| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
halilpazarlama

|
Tarih: Prş 03.07.2008 9:14 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | bu mesajın bana çok şey kazandırdı lucidal, neden sevmediğini, sevmiyorsan ve eleştirini belirtmiyorsan neden bu başlığa yorum yazdığını çok iyi anladım.
bu arada halilpazarlama, izmir-istanbul ne kadar tutuyor ki, nası geliceksin? kötü bi durum ya bilet alıp da yol olayını halledememek. |
hallettim sayılır tanıdık bir abimiz var mandıracı.her gün peynir götürüyormuş kamyonla istanbula.peynir kamyonuyla gideceğiz son kararda
cumartesi sabahı istanbuldayım
def leppard , whitesnake konserine gidemeyeceğiz ona üzülüyorum istanbulda yaşayanlar çok şanslı kıymetini bilsinler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Monster_YGT

|
Tarih: Prş 03.07.2008 13:48 Mesaj konusu: |
|
|
Abi üstün başın peynir kokmasın sonra  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Prş 03.07.2008 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
judasa feda olsun.
eskiden bir kız arkadaşım vardı ortak bütçe yapmıştık deep purple konserine gitmem karşılığında onunla demet akalın konserine gitmeyi kabul etmiştim.peynir kamyonundan daha iyi olduğunu söyleyemem.yanlış anlaşılmasın ortamda çok canavar network vardı kız arkadaşımla gitmenin ezikliğini yaşamıştım o gün teoman şebnem hande yener hepsine gitmeye karar verdim.network networktür.tabi bu judas konseri için geçerli değil tecrübeyle sabit network için metal konserine gidilmez.  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 03.07.2008 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | hallettim sayılır tanıdık bir abimiz var mandıracı.her gün peynir götürüyormuş kamyonla istanbula.peynir kamyonuyla gideceğiz son kararda |
sevindim senin için. bir rock/heavy metal konserine kamyon, motorsiklet, tren v.b. sert ve titreşimli ses çıkaran araçlarla gitmek kadar zevkli bir olay yoktur. rock budur ya! süper bir şey. bu benim görüşüm. bence çok şanslısın.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Prş 03.07.2008 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
Ahahahah! İlahi enchant! koptum valla. Aslında aklıma geldi, senin dediklerin. Ama konu geyiğe döner diye yazmadım.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Prş 03.07.2008 16:52 Mesaj konusu: |
|
|
Doğru abi!
Hayalimde her zaman Harley Davidson ile Heavy Metal konserine gitmek var.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Prş 03.07.2008 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | hallettim sayılır tanıdık bir abimiz var mandıracı.her gün peynir götürüyormuş kamyonla istanbula.peynir kamyonuyla gideceğiz son kararda |
sevindim senin için. bir rock/heavy metal konserine kamyon, motorsiklet, tren v.b. sert ve titreşimli ses çıkaran araçlarla gitmek kadar zevkli bir olay yoktur. rock budur ya! süper bir şey. bu benim görüşüm. bence çok şanslısın.  |
Aslında olayın en rock'n roll tarafı konserden 12 gün sonra evlenecek olmam ve patrondan izmir dışındaki arkadaşlara davetiye dağıtmaya gideceğimi söylemem.
en büyük hayalim konser salonunu mobiletle sızıp judas sahneye çıkar çıkmaz sahna arkasından mobiletle ışıklar altında ratatatata motor sesiyle sahneye çıkmak.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Prş 03.07.2008 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
Patron'un allahdan davetiyeleri posta ile yolla dememiş. Hayalinde güzelmiş. Rob baba bi kucaklasın seni.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Cum 04.07.2008 10:18 Mesaj konusu: |
|
|
Konserin iptal olma durumu varmış galiba. Şuan iki konser iptal olmuş sağlık sorunları nedeniyle.
Öyle bireyler dolanıyordu ortada. Gerçi öyle olsa bile başka bir tarihte yapılır heralde. _________________ MASTER OF PUPPETS |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 04.07.2008 10:27 Mesaj konusu: |
|
|
KKin sağlık durumu nedeniyle 2 konser iptal olmuş bildiğim kadarıyla ama Türkiyeyi etkileyen bir olay olmaması lazım. _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 04.07.2008 10:30 Mesaj konusu: |
|
|
udast priest den gelen açıklama ile herkesin yüreği agzına geldi ama bu haberin İstanbul da olmayacağı herkesi rahatlattı. Grup elemanları sağlık sorunu ile 2 konserini (1 ve 2 temmuz) iptal eden grup grup elemanlarının sağlığının herşeyden önce geleceğini açıkladı…
Glenn Tipton’ın apandistinde yanma sebebiyle doktoruyla konuştuğu ve doktorunun da hemen İngiltere’ye dönmesini söylediği resmi internet sitesinden bildirildi. Her türlü kötü duruma karşı önlem alınacağını ve önümüzdeki 2 konserin iptal edildiğini belirten menajer Jayne Andrews , tarihte bunun bir ilk olduğunu söyledi. _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Cum 04.07.2008 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
bizi etkiler mi bu?? _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cum 04.07.2008 16:04 Mesaj konusu: |
|
|
Amanıın yüreğim ağzıma geldi. Tanrı metal tanrılarını korusun  _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 04.07.2008 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
istanbulda olsam sorun etmem ama bizim gibi dışarıdan gelecekler herşeyini ona göre ayarlıyor bizim için çok zor bir durum olur.judas dinlemeye gelip kıraç dinler gideriz.neyseki bizi etkiliyen birşey yok şu anda. _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 04.07.2008 16:50 Mesaj konusu: |
|
|
Konsere gidecek olanlar çok şanslı. İçim kan ağlıyor gidemeyeceğim için. "Electric Eye" parçasını çalarlarken canlı kanlı bi görsem Judas Priest'i... başka bir şey istemem.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cum 04.07.2008 19:22 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | Konsere gidecek olanlar çok şanslı. İçim kan ağlıyor gidemeyeceğim için. "Electric Eye" parçasını çalarlarken canlı kanlı bi görsem Judas Priest'i... başka bir şey istemem.  |
Dostum gelmemene üzüldüm. "Elektric Eye" şarkısı için ben de gün sayıyorum. Eğer mümkense ne yap, et gel bence  _________________ If I Seem Superhuman
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Cum 04.07.2008 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
"electric eye" var mı list'te? bu arada setlist'i bilen biri buraya yazabilir mi? _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
Freewheel Burning çalsınlarda. Karşılıklı sololar uffff. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
01. Yeni Şarkı
02. Metal gods
03. Eat me alive
04. Between the hammer and the anvil
05. Devil's child
06. Breaking the law
07. Hell patrol
08. Yeni Şarkı
09. Dissident aggressor
10. Angel
11. Hellion / Electric eye
12. Rock hard ride free
13. Sinner
14. Painkiller
15. Hell bent for leather
16. Green Manalishi
17. You've got another thing coming
Helsinki konserinin setlisti aynı zamanda İstanbul konserinde de olacakmış. Bence harika bi liste... Du şimdi bi "sinner" dinlemeli  _________________ If I Seem Superhuman
|
| Başa dön |
|
 |
|