Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pentagram
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pentagram
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 178, 179, 180  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sspector

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

impala demiş ki:
Sspector demiş ki:
Biraz beklememize rağmen beklediğimize fazlasıyla değdi. Teşekkürler Pentagram

Musa nerelerdesin yahu SmileSmile

Bende bilmiyorum nerelerde olduğumu Smile Sen nerelerdesin asıL. Pentagram DVD sinin içinde kayboldum bu aralar Smile

Ölümsüzlüğünle Yak bizi !

Whisky Fan Sitesi

www.yakbizi.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fotogrock

MesajTarih: Sal 24.06.2008 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankirockfest'te çektiğim birkaç fotoğraf... Dinlemek de fotoğraflamak da ayrı bir keyf Pentagram'ı.

Muhteşem bir Ay manzarası da vardı bu arada Smile

Abdurrahman Antakyalı

http://www.facebook.com/profile.php?id=1380997389
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karamevsim

MesajTarih: Sal 24.06.2008 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eee metoboy gitarı sanırım gitti..çaldılar mı artık ne yaptılar delikanlının gitarını Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Monster_YGT

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet bende gitara takıldım Smile
esp ile çıkmış ne oldu acaba öbürüne ?
Başa dön
pentagramurat

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 2:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yalnız arkadaşın da hakkını vermek gerek sağlam resimler çekmiş..
Bestial

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mavitekme

MesajTarih: Çrş 09.07.2008 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

resimler dehşet ötesi yav
Rgg

MesajTarih: Prş 10.07.2008 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2009 diyorlar yeni albüme ve Türkçe sözlü şarkı da olabilirmiş.
Başa dön
dark_and_shadow

MesajTarih: Pzr 13.07.2008 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla resimler çok iyi senin makine de sağlammış:)daha yeni albüm tarihi yok ya ne zamana hazır olursa.ama anatolia gibi türkçe ingilizce karışık olacak büyük ihtimalle
saklaban

MesajTarih: Sal 15.07.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pentagram Fan Sitesi ailesi www.puratu.org olarak Zeytinli'deyiz ! (;
hayko-vampir

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pentagram'ın bostancı gösterim merkezindeki gösterimdeki süperdi ve birçok sanatçıda vardı
ogün sanlısoyla birlikte söyledikleri bir şarkısı çok güzeldi artık pentafram barlarada çıkıyorlar
bir dahakine oozeuvune gelince orda onları izlemek çok isterim
Başa dön
YaslanaRock

MesajTarih: Sal 22.07.2008 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pentagram'ın Mp3lerini Dinlemek İçin

http://www.rock-dinle.com/articles.php?cat_id=38

Linki Takip Ediniz
Başa dön
EmilioDeCarro

MesajTarih: Pts 28.07.2008 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dün yine salladılar Ali Samiyen'i en az Metallica kadar keyifliydi.Türkiyemizin gururu Smile
Başa dön
swamped

MesajTarih: Pts 04.08.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metallica konserinde Pentagram beni inanılmaz şekilde hayal kırıklığına uğrattı. Hep beraber Ali Sami Yen Stadyumunu sallarız diye düşünüyordum.

Öncelikle sound rezaletti ne gitar anlaşıldı, ne davul (diğer ön grupların sound'u olabildiğince iyiydi), Pentagram bence daha profesyonel bir teknik ekip ile çalışmalı.

Murat her zamanki gibi sap gibi mikrofona yapışıp kaldı, seyirci gaza gelmeye müsait şekilde beklerken gaza getirecek en ufak bir hareket gelmedi gruptan. Bir ara sadece Tarkan sahnenin sağ tarafına doğru gitti. Arada da Cenk ayağa kalktı ama bunlar yetmedi. Murat kesinlikle sahnede ne yapacağını bilmiyor. 20.yıl konseri ve DVD'de de bunu gördüm. İnsan bir-iki şey söyler millete. Kızı kocaya kaçmış kadınlar gibi dizini dövmekle olmuyor sahne performansı. Sanırım artık konserlerden de zevk almıyor Murat. Keşke sahnede Ogün olsaydı dedik, eminim Bruce gibi oradan oraya koşturur seyirciyi öyle ya da böyle kontrol ederdi.

Seyirciler özellikle Türkçe şarkılara çok iyi eşlik etti.

Son olarak Pentagram' ın eline böyle bir sahne, böyle bir ortam bir daha kolay kolay geçmez, hiç iyi değerlendiremediler. Onlar sahnedeyken en az 30.000 kişi vardı. Sanırım Pentagram 18 yaş altı kitleye alışmış iyice.

13 yıldır Pentagram dinliyorum, kalabalık bir Pentagram koleksiyonum var. Böyle bir performansı ben dahil hiçbir Pentagram fanı haketmiyor bence.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
frozen_

MesajTarih: Pts 04.08.2008 3:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

swamped demiş ki:
Metallica konserinde Pentagram beni inanılmaz şekilde hayal kırıklığına uğrattı. Hep beraber Ali Sami Yen Stadyumunu sallarız diye düşünüyordum.

Öncelikle sound rezaletti ne gitar anlaşıldı, ne davul (diğer ön grupların sound'u olabildiğince iyiydi), Pentagram bence daha profesyonel bir teknik ekip ile çalışmalı.

Murat her zamanki gibi sap gibi mikrofona yapışıp kaldı, seyirci gaza gelmeye müsait şekilde beklerken gaza getirecek en ufak bir hareket gelmedi gruptan. Bir ara sadece Tarkan sahnenin sağ tarafına doğru gitti. Arada da Cenk ayağa kalktı ama bunlar yetmedi. Murat kesinlikle sahnede ne yapacağını bilmiyor. 20.yıl konseri ve DVD'de de bunu gördüm. İnsan bir-iki şey söyler millete. Kızı kocaya kaçmış kadınlar gibi dizini dövmekle olmuyor sahne performansı. Sanırım artık konserlerden de zevk almıyor Murat. Keşke sahnede Ogün olsaydı dedik, eminim Bruce gibi oradan oraya koşturur seyirciyi öyle ya da böyle kontrol ederdi.

Seyirciler özellikle Türkçe şarkılara çok iyi eşlik etti.

Son olarak Pentagram' ın eline böyle bir sahne, böyle bir ortam bir daha kolay kolay geçmez, hiç iyi değerlendiremediler. Onlar sahnedeyken en az 30.000 kişi vardı. Sanırım Pentagram 18 yaş altı kitleye alışmış iyice.

13 yıldır Pentagram dinliyorum, kalabalık bir Pentagram koleksiyonum var. Böyle bir performansı ben dahil hiçbir Pentagram fanı haketmiyor bence.

Sadece şunları eklemek istiyorum sarhoş biri ne yaparki tutunmak için ya sana ya bana sarılır bizde yoksak orda mikrofona
Ama ogün adam bağrıyopr el çırpıyor kol çırpıyor milleti bir havaya sokuyor çok konser böle yaan oluyor murat 15 şarkı söylüyor her konserde ogün çıkıp bir secretı söylüyor anlayana anlıyor sonucu buna bir türlü anlama veremiyorum kim iyi kim kötü yada kalitemi
metanch4

MesajTarih: Pts 11.08.2008 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

murat ilkan'ın sahne performansı her zaman aynı. mükemmel sesi var, ama ortalığı coşturacak bir performansı yok.
hayko-vampir

MesajTarih: Pts 11.08.2008 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper bir grup en güzel albümü anatolia
barlarda konserler veriyorlar
ankirocktaki performansları süper ötesi idi
Başa dön
kornfreak

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metallica konserinde ön gruplardan biriydi ilk orada izledim ve dinledim çok da sevdim..türkiye deki tek kaliteli müzisyen bunlar bence..diğer saçma sapan kişiler sabit konularda pentagram sabitlerde değil..sitenin adı türk rock ve türkçe rock metalin babası pentagram..bence bu başlığın sabit olması lazım..
pick-up

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kornfreak demiş ki:
metallica konserinde ön gruplardan biriydi ilk orada izledim ve dinledim çok da sevdim..türkiye deki tek kaliteli müzisyen bunlar bence..diğer saçma sapan kişiler sabit konularda pentagram sabitlerde değil..sitenin adı türk rock ve türkçe rock metalin babası pentagram..bence bu başlığın sabit olması lazım..

Neden Bazı Başlıklar Sabit - http://turkrock.com/ftopic25818.html

Ayrıca sabit başlıklardaki tüm gruplar müzikleri için bir emek ortaya koyuyor senin bunlara "saçma sapan kişiler" demen pek iyi bişey değil Exclamation
Başa dön
Tugsy

MesajTarih: Prş 21.08.2008 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pentagram ve Trail Blazer(Hayatımın albümlerinden biri) en sevdiğim albümleri.Hakan Utangaç'ın vokalini hep Tom Araya'ya benzetirim : ) Trail Blazer'da ise Ogün Sanlısoy adeta döktürüyor.Tabi Iron Man'de.Keşke ayrılmasalardı diyorum.Anatolia ve Unspoken da iyi albümler.Ama Metin Türkcan çok wah kullanıyor ve hoşuma gitmiyor.

Zeytinli Rock Fest'in ardından albüm çalışmalarına yoğunlaşacaklarını açıkladılar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 178, 179, 180  Sonraki
179. sayfa (Toplam 180 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız