Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Lutfen Yardım...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Lutfen Yardım...

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KHammett

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 16:37    Mesaj konusu: Lutfen Yardım... Alıntıyla Cevap Ver

Bu konu daha once acıldıysa şimdiden özür dilerim ama cok merak ettigim bir soru war.

Zuhal'den Epiphone Les Paul 100 almak üzereyim ve eski duyumlarımda zuhal'de ki bazı gitarların üretiminin farklı gitarlara epiphone, les paul gibi sahte damgalar atıldıgını galiba bu forumda duymustum. Dogru mudur ya da dogruluk payı war mıdır lütfen aydınlatın beni ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Blackened85

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok öyle bişey ama peşin alacaksan o paraya çok daha güzel ikinci el lp alabilirsin.
KHammett

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cok arastirdim bu ikinci el gitarları falan ama guvenilir olup olmadıgından supheleniyorum ve beni cok endiselendiriyor.
Başa dön
Blackened85

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haklısın ama forumda çok güvenilir insanlar var biraz araştırırsan zaten farkedersin onlarla alışveriş yaparsan sorun olmaz, ayrıca biliyorsundur zaten lp100 çin malı, , biraz daha ekleyip gold top alırsan eminim daha hoşuna gider.
KHammett

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Goldtop ta tam istediim tarz falan ama rengi biraz cılız kacıyor ne biliim sarı olması belkide benim icin tek dezavantajı...
Başa dön
TheBluesInMySoul

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşım problemin sahte damga mı olması yoksa başka birşey mi?İkinci el olarak forumda güvenilir insanlardan gitar alabilirsin,hem aynı paraya daha iyi bir gitar almış olursun hemde ilerde değiştirmek istediğinde ve satmaya kalktığında aldığın fiyata satma şansın olur ve zarara uğramazsın,bu sayede de tecrübe de edinmiş olursun Wink
Başa dön
sonerb

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eğer les poul 100 alcaksan blackened85' in dediği gibi gold top al ve biraz araştır o gitarın siyah ve kırmızı renkleri olması lazım ....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız