Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - siliniz.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

siliniz.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MuratOzer

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:22    Mesaj konusu: siliniz. Alıntıyla Cevap Ver

edit.

En son MuratOzer tarafından Cmt 05.07.2008 1:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
james_root

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Böylelerine diyecek bişey bulamıyorum.İyi yapmışsın gerçekten bu konuyu açarak arkadaşım.Böyleleri forumda barındırılmamalı..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Tj_

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne güzel havlıyor...

Sadece Yaşıyor...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fender_mexico

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tam olarak kim olduğunu da yaz forum dan kimdir bu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
y_cetin

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya millet nekadar aptalca dusunceler icinde yaa...bu tür insanlar ! bu sekilde beyin tasıyan bilinçsiz insalar yüzünden ya dolandırıcılık ya da böyle moral bozucu seyler ortaya cıkıyor sabır hepimize sabırr!

* http://www.myspace.com/bluesahmettekin *
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ludingirra

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Foruma çok uzun zamandır üyeyim ve ilk defa direkt olarak benle ilgili olmayan bir konuda mesaj yazıcam çünkü kendimi tutamadım.

Arkadaşım bunu yayınladığın çok iyi olmuş, Bir zamanlar oldukça duyarlı, edepli, ciddi olan rock sever kesimin ne hale geldiğini de görüyoruz. Tabi genellemek yanlış olabilir ama bu tipte insan çok var malesef.

Bu gibi olaylar geçen yılda yaşandı Zeytinli Rock festivalinde bedava dağıtılan Summer Rocks Open Air biletlerini forumda parayla satmak isteyenler oldu. Tabi tercih meselesidir isteyen satar sonuçta kimse almazsa problem olmaz.

Ancak durumun bu boyutta olması yani eleştri yapan kişinin mail adresini alıp küfürler yağdırmak terbiyesizlik. Bu kişiye bende diyecek birşey bulamıyorum, akıl fikir terbiye.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nadiras

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

forumda insanların canı fena halde sıkılıyor demekki onlara eğlence lazım
malum atılıp tekrar üyelik alıp forumu korumalar falan

bu arada o msn sahibi beni de eklemişti ve ne mal olduğu 3 dialogdan sonra belli olduğu için sildim
demek arkadaş da biraz heyecan arıyomuş ki fotosunu da çekip alım satım a ilan yapmış tebrikler
Başa dön
LostHeaven
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendi yazdıklarını gtsermemişsin inseydin ya altlara bu arkadaşı ekleyen benim.siz yorum yapan arkadaşlar ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz şaşıyorum Smile sonra şuçlu kim aha bu arkadaş.şerefsizlikmiş yok dolandırıcılıkmış bu foru sayesnde 4 tane gitar alım satımı yaptım sora bakalım hangisinde prüz çıkmış gidin işinize bi şeyi adam gibi öğrenin sondan sora konusuosanız konuşun.
duppoy

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olaya tarafsız baktığımızda murat arkdaşımızın küfür etmemesi güzel bi anlayış ve burda rezil etmek daha mantıklı davranış ayrı yeten burası müzisyen arkdaşlarımızın abilerimizin bi nebzede olsa müzik aleti alım satımı takip ettikleri (müzik aletleri borsası) yerdir yalnış düşünmüyorumdur umarım ...
ama alım satım sitesinden müzikden çok karaborsada ne satarım nerden ne kar ederim kime ne takarım şu başlıkda nasıl şingar çıkarsam gibi bi kaç formu karalayıcı yazılar var tabiki yeri geldiğinde bizimde hatılarımızıda azımsanmıyacak kadar çokdur genelleme yapsak...
Ama bu konularda artık sessiz kalamayız gerek form yöneticleri gerekse biz kendimize artık bir çeki düzen versek bu iş sayfa kitlemekle uplamakla bir kişi hat yaptığında çullanmaklada olmuyor aslında baktığımızda bu cümlelerde saçma oluyor ama artık hergün turkrocka girip ilanlarıma bakerken bu tip olarlar mide bulandırıyor siteden soğutuyor insanı açıkçası bu tip zihniyetteki insanları tamamen dışlıyarak bi tepki versek daha mantıklı olucak bunu herkes düşünmüşdür daha fazlasını düşünen de vardır eminim ama nedense klasik yapılarımızdan dolayı sadece lafda ibaret kalmasada formda ben açtığımda bakıyım bugün piyasda ne aletler var piyasa durumu nasıl gibi düşüncelerin yerine kim kime laf sokdu kimi attılar siteden hangi sayfa gitti hangi sayfa kitlendi gibi yazılar yerine daha bilgilendirici daha mantıklı konularda tartışsak (açık yüreklilikle söyliim bu formda bir çok şey öğrendim bilgilendim) ama son zamanlarda işin cılgı çıkdı geçekden hepberaber buna bi dur desek biliyorum biraz klasik oldu ama üslubumuda iyice yontarak yazdım inşallah herşey iyiye gider umudıyla iyi geceler
Başa dön
tekken_tag

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

acı umuta katılın bune bea biri hata yapmış öbürüde arena stüdyosuna çevirmiş ortalığı
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LostHeaven

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nadiras sattığın kalitesiz malları almıyosak ve buyuzden laf yiosak snn gibi insandan denecek birşey yok.. anca karalayın sonra gelin bana laf atın işim gücüm yok sizin varmı peki onu sorayımSmile aynaya bakın önce başkasına 2laf ederken
MuratOzer

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

özür dilerim hepsini koyamadım. konuşma duruyor hala eğer benim bişey söylediğimi düşünebiliyorsan hemen yollayabilirim. ne bilet satanlara ne senin alışverişine bişey demiyorum, beni de ilgilendirmezsin. merak ettim arkadaşlarada sorayım dedim niye böyle yapıyorsun diye.
LostHeaven

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bana sorsaydın ya laf sokmaya çalışacğaına o zaman anlardın sorun değil herkesin .. .. kadar yolu var.bu arkadaşlardan 1inin diyeceini umursayacağımımı sandın Smile hayır. ayrıca ben bilet milette satmıyorum bunu not olarak düşeyim sana
y_cetin

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muratozer arkadasım harbiden baslık yerli yerinde bi baslık tşk...bu tip insanlar bunu bile akıl edemezler işte senin buraya bu sekilde resimleriyle acıklayıp kanıtlayacagını...gercekten sinir bozucu ya...sonucta burası alım satım herkes fikrini söyler bilgi edinir alır satar takaslar vs. ama ne yazıkkı cok acıyorum coookkk....ii ozaman burda bi ensturman yada herhangi bişi satarken biri arkadasımm fiat yuksek dediginde fikrini söledi die sövelim mi yaa hayret bişi ya bukadarda olmaz wallahi pes artık baska bişi demiyorum...

* http://www.myspace.com/bluesahmettekin *
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MuratOzer

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nadiras demiş ki:
forumda insanların canı fena halde sıkılıyor demekki onlara eğlence lazım
malum atılıp tekrar üyelik alıp forumu korumalar falan

haklısın herkes birbirini eklesin msn den, ana avrat küfür edelim topluca ayrılalım sonra. böylesi daha güzel.
nadiras

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çocuk bahçesine çevirdiniz bu forumu

yok anne saçımı çekti
baba bana küfür etti

sizin açtığınız aptal başlıklar yüzünden ya da saçma sapan mesajlarınız yüzünden ilanlar 1 günde 3 4 sayfa geriye düşüyor. sadece alışveriş amaçlı mesaj yazılmalı aptal muhabbetler döndürülmemeli
Başa dön
duppoy

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sizin açtığınız aptal başlıklar yüzünden ya da saçma sapan mesajlarınız yüzünden ilanlar 1 günde 3 4 sayfa geriye düşüyor. sadece alışveriş amaçlı mesaj yazılmalı aptal muhabbetler döndürülmemeli[/quote]

düşüncenden dolayı teşşekürler...
Başa dön
zenceffil

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

internetin en kötü yanı bu işte, normal hayatta birbirine laf söyleyemeyecek insanlar, nette gönül rahatlığıyla hertürlü sözü sarfedebiliyorlar. arkadaşları tanımıyrm yaş olarak birinin onsekizin altında olduğunu biliyorum. karşıdaki belki 30 benki 12 yaşında. Kim haklı kim haksız bilemem. Herkes özelinde tartışsın derim.
Başa dön
killthepain

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nadiras demiş ki:
çocuk bahçesine çevirdiniz bu forumu

yok anne saçımı çekti
baba bana küfür etti

sizin açtığınız aptal başlıklar yüzünden ya da saçma sapan mesajlarınız yüzünden ilanlar 1 günde 3 4 sayfa geriye düşüyor. sadece alışveriş amaçlı mesaj yazılmalı aptal muhabbetler döndürülmemeli

İyi yorum tebrikler...
MuratOzer

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben gerçekten meraktan açtım başlığı arkadaşlarla konuşalım diye, sadece bu başlığın diğer başlıkları engelleyeceğini düşünememişim ki yazık bana. rahatsızlık için tekrar kusura bakmayın
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız