Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fenerbahçe SK- 1907
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fenerbahçe SK- 1907
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 466, 467, 468 ... 493, 494, 495  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rostocker

MesajTarih: Cum 27.06.2008 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok arkadaşlar Semih ve Ömer gitmeyecekler kalıyorlar burada 1 sene daha (benim bildiğim bu) sonra ne olur bilmem.Ben de korktum lan giderler diye...
Arogones de hayırlı olsun camiamıza
Bu arada Cantstandya'nın yukarıdaki geniş yazısını bazı arkadaşlarımız sindirsin.Sindirsinlerki güzel güzel sohbet edelim beraber,birbirimize takılalım,eğlenelim,gülelim.Laf sokmak,ortamı germek bunlar bize artı getirmeyecek.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rostocker

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burak Yılmaz'ı almışız,hayırlı olsun.İmza töreni yarın 1'de staddaymış.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 30.06.2008 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İspanya'yı bile şampiyon yapan adam Fener'i bile şampiyon yapabilecek mi Avrupa'da göreceğiz Very Happy
gorona_garleli

MesajTarih: Pts 30.06.2008 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
Fb maçından sonra intihar edenler için mi?

Ben oraya çok gittim dert etme Very Happy

intihar edebilecek kadar çökmüş o taraftar maçtan sonra fb yi avniakerde alkışlamışlardır. sonra intihar eden etmiştir. bu büyük bi şereftir ve trabzonspor taraftarından başka hiçbir taraftarın bunu yapabilecek yüreğe veya mertliğe sahip olduğunu sanmıyorum.. maçdan sonra intihar edenlerle dalga geçmek yerine önce müşteri olmaktan kurtulup taraftar olmayı becerin.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 30.06.2008 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1. Dalga geçen yok,fatiha okunmasını isteyen takımdaşına cevaben yazıldı. Daha sonra pişmanlığımı da belirttim,herşeye rağmen. O mesajın neye cevaben yazıldığını da görüp hala bu mesajı yazdıysan da kusura bakma iyi niyet taşıdığını düşünmüyorum.
2. Ben maçtaydım babamın kollarının altında durdum taş yağmurunda,alkış sesi duymadım. Öyle bir beklentim de yok zaten Trabzonda,maçlara girip çıkmak istiyoruz sadece. Biz Kadıköy'de hakkıyla galip gelenleri alkışlarız sık sık, çok garip bişey değil bana göre.
3. Müşterilik taraftarlık değinmene hiç girmeyeceğim,bence erken başkaları için, bu arada bu topikteki renkdaşlarımın taraftarlığını da ben şahsen beğeniyorum. Benim için öyle bir tanımlaman varsa da normal karşılarım. Karakterlerimizden sonra taraftarlığımıza da laf edildi, sıra nede acaba şimdi? Very Happy
Cantstandya

MesajTarih: Pts 30.06.2008 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kuralar yarın çekiliyormuş saat 13.00'da. 1. tur maçları -şimdi tekrar bakmaya üşendim- ay ortası ve 20'sinin başları gibi oynanacak; bizim de katılacağımız 2. tur maçları ise 29-30 Temmuz ile 5-6 Ağustos tarihlerinde olacak. Yani 1 ay-1 ay 10 gün arası bir şey kaldı hasretin bitmesine. Naralar atıyorum etrafımda, ağzımda beste olmadan yürüdüğüm dakika yok. Hele de sevgilinden ayrılmışsan daha fena özlüyorsun, daha ihtirasla sarılıyorsun, dilinde "Tek Gerçek Sensin Yalan Dünyada" nidasıyla.. Çok özledim; Kızıltoprak'tan her geçişimde, Hasırcıbaşı'na doğru Yoğurtçu'ya paralel her yürüdüğümde, Kalamış ve Moda'ya her indiğimde.. "Aşk Cefa İster" diye mırıldanıyorum ama bu cefa ayrı kalmak olmasın a.k!..

Mum ışığında göz göze değil, meşale dumanında omuz omuza bu sevda..

En son Cantstandya tarafından Sal 01.07.2008 9:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oGSum_uA

MesajTarih: Sal 01.07.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aragones, sıra fenerbahçe'yi avrupa şampiyonu yapmakta diye konuşsaydı hoş olurdu bence..
Cantstandya

MesajTarih: Sal 01.07.2008 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MTK çıktı, vay anasını sayın seyirciler. İlk maç burada; 29 ya da 30 Temmuz. Rüştü'nün 40 metreden yediği gol halen daha hafızalardayken düşünüyoruz ister istemez:

"Tarih tekerrürden ibarettir" vs "Revenge is sweet"
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 01.07.2008 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dede Korkut önderliğinde Macar ovalarına tekrardan gireceğizdir,hayda koçyiğitler Very Happy

Bu eşleşmeyi kazanırsak CL'de miyiz?
Cantstandya

MesajTarih: Sal 01.07.2008 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok bir tane daha var. 2. ön eleme bu. Orada nispeten daha dişli bir takım gelebilir ama seri başı olduğumuz için geçen seneki gibi "babalarla" karşılaşma riskimiz pek fazla değil diye biliyorum. Umarım doğru biliyorumdur zira katılamazsak başladığımız yere döneriz. Hayda bre 1 ay kaldı!
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 01.07.2008 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

CL'ye girmemiz lazım mutlaka ve gruptan da çıkmamız lazım.

Valla bu takıma elenirsek yazık olur.
rostocker

MesajTarih: Sal 01.07.2008 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valahi ben de Mtk'yı istiyordum (hani olmadı Göteborg),iyi düştü.Bu 3.cü hesabı iyi kapatalım artık.Bu yaz sıcağında,yeni hocamız ile ilk ciddi karşılaşmamız olacak bu sezon,çok önemli bir maç.Orada da burada da yenmeli şu Macarları.Eski dönemlerimiz olsa korkardım şu ön elemelerden ama şimdi takımın ne denli güçlü ve ciddi olduğu belli,tabiki de Mtk'nın ters bir takım olduğu da.Bu ön eleme ve sonrasındaki 3.cü ön elemede de seri başıyız.Gruplara kalacağız inşallah.

Bu arada dedemiz perşembe günü ülkeye geliyormuş.

Eşleşmeler
:

Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 03.07.2008 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Semih seneye Celtics'te,bence erken oldu,ama hayırlısı.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 04.07.2008 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Borsa düşerken‚ çıkışta
Son aylarda yaşanan gelişmeler İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında hisselerin değer kaybetmesine neden oldu. Ancak bir hisse var ki‚ değer kaybetmek bir yana‚ iştirakçisine kazandırdıkça kazandırıyor. Bu hissenin adı Fenerbahçe Sportif. Borsaya 2004 Şubatında giren Fenerbahçe Sportif‚ dağıttığı temettülerin yanısıra‚ 4 yılda tam yüzde 650 prim yaptı. Hisseler dün sabah seansında 74.50 lirayla tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı.

200 milyondan 1.5 milyara
Bu da Fenerbahçe Sportif A.Şnin değerini 1 milyar 550 bin Dolara yükseltti. 2004 yılında yüzde 15i halka açıldığında 200 milyon dolar olan şirketin değeri böylece 4 sene içinde 6.5 katı artmış oldu. Hisse senetleri Borsaya 10.5 liradan girmişti. yüzde 71i halka açılan Galatasarayın dünkü satışlar sonrası değeri 215‚ yüzde 25i Borsada işlem gören Trabzonun 276‚ yüzde 30ü halka açık olan Beşiktaş ise 62 milyon Dolarlık değere ulaştı.

Fortisin 2.3 katı büyük
Yani üç büyük kulüp‚ Fenerbahçenin toplam değerinin ancak 3te birine ulaşabildi. Bir başka ilginç nokta‚ ülkenin büyük bankalarından Fortisin değerinin 673 milyon Dolar olmasıydı. Böylece Fenerbahçe‚ Fortisi 2.3e katlamış oldu. Eczacıbaşı Holdingin piyasa değeri 527 milyon Dolarda kalırken‚ Doğan Holding‚ 1.5 milyar Dolarla Fenerbahçe ile aynı değere ulaştı. Yani Fenerbahçe Sportif‚ ülkenin en büyük kuruluşlarından biri oldu.

Renkdaşlar, alabildiğiniz kadar alın hisse,ister 100 lira ister 10000 lira feci getirisi var Very Happy
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 04.07.2008 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DADADADADADAADADADADA DAMİR MRSİCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!

Sözleşme yenilenmiş, 1 yıl daha salonlar bu isimle inleyecek Very Happy
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye Atletizm 1. Liginde final yarışları sona erdi. Başkanımız Aziz Yıldırım'ın da
izlediği yarışlara Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Pisti ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe atletizmde, erkeklerde şampiyonluk ipini göğüslerken, bayanlarda ise yarışları ikinci olarak tamamladı.

Fenerbahçe Atletizm Erkek Takımı önümüzdeki yıl ülkemizi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda temsil edecek. Organizasyonun finalinde, 400 metre engelli erkeklerde Ockert Cilers, 200 metre erkeklerde İsmail Aslan, 800 metre erkeklerde Hüseyin Yağlı, 3000 metre engelli erkeklerde Osman Baş, 300 metre erkeklerde Halil Akkaş ve 4x400 bayrak erkeklerde Fenerbahçe Erkek Takımı birinciliğe ulaştılar.

Atletizm büyükler finalleri sonunda, 2008 sezonunu Fenerbahçe Atletizm Erkek Takımı, 431 puanla şampiyon olarak bitirirken, bayanlar ise Enka ile girdikleri büyük
çekişme sonunda yarışları 398 puanla tamamladılar. Atletizm federasyonu statüsüne göre birincilik sayılarına bakılması sonucunda Enka Spor Kulübü bir birincilik fazlasıyla sezonu şampiyon olarak tamamlarken, Fenerbahçe Atletizm Şubesi Bayan Takımı da ikinci olarak sezonu bitirdi.

Böylece futbol hariç tüm dallarda Şampiyonluk kazanmış olduk. Seneye daha büyük başarılar gelecek umarım.

Aziz Başkan dün bir sonraki olimpiyatlara en az 10 sporcu fazla göndereceğimizi söyledi,bunu da başarır umarım.

Kızların eşit puanla kaçırdıkları şampiyonluğa üzülmeyip Enka'lı arkadaşlarıyla beraber sevinmeleri de çok güzeldi,böyle takımlara sahip olmak gurur verici.
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Pts 07.07.2008 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Deivid antremanda kendini sakatlamış,sol ayak fibula kemiği kırılmış.Nasıl iştir bu ya? Bugün ameliyat olacaktı.Umarım iyidir,bir şey yoktur.
Yeni sezon hazırlık maçları da belli olmuş:
Alıntı:
Müsabaka: Fenerbahçe SK – FC Kufstein veya Swindown Town
Tarih: 12.07.2008
Saat: 19:00
Yer: Stadion Kufstein Arena

Müsabaka: Fenerbahçe SK – Sparta Prag
Tarih: 16.07.2008
Yer: Stadion SV Wörgl

Müsabaka: Fenerbahçe SK – Ceske Budejovice
Tarih : 19.07.2008
Yer: Stat henüz belli değil. İlerleyen günlerde açıklanacaktır.

Müsabaka: Fenerbahçe SK – Shaktar Donetsk
Tarih: 23.07.2008
Saat : 21:00
Yer: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu

Ulan her yıl Prag'la maç yapıyoruz,iyi anlaşıyoruz sanırım yönetimleriyle.

Euroleague'de de kuralar yarın çakiliyormuş.Bi de sistem değişiyormuş.

Alıntı:
Euroleague 2008-2009 sezonu Genel Kurul Toplantısı ve kura çekimi için Fenerbahçe Ülker İcra Kurulu Üyesi Aydın Acun ve Dış İlişkiler sorumlusu Ali Parlak kulübümüzü temsilen Berlin'e gitti. Bugün yapılacak genel kurul toplantısının ardından, yarın Euroleague kura çekimleri gerçekleştirilecek.
Geçtiğimiz sezonu ilk 8 arasında tamamlayan takımımız; bu yılki kura çekimine 2. torbadan katılacak.
2008-2009 Euroleague sezonu, Genel Kurul'da kabul edilmesi halinde; 6'şarlı 4 grupta oynanacak ve gruplarında ilk 4'e kalan takımlar, Top 16 maçlarını oynama hakkını elde edecekler. Top 16 maçları sonunda gruplarında birinci ve ikinci olan takımlar; çapraz eşleşecekler ve Play-Off maçlarında 3 galibiyet elde eden takımlar Final Four'a yükselecek.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 07.07.2008 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 senede 2. torbadayız, çok büyük başarı,hele ki bu bütçe ile. Pao,Real,Efes filan altımızdalar hep Very Happy

Haydi hayırlısı...
Cantstandya

MesajTarih: Sal 08.07.2008 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Deivid'e inanılmaz üzüldüm, böyle bir şanssızlık olamaz, daha ilk idmanda hem de.. Çok zor bir sezon bizi bekliyor beyler.. Şu sıra yüzümü güldüren şey ise MTK maçından önce 23'ünde Shaktar ile içeride oynayacak olmamız, 2 hafta üst üste 2 maç olacak ligden önce, hasretimiz dinecek bir nebze.. Çok özledik be!

Senin sevginle geldik şu şerefsiz dünyaya..
rostocker

MesajTarih: Sal 08.07.2008 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Euroleague'de grubumuz ve rakiplerimiz belli oldu.

C GRUBU

FENERBAHÇE (TÜRKİYE)
TAU Ceramica (İspanya)
Virtus Roma (İtalya)
Union Olimpija Ljubljana (Slovenya)
Dkv Joventut Badalona (İspanya)
Alba Berlin (Almanya)

Dişimize göre bir grup.Lider çıkarız diye düşünüyorum.Efes de D grubunda.

D GRUBU

Efes Pilsen (Türkiye)
CSKA Moskova (Rusya)
Partizan Igokea Belgrade (Sırbistan)
Real Madrid (İspanya)
Armani Jeans Mılano (İtalya)
Panionios On Telecoms (Yunanistan)

Dün ameliyat olan Deivid'in de 6 hafta süreyle ayağının alçıda kalacağı ve 3,5-4 ay içinde tekrar sahalara dönebileceği bildirildi.Çok sinirlendirdi bu olay beni.Geçmiş olsun Deivid'e.

Harbi özledik be...Shaktar maçının burda oynanacağını öğrenince baya sevindim.1 hafta sonra da Mtk maçı,yeme de yanında yat.

"Is This Love?" şarkısı gelsin Kanarya'm için,bu özlem dolu günlerde...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 466, 467, 468 ... 493, 494, 495  Sonraki
467. sayfa (Toplam 495 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız