Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Öncelikle herkese slm.... vokal de yeniyim fakat sesimi kullanmayı az çok ögrendim gibi ve brutal vokalde yapabiliyorum fakat brutal söylerken aralarda kesiliyorum bazen ise söyleyemiyorum brutalden kastım opeth sixfeetunder vb... grupların yaptıgı teknik ile yapabiliyorum. sigara kullanmıyorum , gırtlagımda sesi distort etmemi saglayan sey bazen kayboluyor ben onun sayesinde söyleyebiliyorum bilmiyorum dogrusu bumu ( ehm yaptıgımda bogazımı temizledigim zaman söyleyemiyorum)
<brutalden kastım epica nın back vokalleri fln degildir sesi kısılana kadar bagırmaktan bahsediyorum>.. devamlı söylememe gibi bir sorunum var bu sorunu nasıl aşıcam bilemiyorum bazıları sesini zorla gırtlagın yıpransın (tahriş olsun) sesin kısılsın ondan sonra rahat söylersin gibisinden seyler söyledi bilemiyorum bunlar nekadar doğru? genelde bişiler yedikten ve içtikten sonra bogazımda distort etmemi saglayan sey kendiliginden olusuyor provalarda bi sarkıyı söyleyip digerini söyleyemek canımı sıkıyor :S
Brutal vokal konusunda benzer bir başlık mevcut lütfen Arama yaptıktan sonra mevcut olan başlıklarda devam ediniz konuya. _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
Satılık Joemeek Jm27 Condenser,Nady Rack Compressor\\Gate
http://www.turkrock.com/ftopic85191.html
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız