| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sertsessiz

|
Tarih: Cum 27.06.2008 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
hayko iptal mi oldu? keşke bir milyon dolar isteseymişim!  _________________
| Roth-Azad demiş ki: | | I love hot content. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 27.06.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
Hayko'nun iptal olması iyi olmuş. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cum 27.06.2008 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
Keşke başka şeylerde isteseymişim Çok şukela oldu şu an  _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
overrated grup metallica konserine gideceklere eglenceler dilerim
lakin keşke bir megadet gelseydi  |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
Hiç stadyum konserinde bulunmadım da bilgisi olan varsa bir şey soracağım. Biz şimdi tribünden numaralı bilet aldık malum numaramız yerimiz belli yani bilet üzerinde en azından. Sabahtan girmesem de akşama doğru gelsem (dj kalabalık falan o güneşin altında çekilmez şimdi) gidip yerime oturabilecek miyim. Pek sanmıyorum gerçi ama
Ayrıca Hayko'nun iptal olması evet hem bizim için hem de Hayko için iyi oldu hakkaten  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com
En son -EcS- tarafından Cmt 28.06.2008 17:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 17:49 Mesaj konusu: |
|
|
.. _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
O yer işi yalan olur.Ne saatte gelirsen gel,yerinin Leyla olduğunu göreceksin ne yazık ki,kimse sallamıyor. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
| -EcS- demiş ki: | Hiç stadyum konserinde bulunmadım da bilgisi olan varsa bir şey soracağım. Biz şimdi tribünden numaralı bilet aldık malum numaramız yerimiz belli yani bilet üzerinde en azından. Sabahtan girmesem de akşama doğru gelsem (dj kalabalık falan o güneşin altında çekilmez şimdi) gidip yerime oturabilecek miyim. Pek sanmıyorum gerçi ama
Ayrıca Hayko'nun iptal olması evet hem bizim için hem de Hayko için iyi oldu hakkaten  |
sakın ona güvenme ben numaralı dream theater konserine gitmiştim numara fln yalandı erken gelen kapıyordu valla...isveçte yaşıyor olsak o kültür olur belki de bence kesin otururlar yerine onları kaldırmaya kalkarsın onlar da bizimkine de baskası oturdu fln der oyle uzar gider,sonra bi yetkiliye sorarsın baba herkes kafasına gore oturuyor geç sen de bi yere işte diye gazlar |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 20:33 Mesaj konusu: |
|
|
stadyum konseri kültürünü bilmesem de yurdum insanının kalabalık kültürünü biliyorum az çok tahmin ettiğim gibi yani. sağolun... _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
KHammett

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
Walla ne kadar doğrudur bilmem ama şimdi Bilboard dergisinin bu konserle ilgili olucakları kısaca yazmış bende sizinle paylaşayım dedim =)
Konserin olası setlist'i
Metallica,konserinden sonra, o anları yaşamak isteyen fanları için setlist'ini ve konser notlarını livemetallica.com adresinde yayınlıyor. Örneğin; grubun en son 28 Mayıs'ta Polonya'da verdiği iki saatlik konserde birinci setin sonunda çaldığı " Devil's Dance" gibi grubun tabiriyle " heaaaaavy, groovin" olan şarkıya, genellikle konserlerde senfoni orkestrasıyla birlikte çalındığı notu düşülmüş. Ancak efsane grup, konserde şarkıyı 10 yıl önce New York Madison Square Garden'daki gibi "orjinal" haliyle çaldıklarını notlarına eklemiş.Bir yandan şarkının Türkiye'de hangi versiyonuyla çalacağıı, bir yandan da 27 Temmuz sonrasında bu adresi ziyaret edip grubun Türkiye konseriyle ilgili notlarını okumayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Gelelim yüksek olasılıkla bizde de aynı sıranın izleneceği Polonya konserindeki şarkı sırasına:
Set 1
Creeping Death, For Whom The Bell Tolls, Ride the Lightning, Harvester of Sorrow, The Unforgiven, And Justice for All, Devil's Dance
Set 2
Disposable Heroes,Welcome Home(Sanitarium),Master of Puppets,Whiplash,Nothing Else Matters, Sad but True, One, Enter Sandman
Bis
Last Caress,So What,Seek and Destroy
Malesef Fade to Black'i çalmıyorlar     |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1383 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |
KHammett

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Walla belli olmaz dedim ya ne kadar doğrudur diye. Belki Fade to Black'i çalarlar XD |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pts 30.06.2008 2:31 Mesaj konusu: |
|
|
Ya bu ara bu Hayko nun iptali olayı için ister misiniz bu kez de Metallica Hayko'dan çok sert müzik yapıyor diye tırsmış geyiği dönsün  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ThE_MaFFicK

|
Tarih: Pts 30.06.2008 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
ehehe
hayko evanescence ye bayağı bir laf atmıştı metallica yada atmasın  _________________ www.RocK-LiFe.Org
Farklıyız Çünkü RocK-LiFe'lıyız |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Pts 30.06.2008 21:40 Mesaj konusu: |
|
|
| ThE_MaFFicK demiş ki: | ehehe
hayko evanescence ye bayağı bir laf atmıştı metallica yada atmasın  |
evanescence'yi salla da buna laf atarsa insan değil böğürtük
Edit: Metallica konserine SAHNE ÖNÜ ve KARŞI TRİBÜN olmak üzere sadece 2 kategorilik bilet satışı devam etmektedir. Yani 27 Temmuz full çekecek... _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
metalikkII

|
Tarih: Pts 30.06.2008 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
turkrock.com olarak toplanıp gitsek pankart açsak falan  _________________ bö |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1077 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Sal 01.07.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
şimdi konserin alt grupları kim belli mi? biletix'de bunula ilgili birşey gözükmüyor da... _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Sal 01.07.2008 15:45 Mesaj konusu: |
|
|
The Sword gelmiyordu ama... _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|