| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
serdar_secme

Kayıt: May 10, 2006 Mesajlar: 761 Nerden: Studyo Degisimsanat@Taksim
|
Tarih: Prş 08.11.2007 0:55 Mesaj konusu: Erkan Oğur |
|
|
Dostlar..
O'ndan bir şeyler almamıs; O'nun müzigini hissetmemişsiniz var mi?
Gelin buradan bir kampanya başlatalim...Türkiye'de ilk kez bir efsanaye yaşarken gereken saygıyı gösterip bir arşiv niteliğinde çalişma başlatalim..
Gelecek nesillere de kalsın...Çünkü çok önemli bir deger Türk ve Dünya halkı için..Sahip çıkalim..
Buradan bu çıglıgı yükseltelim...
Hadi.. _________________ www.myspace.com/serdarsecme |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Me_ThuS "Müziktek" Mod

|
Tarih: Prş 08.11.2007 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir fikir öncelikle bu kadar düşünceli olduğunuz için teşekkür ederiz.
Fakat yeri burası değil ne yazıkki bu yüzden Müzik Genel'e taşıyorum orda daha çok insana ulaşacaktır.
İyi günler. _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
Satılık Joemeek Jm27 Condenser,Nady Rack Compressor\\Gate
http://www.turkrock.com/ftopic85191.html |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 11.11.2007 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
Başlık Erkan Oğur hakkında genel bir konu olacak şekilde düzeltilmiştir. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
serdar_secme

|
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Pts 19.11.2007 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
Kelimeler kifayetsiz. Dünya müzisyeni Erkan Oğur'a ithafen bu şarkıyı besteleyen arkadaşların büyük gönüllerinden öpüyorum! http://www.youtube.com/watch?v=TzbYOa94X28 _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
serdar_secme

|
|
| Başa dön |
|
 |
RestlessOblivion

|
Tarih: Cum 28.12.2007 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Sitede ilginin az olmasının sebebi ne acaba. ? |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Cum 28.12.2007 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
Erkan Oğur interneti bir çöplük olarak görmektedir, bu yüzden de kendine ait bir web sayfası yoktur... _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 28.12.2007 18:43 Mesaj konusu: |
|
|
| RestlessOblivion demiş ki: | | Sitede ilginin az olmasının sebebi ne acaba. ? |
rock ve heavy metal tabanlı bir sitede bu çok normal. aslında kalan müzik gibi sitelerin yeterli ve daha geniş, popüler forumları olsa orada daha fazla ilgi görür. hoş burada da ilgi göstermek lazımdır. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
Kalan Müzik'in hastasıyız. _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
RestlessOblivion

|
Tarih: Sal 12.02.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
| ''İnsan'' ... |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Sal 12.02.2008 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
"Benim için müzik; uykularımdaki rüyalar gibidir. Sadece ben görürüm, hissederim, yaşarım, unuturum, hatırladıklarımı aktarırım, yorumlarım... Bazı rüyalar da gerçek olur...
Müzik iyi ya da kötüdür, bir tercih yapmak ise hayattır.
Benim okulum, Elazığ'da geçirdiğim çocukluğum, orada yaşadıklarım, ailem, akrabalarım, bir iki arkadaşım, öğretmenlerim, köy düğünleridir. Oraların havasıdır... Suyudur...
Elazığ ve yöresinin folklorunu hissediyor olabilmek, hayatın bana en büyük hediyelerinden biridir.
Babam, annem, ağabeyim ve ben nesli tükenen bir bütünüz, geldik, gideriz...
Gitar ve gitar müziğini anlayabilmekteyim. Gitar ile düşünmeye alıştım. Düşüncelerimdeki Türk müziği sesleri ihtiyacım, gitardaki perde sistemini kaldırmama ve sınırlı bir aralık içerisinde sonsuz ses imkanı sağlayan perdesiz gitarı yapmama neden oldu. Yıl 1976... Aslında sonsuz perdeli gitar desek daha doğru olurdu.
Perdesiz gitar, bütün yaylı sazlar ailesi ve insan sesi gibi çok yüksek anlatım gücü olan, yeni bir müzik aleti olarak dünyaya ve insanlığa hediyedir..." _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
saygin_ozdemir

|
Tarih: Sal 19.02.2008 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
| çok güzel bi başlık tebrik ederim mesela turk muzısyenlerıne steve vai diyin hepsi evet tanıyorum der ve sonrasında yorum yapar fakat steve le yapılan bir röportajda erkan oguru bılıyormusunuz gibisinden bir soruda haeyır duymadım demesı gerçekten yüz kızartıcı. ki onu geçtim gitarıstım diye gecinen gençler bile kim o neci diyor.ayıp yazıkk |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Sal 19.02.2008 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
üstad senin için ne desek az kalır
iyi ki varsın _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
uNReaL

|
Tarih: Cmt 15.03.2008 20:37 Mesaj konusu: |
|
|
koskoca erkan oğur hakkında yazmak isteyenler bu kadar mı bu sitede ? peh :S _________________ kelle fiyatına hürriyet, esirlik bedava..<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 16.03.2008 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu üstadın 4 albümü var bende.Şarkıları dinlerken alıp götürüyor insanı.Çilingir sofrasının tadı daha güzel oluyor şarkılarıyla.İsmail Hakkı Demircioğlu'nu da unutmamalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Pts 21.04.2008 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
Erkan Oğur'un Yavuz Çetinle yaptıgı dünya isimli parçası mükemmel ötesi bir parça...dinlemenizi tavsiye ederim...iki önemli üstad muhteşem bir parca yapmışlar... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
aksin

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 2:47 Mesaj konusu: |
|
|
| dünya harika gerisi yalan |
|
| Başa dön |