| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Pts 24.03.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
bu tokyo terliklerin muhabbetleri çok dönüyor bu aralar.
yav yapsın işte eğlencelik bişiler. nası olsa 3-5 albüm sora patlayacaklardır  _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
mike_aysenur

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
birileri bu gruba dur desin artık yoksa kusacağım. en yakın 3 arkadaşım var 2 si tokio hotel hayranı ağlamak istiyorum :S Anti TH. Ahh bir de hemen hemen her dergide başarılı grup olarak çıkmasalar  |
|
| Başa dön |
|
 |
kafabirmilyon Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 26.05.2008 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
| direk piyasa grup u direk arak parçalar isimde japonyada grup iyi iş yapsın diye tokio hotel konumuş |
|
| Başa dön |
|
 |
cobainkurt

|
Tarih: Pts 23.06.2008 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
| bu insan topluluğuna grup bile demiyorum şahsen ben.sevenleri de anlayamıyorum neden bukadar çok yuceltiyorlar bu grubu anlam veremiyorum.dinlenecek okadar çok iyi grup varken tokio hotel de ısrar etmek niye? |
|
| Başa dön |
|
 |
Aegwynn

|
Tarih: Pts 23.06.2008 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
Emo grubu _________________ We're all crying for respect and attention
We're all dying for a painless redemption |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Sal 24.06.2008 2:31 Mesaj konusu: |
|
|
Vokallerinin kız olsa aşık olunası dağa kaçırılası bir tip olması ilginçtir:DRock müzikte bir devrimdir bu çocukların yaptığı... _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
Tarih: Sal 24.06.2008 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
Benim anlamadığım nokta müzik market raflarında falan bu adamlara (?!) ait binbir çeşit albüm single konser dvd'lerini falan görmemdir. Sanırsın ki bilmem kaç yıllık kariyerleri var. Herifler çıkalı 2-3 yıl oldu 4564 tane single 456456 tane albüm 34535 tane konser dvd'si çıkarmışlar. Para bol herhalde. _________________ Satılık Pedallar ve gitarlar Digitech RP250, Boss MT2, Ibanez WD7, Cort X2 |
|
| Başa dön |
|
 |
Brokenstick

|
Tarih: Sal 24.06.2008 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
Adamlar'ı medya çok abarttı bir kere. Yaptıkları da iş olsa. Birsürü dergi en iyi grup seçti, en genç en iyi en çok satandır şudur budur. Değecek bir grup olsa neyse. Birde ben vokali kız sanıyordum hatta bana bu grubu öven arkadaşımda aramda şöyle br diyalog geçti
Ben: Abi bu tokio hotel'in vokal kız iyi güzel de makyajın dozunu biraz kaçırmış
Arkadaşım: İyi de o erkeeek! Kız değil ki :S
Ben: Haa iyiymiş o zaman  |
|
| Başa dön |
|
 |
fantasyland

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
| albüm alanların alayı emocore emocu olmuş desenize |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 21:50 Mesaj konusu: |
|
|
Tam bir pazarlama metası olarak piyasadalar. Herşeyleri pazarlanıyor.
Hadi Metallica'yı da bu tarz dergiler vs. pazarlıyor ama Metallica'nın yerini hatırlatmak gereksiz.
Fakat bu kardeşlerde ne müzik var ne başka bir şey.
Tanıdığım 3-4 farklı 12-13 yaşındaki kız çocuğu hep Tokio Hotel hayranı.
Devamlı bu yaş grubu için piyasaya grup sürülür.
New Kids On The Block mesela... bu tarz kız çocuklarının sevmesi için piyasaya sürülen zoraki gruplardan en hatırlanandır.
Türkiye'den de Grup Hepsi bir başka örnek.
2-3 seneye esamesi okunmaz. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Pts 30.06.2008 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
Tokio Hotel nasıl bi grup ismidir daha çözmüş değilim ne alakadır yani bu isim...Almanca da bir anlama falan geldiğinde sanmıyorum nedir yani  _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
Lucidal

|
Tarih: Sal 01.07.2008 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
bu grup ya sevilir, ya da ölesiye nefret edilir.
ama bu çok uçta ve farklı bir müzik yaptıklarından dolayı değil; tamamen hayran ve düşman kitlelerinin dar düşünce yapılarından kaynaklanıyor.
don't jump şarkıları hoş, ama beni grubun geri kalan şarkılar araştırmaya itecek kadar da değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Sal 01.07.2008 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
| MyCn demiş ki: | Tokio Hotel nasıl bi grup ismidir daha çözmüş değilim ne alakadır yani bu isim...Almanca da bir anlama falan geldiğinde sanmıyorum nedir yani  |
Capon halk evi ismi herhalde...Müşteri memnuniyeti önde olan türden... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Sal 01.07.2008 17:24 Mesaj konusu: |
|
|
12-17 yaş arası emo güruh devam ettikçe bu grup daha çok ekmek yer, daha çok medyada kendine yer bulur, daha çok şişirilir: ta ki hepsi yaşlanana kadar. bastonlu hallerini falan düşünemiyorum zaten bi de kızlar nasıl aşık oluyo bunlara onu anlamak güç. erkekler de aşık oluyo işin garibi erkek mi? abarttım tamam. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Sal 01.07.2008 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
Fatih Ürek'in o solist çocuktan ne farkı var ki?Daha yağşıhlı hatta ama bizim emocükler bu Alaman cinsiyetsizlerine bakıyorlar.Yazık. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Sal 01.07.2008 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
öyle deme ama fatih ürek de kendine yeni bi imaj yaptı ağır abi falan... son zamanlarda kurtlar vadisinden etkilenmiş sanırım. ya da adamın biri dayanamıyorum artık sen çevre kirliliğisin git üstüne başına bi çekidüzen ver bak yoksa... gibisinden tehdit etmiş de olabilir. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Sal 01.07.2008 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| MyCn demiş ki: | | Vokallerinin kız olsa aşık olunası dağa kaçırılası bir tip olması ilginçtir:DRock müzikte bir devrimdir bu çocukların yaptığı... |
ahaha yok be öyle çok var, hatta makyajsız ahaha
Mesela ben Europe'un-Final Countdown klibini izlediğimde Joey Tempest'i idol seçmiştim kendime bayanlar arasında ehehe  _________________ Mügeee
My Photography==> www.myspace.com/ogunfanmuge |
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Cum 04.07.2008 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
yok baba, hadi bi grup seversin hastası olursun, mesela bi metallica, bi iron maiden. hadi bu dediklerimin bi geçmişi var. hadi trivium olsun(aklıma genç olan bunlar geldi).müzik var elemanlarda, yetenek var baba bunlarda en azından:)
abi bunlarda müzik yok, nesi seviliyo çözemedim gitti. ya seven karacahil bir dinleyeci yada elemanları hoş buluyo(bunada bişey diyemem tabi) |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 9:39 Mesaj konusu: |
|
|
hayatımda gördüğüm duyduğum en kötü gurup tam olarak bir şarkılarını bile dinlemeye tahammül edemedim. ses yok görüntü facia off..
hitap ettiği yaş gurubu da zaten ergen kişiler zaten bunlarda ergenliğini tamamlamadan dağılırlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
doodlez

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 11:32 Mesaj konusu: |
|
|
tokio otel in ilk çıktığı dönemler..şimdi böyle duyunca geçmişi olan bi grup sandınız di mi heheh yani sene başı falan..bir kız var bağırıp çağırıyor diye değerlendirmiştim grubu kliplerini ilk defa gördüğümde.sonra o kızın erkek olduğunu öğrendim.tokio otel ilke ilgili ilk gariplik buydu..o zamanlar daha anlamamıştım ne bela bir grup bu.gel zaman git zaman alsancakta küçük tokio oteller türemeye başladı.küçük amy lee ler veya küçük avril ler bir derece tatlıydılar ama bu küçük tokio otelciler kısa zamanda alsancağı ele geçirdi.iddia ediyorum! pek yakın bir zamanda tüm dünyayı ele geçirecekler, kaldı ki fransada ki gelişmeler bunu doğruluyor..yakında ne tarafa bakarsak bakalım o saç şeklini göreceğizdir.ow shit! _________________ ..U may say im a dreamer but im not the only one... |
|
| Başa dön |
|
 |
|