| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Goreshredder

Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 534 Nerden: Ankara-Eskişehir
|
Tarih: Sal 01.07.2008 19:26 Mesaj konusu: Silinebilir... |
|
|
Silinebilir...
En son Goreshredder tarafından Cmt 18.10.2008 19:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kelle2

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
Takaslık değilde direk satılık olsa, fiyat nedir? _________________ 1w1? |
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
|
| Başa dön |
|
 |
ebsrepic

|
Tarih: Sal 15.07.2008 18:26 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşı gitar hakkında konuşmak için msn ye ekledim. ilk olarak şu anda tam olarak ciddi olmadığımı belirttim zira elimde nakit yok gitarımı satıp alma durumu söz konusu. takas ve nakit opsiyonları konusundan kendisinden biraz bilgi aldım sonra resim yollamasını istedim akabinde gitarda vuruklar olduğunu söyledi. bende almaktan vazgeçtim ve kendisine verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerler görüşmek üzere tarzında bi kaç şey yazdım. akabinde kaba sözler sarf edipi beni engelleyip sildi. neden özelden yazmadan msn ye eklemişim.
kendisine burdan sormak istiyorum. acaba ben resmini görmediğim, hakkında bilgi almadığım bir gitarı nasıl alabilirim? başlıktaki verdiğin bilgiler tam mı ki direk parayı verip gitarı alayım? _________________ rise of darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
Tarih: Sal 15.07.2008 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de madem buradan cevap verme hakkımı kullanayım
Her gün senin gibi onlarca zerzevatla uğraşmaktan bıktım.Sadece gitar satılık mı değil mı diye bile sormak için msne ekleyen tipler bu tarif ettiklerim.Burada boşuna msni son adres olarak yazmıyoruz herhalde.Eğer merak ettiğin bir şey olursa önce buradan sorarsın ardından alışveriş kesinleşirse msnden detayları konuşursun.Alışveriş adabı budur.Yoksa her soracağın şey için bir kişinin adresini listene eklemen sana bir şey kazandırmaz.Ayrıca kendin de belirttiğin gibi madem alıcı değilsin alıcı olduğunda, şartların oluştuğunda ekleyip bilgi alırsın paran yoksa bu muhabbetleri yapmanın anlamı nedir?Son olarak sana msnde söylediklerim buradaki kadar dahi sert değildi.Sizin gibi yeni yetme arkadaşların bu hevesliliği insanı böyle çileden çıkarıyor ama... _________________ Satılık Jackson DK2
http://www.turkrock.com/ftopic96141-0-asc-20.html |
|
| Başa dön |
|
 |
ebsrepic

|
Tarih: Sal 15.07.2008 20:50 Mesaj konusu: |
|
|
ilk olaradak sana "siz" diye hitap eden birine "zerzavat" deme münasebetsizliğini göstererek ne kadar müzisyen olduğunu belli ettin. ikinci olarak elimde yeterli nakit olmaması gitar için alıcı olmayacağım anlamına gelmez zira takas opsiyonu var ya da borç alırım vs. ayrıca insanlarla muhattap olmak istemiyorsan burdan ilan fln verme direk git bi mağazaya sat. ve ben sana en başta direk umutlanma diye henüz tam kararlaştırmadım elimde para yok gitarımı satıp alabilirim tarzı bir şeyler demişim. he bir de tek resim bile koymamışın gitar hakkında bilgi vermemişin özel msjla alışverişin kesinleşceğine mi inanıyorsun?
ek olarak yeni yetme dediğin arkadaş 21 yaşında. uslupsuz, seviyesiz, münasebetsiz insan kişisi. anca insanları katagorize etmeyi biliyorsun. _________________ rise of darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
Gitarın satılık olarak fiyatı 850YTL'dir.Genelde takas için değil satın almak için ekleyen arkadaşlara fiyat vermek istedim.Ayrıca ucuz gitar( özellikle maple klavyeli squier/sx gibi teleler),analog pedal,kabin sim. gibi aletler + para şeklindeki takaslara açığım. _________________ Satılık Jackson DK2
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
Tarih: Prş 31.07.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim ancak üzerine büyük miktarda para almayacağım bir takas düşünmüyorum.
Yani gitar ya satılık yada büyük miktarda nakit+ekipman şeklinde takaslara açıktır.
Teşekkürler  _________________ Satılık Jackson DK2
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
|
| Başa dön |
|
 |
brideofevil

Kayıt: Sep 05, 2008 Mesajlar: 73 Nerden: Eskişehir,Kayseri
|
Tarih: Cmt 18.10.2008 17:23 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşın bence piskolojik sorunları var adam beni msn e ekledi pedal satıyorum dedi.Pazarlık ettiğimde bana fırça çekmeye kalktı.Koçum insanlar seni eklediğinde senden kesin gitarı almak zorunda değil belki fiyatı indirirsin başka opsiyonlar sunarsın adamın aklı yatar işe .Herhaldi sen müzik markete gidip pazarlık etmeden opsiyonlarını öğrenmeden alıp çıkıyorsun .Arkadaşım eğer bir malı pazarlamayı bilmiyorsan sıkıntıya girmiyorsan ilanı vermeyeceksin.Bana göre sen zerzavat bir insansın.Konuşmayı öğren ondan sonra ilanını ver . _________________ temiz analog pedallar
http://turkrock.com/ftopic95953.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|