözüken 2-3 seyirciden birini oluşturuyor Portland eşrafı.
* We are in love with colors, not with you!  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 120 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Pts 11.08.2008 13:39 Mesaj konusu: |
|
|
bu yıl şampiyon boston oldu bu yıl şampiyon yine olabilirler
ampiyonluk adayları:cleveand ,lakers,san spurs vs gibi takımlar olacağına eminim valla en sevdiğim oyuncu:lebrom james boston-lakers maçı kran krana geçti işallah bu yılda öle bir final izleriz |
|
| Başa dön |
|
 |
oGSum_uA

|
Tarih: Sal 12.08.2008 3:23 Mesaj konusu: |
|
|
| hayko-vampir demiş ki: | bu yıl şampiyon boston oldu bu yıl şampiyon yine olabilirler
ampiyonluk adayları:cleveand ,lakers,san spurs vs gibi takımlar olacağına eminim valla en sevdiğim oyuncu:lebrom james boston-lakers maçı kran krana geçti işallah bu yılda öle bir final izleriz |
türkçe'nin ağzına bu kadar sı.....ki ya |
|
| Başa dön |
|
 |
|