| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Lucidal

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 12:39 Mesaj konusu: |
|
|
| ME demiş ki: | yok baba, hadi bi grup seversin hastası olursun, mesela bi metallica, bi iron maiden. hadi bu dediklerimin bi geçmişi var. hadi trivium olsun(aklıma genç olan bunlar geldi).müzik var elemanlarda, yetenek var baba bunlarda en azından:)
abi bunlarda müzik yok, nesi seviliyo çözemedim gitti. ya seven karacahil bir dinleyeci yada elemanları hoş buluyo(bunada bişey diyemem tabi) |
tokio hotel'i sevmiyorum, ama "geçmişi var - geçmişi yok" diye ayırmamak lazım grupları.
ilk çıktıklarında metallica ya da iron maiden'ın da geçmişleri yoktu. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
serox

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
Ya öle deme şimdi asıl kastedilen metallica ve iron maiden gibi grupların potansiyeli yüksekti ve hepsi müzisyenlik harikasıydı ve ama şu zavallı kızdan bozma erkekler grubu tamamen bir pazarlama harikası... _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
Lucidal

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 15:29 Mesaj konusu: |
|
|
ilk çıktığından dinleyenler bilebilir bunu, şu anki duruma bakınca tabi ki bir maiden ile bir tokio hotel kıyaslanamaz.
ama tokio hotel dediğin gibi; ticari bir kaynak. severek dinleyen vardır, onu bilemem; ses de çıkaramam. |
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 16:35 Mesaj konusu: |
|
|
| serox demiş ki: | | Ya öle deme şimdi asıl kastedilen metallica ve iron maiden gibi grupların potansiyeli yüksekti ve hepsi müzisyenlik harikasıydı ve ama şu zavallı kızdan bozma erkekler grubu tamamen bir pazarlama harikası... |
evet hocam aynen bunu demek istedim, yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakmayın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
bliss7

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
pazarlama harikaları  |
|
| Başa dön |
|
 |
alperen0255

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
tamam...kabul edelim ki o kadar baba grubun,yaşlı başlı tecrübeli amcaların yanında bunların yaptığı poptan da beter...
tamam...böyle rock grubu olmaz...
tamam...bunların müziğini rock diye değerlendirmek rock camiasına hakaret...
...
hepsi kabul...
ama kaliteli güzel şarkılar yapıyorlar işte...
ortaya çıkıp biz en iyi rockçıyız demiyorlar ki...
artık neden tartışırsınız ki yaptıkları müziğin ne tür olduğunu ???
rockı andıran pop...
ve ben seviyorum...
ama benim hiç sevmediğim şey:
'' biz rockçıyız popu dinlemeyiz, dinlettirmeyiz...rockçı geçinen pop gruplarını aşağılarız...yetmez bu pop-rock karışımı dinleyicileri de aşağılarız...''
vazgeçin artık bunlardan...
sizce de çok ayak olmadı mı biz rockçıyız başka tür müzik dinlemeyiz havaları???...şimdilerde bu sözü söyleyen(söylemeye hakkı olmayacak kadar bu müzik türünde yeni dinleyici olsalar da...) birçokları türemedi mi ???
dejavu nun elemanlarının koyduğu tespit hani:
moda diye rock dinleyenler...
ve bu havada olmak isteyenler (buradakiler için konuşmuyorum...genel için;diğer rock-metal sitelerini de göz önünde barındırarak söylüyorum) kendilerini asıl bu rockçı ruhuna sahip olduklarını belirtmede yarışıyorlar ve tokıo hotel benzeri grupları aşağılamayı bu yolda atılmış bir adım sayıyorlar...
diyeceğim o dur ki; siz gerçekten rockçıysanız, lütfedip bu başlığa girip aşağılayıcı konuşmayın...
sadece yaptıkları müziği eleştirin...
kendi türleri içinde değerlendirin...
eksiğini,iyi tarafını söyleyin...
her girdiğim sitede hep aynı konu konuşuluyor bea...
''rokçı mı ki bunlar...pop... pop...''
bu grubu seviyorum...
özellikle de ready, set, go! adlı şarkılarını...
ve çocuk yaşlarında iyi başarı... _________________ ÇİZGİROMAN OKUMAK SANATTIR... ÇİZGİROMAN KÜLTÜRDÜR... |
|
| Başa dön |
|
 |
atakandeftones

|
Tarih: Sal 08.07.2008 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
Tokio Hotel bi' rock grubu değil zaten, pazarlama ürünü.. çocukları lolipopla, sakızla, sürpriz yumurtayla kandırmak gibi bişeydir bu grup(!)..
Tokio Hotel tartışılmaması gereken bi' saçmalıktır..
Ticari bi zekanın mahsülüdür kendileri, evet zekice planlanmış bi kurgu; veletlerin medya şişirmesi bi gruba ait çıkarılacak bütün ürünlerini alması, takması, giymesi çok beklenilesi bi harekettir ve nitekim de öyle olmadı mı? Dergiler bu saçma grupla ilgili herşeyi yaparak bi' kazanç yoluna gittiler, üzerinde TH yazan bi ton bişey var heryerde..
Neyse; bu saçma grupla ilgili bi grup açmıştım facebook'ta..beklerim;
http://www.facebook.com/group.php?gid=16280552419 |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 17.07.2008 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
| ByTar demiş ki: | dümdüz kız mı olur yahu ne fantazisi  |
Yok Esprisine Dedim. Onlarla Fantazimi Olur Abicim.
Tek Kelime İle '' Nefret '' Ediyorum.Grupta Adam Akıllı Tek Enstrümanı Çalan Kişi Bateristleri.Zaten Gitaristlerine Diyecek Lafım Yok.  |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Prş 17.07.2008 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
bırak ya bateristlerinde ne var ? adam baget tutmayı bilmiyor bide bu kadar kaliteden, sanattan yoksun bi travestiler topluluğunun fan ları var ya..   _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
metallizm2 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 19:17 Mesaj konusu: |
|
|
İşte gelmiş geçmiş en iyi grup  |
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
Nedir efendim gençlerimizin bu gruba olan düşkünlüğü ? O kadar komikler ki diyecek laf bulamıyorm ama yine zevkler.. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
Klasik trip kız grubu ya. Nefretin ötesinde duygular beslerim. Müzik enstürümanlarına sonsuza kadar dokunmamalarını dilerim. Midem kalkıyor bu ismi duyunca. _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
rebellife

|
Tarih: Cmt 13.09.2008 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Mod. Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Pts 15.09.2008 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
Bende hiç anlamıyorum neden rock sınıfına giriyo bu grup.Ayrıca yukarda biri yazmıs çok merak ettim rockı andıran pop nasıl oluyo?
Ticari amaçlı olduğuna katılıyorum.Hani denir ya eline gitarı alan rockcı oluyo diye ülkemizde dünyanın her tarafında böyle.Sorun böyle grupların rock sınıfına girmeleri. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DMetallicAMT

Kayıt: Sep 07, 2008 Mesajlar: 46 Nerden: Wherever I May Roam
|
Tarih: Pts 15.09.2008 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
Ne biçim bişeydir bu tokio hotel? Virüs gibi yayılıyor. Gençler bunları dinlior. Felaket. Bu arada solistin ne olduğunu çözemedim. O nasıl bir erkek ya?  _________________ <div>Broken, Beat and Scarred AMT.</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
gece-fan

|
Tarih: Çrş 17.09.2008 20:36 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben TH sevmiyorum ama sevmemin sebbi pop yapıyor olmaları değil tabikide çünkü öyle bi ayrımım yoktur aman bu pop dinlemiyim tarzında neyse
TH her ne türde müzik yapıyorsa işini iyi yapmıyor. onların populer ve ünlü olmasının tek sebebi tarzları . iki kişi var onlar yakışıklı diye dinliyolar. tarzları biraz garip diye dinleniyolar ama eminim bi çok kişi dinledikleri müzikte ne anlatıldıgını bilmiyolardır. düzgün fanları 2 basamaklı sayıları gecmez ki görünürde binlerce fanı varmış gibi.........
her ne halt yapıyorlarsa TH yi hç begenmyorum ve sevmiyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Matee

|
Tarih: Prş 18.09.2008 11:35 Mesaj konusu: |
|
|
Bu kadar ilgi görmelerinin nedeni müzikleri değil zaten.Olay 12-15 yaşlarındaki kız çocuklarının Msn resimlerine grubun avatarlarını koyup nicklerinede I love Bill aşkım tom yazıp internette olur olmadık yerlere gruba hayranlıklarını anlatmalarından ibaret..Ben de grubun ticari amaçla piyasaya sürüldüklerini düşünüyorum.Yapım şirketleri albümleri çıkmadan şarkı sözü yazma vs. eğitimi verdiklerini okudum biyografilerinde... _________________ KoRn 4ewaa!! |
|
| Başa dön |
|
 |
rage_againts

|
Tarih: Prş 25.09.2008 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk dergide gördüğüm zaman çocuklar için dizi başlıyor zannettim onların reklamı yapılıyo sonra baktım müzik yapıyolarmış. çok zorlama tipleri var bide çocuk suratları keşke biraz büyüyüp piyasaya çıksalarmış. seven vardır saygı duyuyorum benim görüşlerim bu. |
|
| Başa dön |
|
 |
metal_up_your_ass_

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 177 Nerden: Republic Of FENERBAHÇE
|
Tarih: Prş 25.09.2008 20:24 Mesaj konusu: |
|
|
| grup demeye dilim varmıyor bir türlü.Her açıdan |
|