| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
HIGH-VOLUME Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 15.04.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Beni en çok etkileyen kitap Monte Kristo'dur.Romandaki yaşamı çok iç karartıcı.Rüyalarıma bile girdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
reddiye

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 2:09 Mesaj konusu: |
|
|
küçük prens ve martı (: 2side 80 sayfa civarı bikere en güzel yanı
şaka bir yana küçük prens i çocukken okumuştum ilk ve sonra atmıştım bir köşeye birgün bir yolculuğum sırasında okudum ve kafam mı güzeldi anlamadım ama her cümlesinden o kadar derin anlamlar çıkarttım ki ağlamaklı kapattığım kitap benim için özel bir anlam kazandı.18 yaş civarında tekrar okunmasını tavsiye ediyorum
martı jonathan birşey söyleyemiyorum martı
nasıl başlayıp nasıl bitiyor inanılmaz bir kitap.kısacık bir zaman ayırmanızı tavsiye ederim
yaşar kurt un da kitap için martı jonathan diye şarkısı vardır. _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
sat-tak: keman,tenis raketi,switch(hub),yazıcı,neck ve middle pozisyonları için fender mim den çıkma manyetik |
|
| Başa dön |
|
 |
oceanwalkers

|
Tarih: Cum 06.06.2008 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
| neva wede yüzyıllık yalnızlık |
|
| Başa dön |
|
 |
liberte

|
Tarih: Cum 04.07.2008 16:05 Mesaj konusu: |
|
|
angelinanın külleri frank mccourt tavsiye ederim gerçek bir yaşa möyküsü frank m. kendi yaşantısını anlatmış ancak muhteşem bir dille. _________________ [i][color=red]İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.[/color][/i] |
|
| Başa dön |
|
 |
wampiers89 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 04.07.2008 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
ayşe kulin sevdalinka bosnadaki savaşın iç yüzünü görünen görünmeyen herşeyi süper bir dille anlatmıştır bir savaş roman olarak bu kadar güzel yazılabilir karakterler olsun kurgu olsun herşey süper.... herkeze tavsiye ederim... _________________ unutma ne kadar seversen o kadar sevilirsin |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Cum 04.07.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Trevanian - Şibumi,mutlaka okunması gereken kitaplardan... |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 696 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Sal 08.07.2008 19:35 Mesaj konusu: |
|
|
emekli asker ve ilk kuzey ırak operasyonunun komutanı osman pamukoğlu;unutulanlar dışında yeni birşey yok.yaşadığı herşeyi birebir anlatmış,muazzam bir kitap. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Pzr 17.08.2008 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
Otomatik Portakal
Şiddetle tavsiye ederim bu kitabı .
Şunları aktarim kitap hakkında ;
İngiliz romancı Anthony burgess ' a 1959 yılında ameliyat edilemez bir beyin tümörü tanısı kondu ve bir yıldan az ömür biçildi.İlk karısı Lynne'in geçimini sağlamaya kararlı olan Burgess,öfkeyle masaya oturup 12 ay içinde beş roman ( Otomatik Portakal da bu beş kitabın içindedir ) yazdıktan sonra teşhisin yanlış oldugu anlaşıldı.Ne var ki artık tanınan bir yazar olmuştu.
Aktarabildiğim kısımlar bu kadar. Bence tam bir başarı öyküsü.
Otomatik portakalda da hızlı bir tema ile karşılasacaksınız.Tıpkı olusturma süresi gibi .
Okudugubuz taktide toplumun çarpıcı yüzüne dair düşünceleriniz büyük ölcüde değişecektir.garanti veriyorum.
İyi okumalar.. _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
Blondie79

|
Tarih: Cum 07.11.2008 10:48 Mesaj konusu: |
|
|
| metafiz demiş ki: | WLADIMIR BARTOL_Alamut
Şimdiye kadar okuduğum en iyi kitaplardan bir tanesi.İnsanlara cennet vaadiyle neler neler yaptırıldığını gözler önüne seriyor.Hatta kitapta yazılanların hepsi gerçek.Günümüzde Alamut kalesinin kalınıtları duruyor.Tarihte Melikşah'ın Hasan Sabbah'la ne kadar çok uğraşmış olduğunu okuyabilirsiniz.Eğer günümüzle karşılaştıracak olursak,günümüz tarikatlarında o dönemdekilerden farkı sadece "cennet vaadi" yerine "para" nın kullanılması... |
Kesinlikle çok iyi bir kitap akılda kalıyor çünkü görüyoruz ki değişen bişey yok sadece araçlar farklı! _________________ "İnsanlar bir solucan bile meydana getiremez ,ama düzinelerce tanrı yaratır" |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Cum 07.11.2008 15:11 Mesaj konusu: |
|
|
isadore ducasse: lautreamont maldoror'un şarkıları... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
|