Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Bu konu daha once acıldıysa şimdiden özür dilerim ama cok merak ettigim bir soru war.
Zuhal'den Epiphone Les Paul 100 almak üzereyim ve eski duyumlarımda zuhal'de ki bazı gitarların üretiminin farklı gitarlara epiphone, les paul gibi sahte damgalar atıldıgını galiba bu forumda duymustum. Dogru mudur ya da dogruluk payı war mıdır lütfen aydınlatın beni ...
Yok öyle bişey ama peşin alacaksan o paraya çok daha güzel ikinci el lp alabilirsin. _________________ İtiraf ediyorum winamptaki "unknown artist" benim!
Haklısın ama forumda çok güvenilir insanlar var biraz araştırırsan zaten farkedersin onlarla alışveriş yaparsan sorun olmaz, ayrıca biliyorsundur zaten lp100 çin malı, , biraz daha ekleyip gold top alırsan eminim daha hoşuna gider. _________________ İtiraf ediyorum winamptaki "unknown artist" benim!
Arkadaşım problemin sahte damga mı olması yoksa başka birşey mi?İkinci el olarak forumda güvenilir insanlardan gitar alabilirsin,hem aynı paraya daha iyi bir gitar almış olursun hemde ilerde değiştirmek istediğinde ve satmaya kalktığında aldığın fiyata satma şansın olur ve zarara uğramazsın,bu sayede de tecrübe de edinmiş olursun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız