| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Sal 24.06.2008 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
Trust In You, Splinter'daki Long Way Home'u andırıyor. Half-Truism'i ilk anda hiç beğenmemiştim, şimdi favorilerimden biri. Nothingtown ve Stuff Is Messed Up güzel. Fix You ve A Lot Like Me de yavaş tempoda seyreden kaliteli parçalar ama hala söylüyorum; Offspring gibi olmamış bu albüm. Gene de önceki dinlemelerime göre daha fazla zevk alıyorum albümden. Bütün hafta Offspring dinledim zaten, last.fm'imde b*ku çıkmış..  _________________ http://canselmo.blogspot.com / http://canselmo.wordpress.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Öldü ama.. )
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 3:11 Mesaj konusu: |
|
|
albüm roket gibi olmuş bence!
uzun süredir americana ve diğer albümleri deli gibi dinliyordum, bir de bu çıktı şimdi bob rock etkisi bayağı hissediliyor daha öncede dediğim gibi, davul tonları ve gitarları çok başarılı buldum, ve evet gitarlar biraz daha önde.
parçaların tekdüze gitmemesi bence albümün en büyük artısı, yani trust in you, hammerhead gibi her zamanki offspring parçalarından sonra half truism gibi "biraz daha emo ama alışılagelmiş offspring" gibi olan parçalar geliyor, sonra stuff is messed up gibi serseri bir parça sonra da kristy gibi bir akustik parça geliyor, tüm bunlardan sonra nothingtown gibi sum 41'a yakın bir yandan da want you bad'i andıran bir parça giriyor sonra fix you gibi bir slow parça vs. vs.
parçalardan prodüksiyonuna, kaydından kapağına kadar (ki kapak özellikle başarılı) çok kalifiye bir albüm olmuş bence.
offspring bu işi biliyor ya  _________________
| Roth-Azad demiş ki: | | I love hot content. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
satanistyiyenmanyakkedi

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 19:56 Mesaj konusu: |
|
|
| bir zamanlar ezik amerikan gençliğinin sesi olmuşlardı cliplerde erotizm hatta saffada son albüm de sert yapalım demişler biraz olmamış alışmadık götte don durmaz |
|
| Başa dön |
|
 |
Coreality

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
adamların sert yapmak gibi bi derdi yokki biraz değişiklik yapmışlar. Bencede olmuş. tabi göreceli bişey.. _________________ Close your eyes, pray for plagues,
Cleanse this Earth, bring our dooms day...
staybrutal! |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Prş 03.07.2008 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
| satanistyiyenmanyakkedi demiş ki: | | bir zamanlar ezik amerikan gençliğinin sesi olmuşlardı |
ahahaha muhteşem tespit, self esteem  _________________
| Roth-Azad demiş ki: | | I love hot content. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
Offspring

|
|
| Başa dön |
|
 |
doodlez

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albümü daha dinleme fırsatım olmadı ama bence en tatlı şarkısı "she's got the issues" bu abilerimizin.özellikle klipte ki hatunu çiçeğimi çikolatamı alıp istemeyi düşünmekteyim.o nasıl bir tatlılıktır yahu  _________________ ..U may say im a dreamer but im not the only one... |
|
| Başa dön |
|
 |
LOTUS_TURK

|
Tarih: Prş 02.10.2008 13:36 Mesaj konusu: |
|
|
Selam Herkese tekrardan.Askerde olduğum süre içerisinde bayağı bir albüm çıkmış ve bunları dinleme fırsatını bulamadığım için gece gündüz download yapıp müzik dinliyorum.Askerlikde bitti ve tekrar sıfıra düştüm.Neyse Offspringe gelmek istiyorum.
Albüm dinledikçe sevilen bir yapıya sahip kanımca ancak eksileride yok değil bana göre.Ne bilim ya bazı parçalarda bu da ne diyorsunuz.Klasik bir Amerikalı hard rock grubu imajı ortaya çıkmış bazı şarkılarında.Trust in you smash girişli long way home nakaratlı bir parça olmuş mesela.A lot like me duygusal olduğu kadar karanlık bir şarkıda aynı zamanda.Ben beğendim onu.Kristy are u doing okay ve fix u bana biraz greendayi anımsattı.Kızmayın ama sanki bir when september bilmem ne şarkısı havası var.Özelliklede fix you.Hammerhead tapılası bir şarkı olmuş bence.Bir şarkı kendi içerisinde bu kadar mı farklı formatlara girmesine rağmen nakaratını unutturmaz.Stuff is messed up tam bir geyik şarkısı olmuş.Arabada son ses açılıp dinlenesi bir şey gibi geldi bana ama eğlenceli şarkı.Hala dinliyorum albümü.Bir hayal kırıklığı yok açıkcası. _________________ <div>Lotus artık bir sivil.Army time has finished</div>
www.myspace.com/emrahsert |
|
| Başa dön |
|
 |
alfredoo

|
Tarih: Prş 30.10.2008 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
offspring gsl bi grup tüm sarkılarını dınlemedim ama ck beğendiğim hammerhead var  _________________ <div><em> |
|
| Başa dön |
|
 |
stonehead

|
Tarih: Cum 07.11.2008 2:53 Mesaj konusu: |
|
|
2005 RnC'de ne çoşmuştuk bee süperlerdi yeni albümün turnesiyle tekrar buralara uğrasalarda efsaneyi bir kez daha izlesek çoşsak... son albümü pek beyenmediğimide ekliyeyim buraya sıradan bi albüm olmuş daha fazlasını beklerdim offspring'ten olgunluklarının zirvesindeyken daha iyi bir iş çaıkarabilirlerdi kanımca... _________________ LastFm
myspace |
|
| Başa dön |
|
 |
|