| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MuratOzer

Kayıt: Jul 01, 2008 Mesajlar: 88 Nerden: İstanbul / Tekirdağ
|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:22 Mesaj konusu: siliniz. |
|
|
edit. _________________ OmniaMovens / 2006
En son MuratOzer tarafından Cmt 05.07.2008 1:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
james_root

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Böylelerine diyecek bişey bulamıyorum.İyi yapmışsın gerçekten bu konuyu açarak arkadaşım.Böyleleri forumda barındırılmamalı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
_Tj_

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
Ne güzel havlıyor... _________________ Engel -Gitar
Sadece Yaşıyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
fender_mexico

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
| tam olarak kim olduğunu da yaz forum dan kimdir bu |
|
| Başa dön |
|
 |
y_cetin

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
ya millet nekadar aptalca dusunceler icinde yaa...bu tür insanlar ! bu sekilde beyin tasıyan bilinçsiz insalar yüzünden ya dolandırıcılık ya da böyle moral bozucu seyler ortaya cıkıyor sabır hepimize sabırr! _________________ **Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır**
* http://www.myspace.com/bluesahmettekin * |
|
| Başa dön |
|
 |
ludingirra

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:35 Mesaj konusu: |
|
|
Foruma çok uzun zamandır üyeyim ve ilk defa direkt olarak benle ilgili olmayan bir konuda mesaj yazıcam çünkü kendimi tutamadım.
Arkadaşım bunu yayınladığın çok iyi olmuş, Bir zamanlar oldukça duyarlı, edepli, ciddi olan rock sever kesimin ne hale geldiğini de görüyoruz. Tabi genellemek yanlış olabilir ama bu tipte insan çok var malesef.
Bu gibi olaylar geçen yılda yaşandı Zeytinli Rock festivalinde bedava dağıtılan Summer Rocks Open Air biletlerini forumda parayla satmak isteyenler oldu. Tabi tercih meselesidir isteyen satar sonuçta kimse almazsa problem olmaz.
Ancak durumun bu boyutta olması yani eleştri yapan kişinin mail adresini alıp küfürler yağdırmak terbiyesizlik. Bu kişiye bende diyecek birşey bulamıyorum, akıl fikir terbiye. _________________ Sakarya Üniversitesi Rock Kulübü
http://www.saurock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
nadiras

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
forumda insanların canı fena halde sıkılıyor demekki onlara eğlence lazım
malum atılıp tekrar üyelik alıp forumu korumalar falan
bu arada o msn sahibi beni de eklemişti ve ne mal olduğu 3 dialogdan sonra belli olduğu için sildim
demek arkadaş da biraz heyecan arıyomuş ki fotosunu da çekip alım satım a ilan yapmış tebrikler |
|
| Başa dön |
|
 |
LostHeaven Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
kendi yazdıklarını gtsermemişsin inseydin ya altlara bu arkadaşı ekleyen benim.siz yorum yapan arkadaşlar ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz şaşıyorum sonra şuçlu kim aha bu arkadaş.şerefsizlikmiş yok dolandırıcılıkmış bu foru sayesnde 4 tane gitar alım satımı yaptım sora bakalım hangisinde prüz çıkmış gidin işinize bi şeyi adam gibi öğrenin sondan sora konusuosanız konuşun. _________________ Ne öLümden - Ne Hayattan ! |
|
| Başa dön |
|
 |
duppoy

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
olaya tarafsız baktığımızda murat arkdaşımızın küfür etmemesi güzel bi anlayış ve burda rezil etmek daha mantıklı davranış ayrı yeten burası müzisyen arkdaşlarımızın abilerimizin bi nebzede olsa müzik aleti alım satımı takip ettikleri (müzik aletleri borsası) yerdir yalnış düşünmüyorumdur umarım ...
ama alım satım sitesinden müzikden çok karaborsada ne satarım nerden ne kar ederim kime ne takarım şu başlıkda nasıl şingar çıkarsam gibi bi kaç formu karalayıcı yazılar var tabiki yeri geldiğinde bizimde hatılarımızıda azımsanmıyacak kadar çokdur genelleme yapsak...
Ama bu konularda artık sessiz kalamayız gerek form yöneticleri gerekse biz kendimize artık bir çeki düzen versek bu iş sayfa kitlemekle uplamakla bir kişi hat yaptığında çullanmaklada olmuyor aslında baktığımızda bu cümlelerde saçma oluyor ama artık hergün turkrocka girip ilanlarıma bakerken bu tip olarlar mide bulandırıyor siteden soğutuyor insanı açıkçası bu tip zihniyetteki insanları tamamen dışlıyarak bi tepki versek daha mantıklı olucak bunu herkes düşünmüşdür daha fazlasını düşünen de vardır eminim ama nedense klasik yapılarımızdan dolayı sadece lafda ibaret kalmasada formda ben açtığımda bakıyım bugün piyasda ne aletler var piyasa durumu nasıl gibi düşüncelerin yerine kim kime laf sokdu kimi attılar siteden hangi sayfa gitti hangi sayfa kitlendi gibi yazılar yerine daha bilgilendirici daha mantıklı konularda tartışsak (açık yüreklilikle söyliim bu formda bir çok şey öğrendim bilgilendim) ama son zamanlarda işin cılgı çıkdı geçekden hepberaber buna bi dur desek biliyorum biraz klasik oldu ama üslubumuda iyice yontarak yazdım inşallah herşey iyiye gider umudıyla iyi geceler |
|
| Başa dön |
|
 |
tekken_tag

Kayıt: Jun 22, 2008 Mesajlar: 18 Nerden: Hacettepe Konservatuvarı Operadan
|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
acı umuta katılın bune bea biri hata yapmış öbürüde arena stüdyosuna çevirmiş ortalığı _________________ TRANSPOZE GİTAR
www.myspace.com/transpozeband |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
nadiras sattığın kalitesiz malları almıyosak ve buyuzden laf yiosak snn gibi insandan denecek birşey yok.. anca karalayın sonra gelin bana laf atın işim gücüm yok sizin varmı peki onu sorayım aynaya bakın önce başkasına 2laf ederken _________________ Ne öLümden - Ne Hayattan ! |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
özür dilerim hepsini koyamadım. konuşma duruyor hala eğer benim bişey söylediğimi düşünebiliyorsan hemen yollayabilirim. ne bilet satanlara ne senin alışverişine bişey demiyorum, beni de ilgilendirmezsin. merak ettim arkadaşlarada sorayım dedim niye böyle yapıyorsun diye. _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
bana sorsaydın ya laf sokmaya çalışacğaına o zaman anlardın sorun değil herkesin .. .. kadar yolu var.bu arkadaşlardan 1inin diyeceini umursayacağımımı sandın hayır. ayrıca ben bilet milette satmıyorum bunu not olarak düşeyim sana _________________ Ne öLümden - Ne Hayattan ! |
|
| Başa dön |
|
 |
y_cetin

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
muratozer arkadasım harbiden baslık yerli yerinde bi baslık tşk...bu tip insanlar bunu bile akıl edemezler işte senin buraya bu sekilde resimleriyle acıklayıp kanıtlayacagını...gercekten sinir bozucu ya...sonucta burası alım satım herkes fikrini söyler bilgi edinir alır satar takaslar vs. ama ne yazıkkı cok acıyorum coookkk....ii ozaman burda bi ensturman yada herhangi bişi satarken biri arkadasımm fiat yuksek dediginde fikrini söledi die sövelim mi yaa hayret bişi ya bukadarda olmaz wallahi pes artık baska bişi demiyorum... _________________ **Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır**
* http://www.myspace.com/bluesahmettekin * |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
| nadiras demiş ki: | forumda insanların canı fena halde sıkılıyor demekki onlara eğlence lazım
malum atılıp tekrar üyelik alıp forumu korumalar falan
|
haklısın herkes birbirini eklesin msn den, ana avrat küfür edelim topluca ayrılalım sonra. böylesi daha güzel. _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
nadiras

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
çocuk bahçesine çevirdiniz bu forumu
yok anne saçımı çekti
baba bana küfür etti
sizin açtığınız aptal başlıklar yüzünden ya da saçma sapan mesajlarınız yüzünden ilanlar 1 günde 3 4 sayfa geriye düşüyor. sadece alışveriş amaçlı mesaj yazılmalı aptal muhabbetler döndürülmemeli |
|
| Başa dön |
|
 |
duppoy

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
sizin açtığınız aptal başlıklar yüzünden ya da saçma sapan mesajlarınız yüzünden ilanlar 1 günde 3 4 sayfa geriye düşüyor. sadece alışveriş amaçlı mesaj yazılmalı aptal muhabbetler döndürülmemeli[/quote]
düşüncenden dolayı teşşekürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
zenceffil

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
| internetin en kötü yanı bu işte, normal hayatta birbirine laf söyleyemeyecek insanlar, nette gönül rahatlığıyla hertürlü sözü sarfedebiliyorlar. arkadaşları tanımıyrm yaş olarak birinin onsekizin altında olduğunu biliyorum. karşıdaki belki 30 benki 12 yaşında. Kim haklı kim haksız bilemem. Herkes özelinde tartışsın derim. |
|
| Başa dön |
|
 |
killthepain

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
| nadiras demiş ki: | çocuk bahçesine çevirdiniz bu forumu
yok anne saçımı çekti
baba bana küfür etti
sizin açtığınız aptal başlıklar yüzünden ya da saçma sapan mesajlarınız yüzünden ilanlar 1 günde 3 4 sayfa geriye düşüyor. sadece alışveriş amaçlı mesaj yazılmalı aptal muhabbetler döndürülmemeli |
İyi yorum tebrikler... _________________ Özkan-PHRONESIS.gitar.
Ben şimdi sana hangi şiiri söylesem makâmı acı'dır...suz-i dilaradır... nur-u siyah'tır... |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
ben gerçekten meraktan açtım başlığı arkadaşlarla konuşalım diye, sadece bu başlığın diğer başlıkları engelleyeceğini düşünememişim ki yazık bana. rahatsızlık için tekrar kusura bakmayın _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
|